Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
Buna dimineata,
de coffe.
Atlantique, moca ta e foarte sfaneata. Se pricepe si la oratorie, are si viteza, are calitati de politician.
simplicity spune:
Buna dimineata,
Dece multumesc de cafea
Atlantique super tare fiul tau
Eu astazi sunt mai suparata,ma uit cat de greu e pt cei din afara sa profeseze in alte domenii decat cele de "baza". Ma tot gandesc cata scoala se face si cati ani trec si parca nu ai noroc, nu ti se da o sansa.Oare acolo voi ajunge si eu? :(
Normal ca nu ma las pagubasa si ca incerc, imi continui studiile ca stiu ce imi doresc , dar nu pot sa nu am in suflet o durere care ma macina ,care imi ridica multe semne de intrebare si cateodata ma demoralizeaza;dar mergem inainte, speranta e ultima care moare...
O zi linistita sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
Simply nu ai voie sa fii suparata!
Ai uitat ca ti-ai propus sa gandesti pozitiv, sa fii optimista? Tu esti o persoana foarte constiincioasa, te pregatesti foarte bine si atunci cand va fi momentul vei gasi si jobul dorit.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
Salutare fetelor. Ce mai faceti?
In cautarile mele pe net dupa retete noi am dat peste conceptul de smoothie. Si am gasit reteta asta:
Ingrediente:
- 2,5 cani apa;
- 2 mâini bune de spanac
- câteva frunzulite patrunjel
- 1-2 banane
- 2 kiwi
- 1 mar
- 2 linguri de zeama de lamâie
Mod de preparare:
Atât fructele cât si frunzele se spala sub jet de apa. Fructele se curata de coaja si se taie cubulete. Frunzele de spanac se taie fâsii. Se adauga pe rând, în blender, apa, frunzele de spanac, patrunjelul, fructele taiate si zeama de lamâie. Se mixeaza bine pâna se obtine o textura cremoasa.
Oare nu se strica la burta?
Poate il incercam in dupa-amiaza asta!
Voi ce mai faceti fetelor?
Ruxita spune:
Buna aniaza...
sa mai dau si eu un semn de viata, ca parca am impresia ca m-am rupt... de lume...
nu reusesc sa gasesc 2 min sa ma concentrez (!) si sa citesc forum (atat cat se scrie) si sa scriu... sau sa raspund... la job sunt in priza (parca n-am timp nici sa respir) si acasa nu intru...
am fost azi a homeopat... si am dat 100 lei pe 10 pastile homeopate... mi-a zis sa nu-i mai dau nimic... nici cand are viroza, nici cand are infectie bacteriana... sa nu-i combat febra cu nimic pana in 39-39,5 ca febra este buna (daca o combatem blocam fortele organismului de reglare si autoaparare si lupta cu virusii si bacteriile)... sa nu-i mai fac niciodata aerosoli cu dexa...
sa nu-i mai dau nurofen...
sa nu-i mai dau decongestionante nazale (doar apa cu sare, aerosoli cel mult cu ser fiziologic simplu)
sa nu-i mai dau antibiotice
si... eventual sa ma impusc cand consider necesar...
si daca n-am facut-o din convingere, ce am cautat la domnul dr. homeopat??? (care e si microbiolog si toata ziua se uita prin microscop la chestii dubioase)...
aaa, s-ai fac frectii cu apa si otet in fiecare seara timp de 5 zile (chiar si daca n-are febra)...
ce parere aveti?
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Buna aniaza... sa mai dau si eu un semn de viata, ca parca am impresia ca m-am rupt... de lume... nu reusesc sa gasesc 2 min sa ma concentrez (!) si sa citesc forum (atat cat se scrie) si sa scriu... sau sa raspund... la job sunt in priza (parca n-am timp nici sa respir) si acasa nu intru... am fost azi a homeopat... si am dat 100 lei pe 10 pastile homeopate... mi-a zis sa nu-i mai dau nimic... nici cand are viroza, nici cand are infectie bacteriana... sa nu-i combat febra cu nimic pana in 39-39,5 ca febra este buna (daca o combatem blocam fortele organismului de reglare si autoaparare si lupta cu virusii si bacteriile)... sa nu-i mai fac niciodata aerosoli cu dexa... sa nu-i mai dau nurofen... sa nu-i mai dau decongestionante nazale (doar apa cu sare, aerosoli cel mult cu ser fiziologic simplu) sa nu-i mai dau antibiotice si... eventual sa ma impusc cand consider necesar... si daca n-am facut-o din convingere, ce am cautat la domnul dr. homeopat??? (care e si microbiolog si toata ziua se uita prin microscop la chestii dubioase)... aaa, s-ai fac frectii cu apa si otet in fiecare seara timp de 5 zile (chiar si daca n-are febra)... ce parere aveti? Life is good! |
Eu stiu ce sa zic mai Ruxi? Suna greu de pus in practica si parca experienta Anei e atat de actuala.......
simplicity spune:
Mirela multumesc pt cuvinte ;
Ruxita eu am auzit de frectii cu otet(am si practicat);dar daca copilul meu ar avea 39+ nu m-as baza numai pe asta.
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
Buna!
Dece, cafeaua si atat?
Ruxita, asa este, cresc pe zi ce trece.....
Nu stiu ce sa zic cu homeopatele....eu ii dau in prima faza homeopate, dar daca vad ca nu trece in trei zile si se agraveaza, trecem pe medicatie alopata. Asa gandeste si dr mea, nu imi recomanda decat dupa 3 zile altceva. Dar eu nu as renunta complet la medicatia alopata.
Tomaca nu-i loc de politica pentru ca il face tati agricultor
Dar asa este el foarte indemanatic la activitatile practice.
Simply, nu te necaji...Pentru cei foarte buni va fi mereu o sansa, si cum te vad eu de organizata si focusata, nu ai de ce sa iti faci probleme.
BF sa ne spui si noua daca l-ai incercat si cum a fost. Pentru mine sincera sa fiu nu suna deloc atragator, din contra. Mi se pare aiurea sa combin spanac cu fructe.
Alexa cum este la noul job?
Mire te-ai hotarat ce sa citesti?