Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 14
Ruxita spune:
... d-nu doctor homeo e de parere ca copiii din ziua din astazi sunt supradopati cu medicamente alopate si organismele lor firave nu au cand sa-si activeze fortele naturale de aparare, ca de aia sunt cu imunitatea la pamant... evident cand va fi ceva mai serios, o sa merg direct la spital, sper sa nu fie cazul... o sa incerc sa ma tin o perioada de recomandarile d-lui doctor, dar evident nu voi renunta la medicina alopata, trebuie doar sa am rabdare... sunt dispusa sa-i dau o sansa, fara insa a pune in pericol copilul...
ale1212xa spune:
buna seara fetele
am vazut ca ati intrebat de mine asa ca am zis sa scriu si eu 2 randuri desi sunt foarte obosita.
noul job este ok, colectiv frumos, dar mult de recuperat si de invatat ca sa pot intra in proiectt....asa ca vin acasa extenuata..citesc 2-3 randuri dar nu ma simt in stare sa mai scriu.
imi e greu sa ma obisnuiesc cu programul si cu agitatia din Bucuresti. La ora asta eu de abia am reusit sa ajung acasa, sa fac o baie si sa pap ceva..inainte de 12 nu ma culc ca ma iau cu diverse si uite asa trece ziua. Sincer cred ca daca eraqm si cu Dragos nu faceam fata...e ciudat..si dupa atata stat acasa sa ma acomodez cu programul asta sa ajung la 7 seara acasa e greu...ma termina drumul asta de o ora de la/catre munca..
si in altga ordine de idei imi e dor de pui, ma topesc toata cand il aud cum ma recunoaste la telefon si ii simt in voce bucuria de a ma auzi si cum imi explica el pe limba lui vrute si nevrute...
gata mi-am spus oful, ma duc sa ma intind in pat ca ma simt extenuata
o seara frumoasa va doresc
simplicity spune:
Atlantique multumesc
Alexa numai in weekend il vezi pe Dragos?o noapte linistita sa ai
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantique Buna! Dece, cafeaua si atat? Ruxita, asa este, cresc pe zi ce trece..... Nu stiu ce sa zic cu homeopatele....eu ii dau in prima faza homeopate, dar daca vad ca nu trece in trei zile si se agraveaza, trecem pe medicatie alopata. Asa gandeste si dr mea, nu imi recomanda decat dupa 3 zile altceva. Dar eu nu as renunta complet la medicatia alopata. Tomaca nu-i loc de politica pentru ca il face tati agricultor Dar asa este el foarte indemanatic la activitatile practice. Simply, nu te necaji...Pentru cei foarte buni va fi mereu o sansa, si cum te vad eu de organizata si focusata, nu ai de ce sa iti faci probleme. BF sa ne spui si noua daca l-ai incercat si cum a fost. Pentru mine sincera sa fiu nu suna deloc atragator, din contra. Mi se pare aiurea sa combin spanac cu fructe. Alexa cum este la noul job? Mire te-ai hotarat ce sa citesti? |
cum ai facut tu sinteza zilei...si m-ai scutit pe mine( despre care se stie ca sunt o comoda, nu ca mi-as face reclama :) )de concentrila....
asa ca subscriu la tot ce-ai scris...
rux...nu-mi dau cu parerea si nu vreau sa influentez pe nimeni...insa recunosc ca eu cam de acord cu dr ta...sincera sa fiu nu prea i-am dat nik lu jiji pana n-afc 39..sau ma rog 38.5...dar nu, fiecare face cum consiedra...eu nu iau in general medicamente( JM pt orice kk ia o sacosa) si incerc sa-l obisnuiesc pe jiji pe stiilul meu( doar daca e musai) pana acu bat in lemn a fost destul de ok fara ab,fara spital, fara pastile decat ocazional niste siropele( ppanadol si nurofen) si 1-2 ori novocalmin( in dotare am tot felul de kk dar....) INSA clar daca va fi nevoie as apela la orice...
