Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Lorex, am trimis emails, dar si pe pufi.
Intre timp la gradi au obtinut autorizatie sa gateasca in gradinita si se ocupa personal directoarea (care e implicata in activitati de tip gatit raw). Nu puteau controla direct mancarea, asa ca s-au chinuit sa obtina autorizatia.
la gradi au si cateva produse bio. eu am luat niste ciaiuri si o crema care se da pe piele in caz de febra.
Aveau si dulceata de trandafiri, dar am zis ca totusi, Tudor nu mancanca asa ceva si trebuie sa ma abtin
simplicity spune:
Buna dimineata,
Si eu servesc cafeluta acum
Dastefa esti pe meleaguri englezesti? Sa te simti super bine si sa ai parte de vreme fff frumoasa .
Dece din exterior e usor sa imi dau cu parerea
In iulie venim si noi acasa , practic o sa stam mai mult prin Moldova,la ai mei; le-am spus ca eu vreau neaparat sa merg la manastiri(ca am amintiri placute de acolo) ;
Ariana acum se joaca cu un acvariu cu pesti(gumati)
O zi linistita sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Si eu servesc cafeluta acum Dastefa esti pe meleaguri englezesti? Sa te simti super bine si sa ai parte de vreme fff frumoasa . Dece din exterior e usor sa imi dau cu parerea In iulie venim si noi acasa , practic o sa stam mai mult prin Moldova,la ai mei; le-am spus ca eu vreau neaparat sa merg la manastiri(ca am amintiri placute de acolo) ; Ariana acum se joaca cu un acvariu cu pesti(gumati) O zi linistita sa aveti Simply,mami de fetita frumusica |
Ce acvariu? Suna foarte interesant.
Ce vacanta frumoasa o sa aveti. Si mie imi place sa calatoresc in zona aceea. Doar ca e cam departe.
simplicity spune:
Tomaca am pus intr-un borcan rotund apa si cativa pestisori(sunt speciali pt copii) ; vad ca ii place sa se joace cu ei, ii scoate si ii baga inapoi si tot asa ...
tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity Tomaca am pus intr-un borcan rotund apa si cativa pestisori(sunt speciali pt copii) ; vad ca ii place sa se joace cu ei, ii scoate si ii baga inapoi si tot asa ... Simply,mami de fetita frumusica |
Ahhhhh, suna interesant. sa caut ceva din plastic, sa nu se sparga.
simplicity spune:
Da ar fi ideal din plastic, altfel trebuie stat cu ochii non-stop pe ei(ca sa nu sparga borcanul)
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca Lorex, am trimis emails, dar si pe pufi. Intre timp la gradi au obtinut autorizatie sa gateasca in gradinita si se ocupa personal directoarea (care e implicata in activitati de tip gatit raw). Nu puteau controla direct mancarea, asa ca s-au chinuit sa obtina autorizatia. la gradi au si cateva produse bio. eu am luat niste ciaiuri si o crema care se da pe piele in caz de febra. Aveau si dulceata de trandafiri, dar am zis ca totusi, Tudor nu mancanca asa ceva si trebuie sa ma abtin Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
tot respectul pentru gradinita voastra si pt directoare
decenuela spune:
citat din mesajul lui lorex nyny, ce reprezinta desenul acela de la avatar? mama are un copil in burta sau in brate? ce reprezinta acele pete rotunde rosii? PS: imi place sa analizez/interpretez desene si tipuri de scris inca de cand eram mai mica si sora mea sta cu soacra ei si se plange de acelasi lucru si ea.. Dece, nici eu nu am mai auzit pana acum ca magne B6 sa-ti faca praf ficatul .Nu-mi suna nici logic ca doar e un mineral si o vitamina necesare organismului, nu sunt chimicale introduse fortat...zic si eu..tu de unde ai auzit? Eu am luat 5 pe zi iar eu nu pot sa ma laud cu un ficat super sanatos, ca are saracul niste traume mai vechi...asa ca , chiar ma intereseaza chestia asta cu magneziul! Ruxita, Si mie incepusera sa-mi amorteasca mainile si picioarele noaptea si la Pilates nu puteam sa fac exercitiile care necesitau pozitia cu picioarele ridicate ca imi amorteau imediat! Asta de o vreme, nu de cand am inceput sa fac Pilates. Am luat o vreme Magne B6 iar acum am trecut pe Osteocare si observ ca nu mai amortesc noaptea. La pilates nu am mai fost de o saptamana, suntem in pauza pana dupa sarbatori. Dar si eu simt frecvent ca imi amorteste mana stanga si parca respir mai greu, mai ales cand sunt obosita dar o pun pe seama puiului de atac de panica pe care il am eu la oboseala Cum e Kay? Atiq, ai gasit tolutia? :))) Alexa a luat jobul si se muta la bucuresti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
cik rinichii nu ficatul..nu stiu cine i-a zis lui
si oricum m-amdat rotunda deoarece n-am luat decat o data 2 pastile...asa ca...
wow cate evenimente si la tine..di vis... te inteleg....si eu am de multe ori senzatia ca nu stau suficient k jiji....si-mi dau seama ca e singura chestie cu adevarat importanta pt mine...
ziceam uneori ca mi-as dori sa fiu casnica( eu care sunt o pers activa) numai ca sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de el....
...si eu sunt trista...si nu pot spune mare lucru nici pe fb( nu ma simt in largul meu acolo) si nici aici....dar...speranta moare ultima...
mi-e dor de copilul meu....
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
cik rinichii nu ficatul..nu stiu cine i-a zis lui si oricum m-amdat rotunda deoarece n-am luat decat o data 2 pastile...asa ca... wow cate evenimente si la tine..di vis... te inteleg....si eu am de multe ori senzatia ca nu stau suficient k jiji....si-mi dau seama ca e singura chestie cu adevarat importanta pt mine... ziceam uneori ca mi-as dori sa fiu casnica( eu care sunt o pers activa) numai ca sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de el.... ...si eu sunt trista...si nu pot spune mare lucru nici pe fb( nu ma simt in largul meu acolo) si nici aici....dar...speranta moare ultima... mi-e dor de copilul meu.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
acolo, pe fb, poti sa spui, nu vedem decat noi, membrii grupului.
dar daca nu simti, nu simti, dar in caz ca simti am vrut sa te asigur ca poti sa spui..
sper ca nu ai probleme de sanatate..
lorex spune:
Simply,
pe prima pagina ai pus doua linkuri, ai spus ca asculti "asta" si citesti "asta", dar cand deschid amandoua sunt una si aceeasi - o melodie de relax.
Deci, ce citeai?