Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
Lorex nici nu am verificat daca am pus link-ul corect , www.danluca.ro/2012/03/piramida-prioritatilor-cum-iti-recastigi-controlul-in-viata/" target="_blank">asta citeam
Simply,mami de fetita frumusica
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ahhhhh, suna interesant. sa caut ceva din plastic, sa nu se sparga. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
si pestisori de plastic de unde ai luat?
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
si pestisori de plastic de unde ai luat? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
N-am luat inca. Am inceput sa caut gumati cum a zis Simply, dar pe sites de copii nu am gasit. sa vad prin magazine.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex nyny, ce reprezinta desenul acela de la avatar? mama are un copil in burta sau in brate? ce reprezinta acele pete rotunde rosii? PS: imi place sa analizez/interpretez desene si tipuri de scris inca de cand eram mai mica si sora mea sta cu soacra ei si se plange de acelasi lucru si ea.. |
Si eu am intrebat-o pe Mara ce sunt acele trei pete rosii din dreapta si mi-a raspuns ca sunt inimioare... iar bebelusul e in bratele mele.. vrea sa fie un fratior mai mic (are planuri mari cu mine)
atlantique spune:
Buna!
Si eu pe aici....
Tomaca, am vazut pozele cu Tudor la gradi....ce concentrat este el la ce face. Mi se pare totusi ca este si putin necajit.
Aveam si eu pastrate info despre hrana sanatoasa. Ce te invidiez pentru aceasta gradi!
Dastefa, concediu frumos si zile cu soare sa aveti!
Dece sorry.... Este greu sa ai prea mult bun simt ca sa spui ce te deranjeaza, dar ceilalti sa nu te trateze cu acelasi bun simt.
Multa rabdare si daca vrei, noi suntem aici sa te ascultam, nu sa te judecam.
Lorex, ce de intamplari.... Din pacate, nu suntem intotdeauna constienti de ceea ce avem si ajungem sa apreciem prea tarziu. Abia cand vedem alti oameni cu probleme adevarate reusim sa ne trezim.
Ma bucur ca ai mai intrat
Nyny, sa va fie de bine plimbarea intre fete! Da, Mara are planuri mari cu tine...tu?????
O dupa amiaza placuta!
tomaca spune:
citat din mesajul lui atlantique Buna! Si eu pe aici.... Tomaca, am vazut pozele cu Tudor la gradi....ce concentrat este el la ce face. Mi se pare totusi ca este si putin necajit. Aveam si eu pastrate info despre hrana sanatoasa. Ce te invidiez pentru aceasta gradi! Dastefa, concediu frumos si zile cu soare sa aveti! Dece sorry.... Este greu sa ai prea mult bun simt ca sa spui ce te deranjeaza, dar ceilalti sa nu te trateze cu acelasi bun simt. Multa rabdare si daca vrei, noi suntem aici sa te ascultam, nu sa te judecam. Lorex, ce de intamplari.... Din pacate, nu suntem intotdeauna constienti de ceea ce avem si ajungem sa apreciem prea tarziu. Abia cand vedem alti oameni cu probleme adevarate reusim sa ne trezim. Ma bucur ca ai mai intrat Nyny, sa va fie de bine plimbarea intre fete! Da, Mara are planuri mari cu tine...tu????? O dupa amiaza placuta! |
Da, asa este. Si mie mi se pare putin necajit, dar sper sa-i treaca.
Oricum atunci cand e concentrat pe ceva, cand il intereseaza ceva in mod deosebit, are o mutritza mai bosumflata.
atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Da, asa este. Si mie mi se pare putin necajit, dar sper sa-i treaca. Oricum atunci cand e concentrat pe ceva, cand il intereseaza ceva in mod deosebit, are o mutritza mai bosumflata. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Cand este concentrat Alex scoate limba afara printre dinti
atlantique spune:
Un cra, cra....
Moaca mea merge pe trotineta. A primit de ziua lui una cadou de la un baietel mai mare (in parc i se scurgeau ochii la trotineta lui, asa ca s-a gandit ca este un cadou potrivit) si azi am iesit cu ea afara, dupa ce duminica a desfacut-o si a mers cu ea prin casa.
A cazut de 2 ori dar acum merge chiar bine. Prinde viteza si dupa aia isi urca si celalat picior si merge asa.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui atlantique Un cra, cra.... Moaca mea merge pe trotineta. A primit de ziua lui una cadou de la un baietel mai mare (in parc i se scurgeau ochii la trotineta lui, asa ca s-a gandit ca este un cadou potrivit) si azi am iesit cu ea afara, dupa ce duminica a desfacut-o si a mers cu ea prin casa. A cazut de 2 ori dar acum merge chiar bine. Prinde viteza si dupa aia isi urca si celalat picior si merge asa. |
felicitari!probabil tine de echilibru, coordonare mana-ochi-picior sau ce combinatii mai sunt pe-acolo...
si Kay a primit o trotineta de la nash si inca nu s-a invrednicit de ea... se urca pe ea, il imping si trag si altceva nimic...
in schimb pare sa inteleaga mecanismul mersului pe bicicleta, una e ca-l imping si-l ghidez... alta e ca incearca sa pedaleze!!!
... si asa ne cresc flacaiii...