tre sa-i pun trenul pe laptop...asa ca/...noapte buna
decenuela spune:
offf alexa...ce sa zic...nu vreau sa te necajesc dar....bun venit in clubul "capitalistelor" ...cam asa descriu toti ...o zi din viata mea...aici in bucuresti...dar...in timp , te vei cali si o sadevina obisnuinta si n-o sa te simti f bine cand vei avea preamult timp liber sau liniste...pe de alta parte oboseala te ajuta sa treaca mai repede timpul...sa aj la dragos
rux...eu sunt de acord cu dr
atlantique spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... d-nu doctor homeo e de parere ca copiii din ziua din astazi sunt supradopati cu medicamente alopate si organismele lor firave nu au cand sa-si activeze fortele naturale de aparare, ca de aia sunt cu imunitatea la pamant... evident cand va fi ceva mai serios, o sa merg direct la spital, sper sa nu fie cazul... o sa incerc sa ma tin o perioada de recomandarile d-lui doctor, dar evident nu voi renunta la medicina alopata, trebuie doar sa am rabdare... sunt dispusa sa-i dau o sansa, fara insa a pune in pericol copilul... Life is good! |
Cam asa zic si eu.
Multumesc lui Dumnezeu, eu nu am avut probleme cu el. Ultima raceala a fost si cea mai rea si atunci i-am dat biseptol abia dupa 4 zile de homeopate si dupa ce l-a ascultat dr la plamani. In schimb o sun pe dr la orice prostie si daca mi se pare mie ca este ceva ce nu identific il duc la ea.
Sa dea DD sa nu aveti nevoie decat de homeopate.
atlantique spune:
citat din mesajul lui ale1212xa buna seara fetele am vazut ca ati intrebat de mine asa ca am zis sa scriu si eu 2 randuri desi sunt foarte obosita. noul job este ok, colectiv frumos, dar mult de recuperat si de invatat ca sa pot intra in proiectt....asa ca vin acasa extenuata..citesc 2-3 randuri dar nu ma simt in stare sa mai scriu. imi e greu sa ma obisnuiesc cu programul si cu agitatia din Bucuresti. La ora asta eu de abia am reusit sa ajung acasa, sa fac o baie si sa pap ceva..inainte de 12 nu ma culc ca ma iau cu diverse si uite asa trece ziua. Sincer cred ca daca eraqm si cu Dragos nu faceam fata...e ciudat..si dupa atata stat acasa sa ma acomodez cu programul asta sa ajung la 7 seara acasa e greu...ma termina drumul asta de o ora de la/catre munca.. si in altga ordine de idei imi e dor de pui, ma topesc toata cand il aud cum ma recunoaste la telefon si ii simt in voce bucuria de a ma auzi si cum imi explica el pe limba lui vrute si nevrute... gata mi-am spus oful, ma duc sa ma intind in pat ca ma simt extenuata o seara frumoasa va doresc ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Orice inceput este greu...dar ne obisnuim cu orice.
Partea mai grea este ca iti vezi puiul doar in weekend, dar parca retinusem ca va veti muta toti in Bucuresti, nu?
atlantique spune:
citat din mesajul lui simplicity Atlantique multumesc Alexa numai in weekend il vezi pe Dragos?o noapte linistita sa ai Simply,mami de fetita frumusica |
Nu ai pentru ce!
atlantique spune:
citat din mesajul lui decenuela cum ai facut tu sinteza zilei...si m-ai scutit pe mine( despre care se stie ca sunt o comoda, nu ca mi-as face reclama :) )de concentrila.... asa ca subscriu la tot ce-ai scris... rux...nu-mi dau cu parerea si nu vreau sa influentez pe nimeni...insa recunosc ca eu cam de acord cu dr ta...sincera sa fiu nu prea i-am dat nik lu jiji pana n-afc 39..sau ma rog 38.5...dar nu, fiecare face cum consiedra...eu nu iau in general medicamente( JM pt orice kk ia o sacosa) si incerc sa-l obisnuiesc pe jiji pe stiilul meu( doar daca e musai) pana acu bat in lemn a fost destul de ok fara ab,fara spital, fara pastile decat ocazional niste siropele( ppanadol si nurofen) si 1-2 ori novocalmin( in dotare am tot felul de kk dar....) INSA clar daca va fi nevoie as apela la orice... tre sa-i pun trenul pe laptop...asa ca/...noapte buna Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor
Si voi cu trenuri? Noi cu trenuletele cu litere, cifre, forme etc si cu tractoare, multe tractoare....