LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 6

inapreda spune:
Bebe, servetelele demachiante se folosesc in calatorii sau in situatii de urgenta; in nici un caz nu sint bune pentru uz zilnic.

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Bebe, servetelele demachiante se folosesc in calatorii sau in situatii de urgenta; in nici un caz nu sint bune pentru uz zilnic. ![]() |
Asta vroiam sa zic si eu, mie chiar mi se usuca fata de la ele si mai nou prefer sa car demachiantul + dischete dupa mine chiar si in concediu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

curea spune:
alutare,
La multi ani!!! ADELA!! sa fii sanatoasa si sa aduci fericire parintilor tai asa cum ai facut-o pana acum!!!
OLGA referitor la constipatia lui Leon, ma gandesc ca starea ta interioara poate fi simtita de Leon si asa sa se manifeste prin constipatie. De cand ai inceput sa ii apara bibitele? Trebuie sa te gandesti daca cumva ai introduc vre-un aliment nou in dieta ta si sa se fi transmis la el, sau igienolul cu care speli cadita il folosesti de cand ati venit acasa? ai schimbat culoarea igienoului? Incearca sa nu il mai folosesti, sa dai cadita cu spirt si apoi cu apa.
Noi la Radu l-am decalotat pana la 6 luni, asa ne-a recomandat pediatra caci apoi nu mai statea... stiu parerile sunt impartite unii pediatri recomanda altii nu decalotarea.
Eu am o alta problema la baie nu ma lasa sa ii trag de puti f mult si daca nu institam se va lipi la loc.
Imi este tare mila de David imi imaginez ce dureri are.... in somn nu mai face pipi? trebuie sa ii spui doctorului sa nu faca complicatii daca nu elimina urina. Sanatate multa va dorim.

AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Avem astazi su o sarbatorita de seama : ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani si de la noi, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ramai la fel de sugubata!!!!

Amalia

AlexAndra_81 spune:
Offf Olga ce mila mi-e de Leon cu bubitele alea, dar si de David mititelul, asta e unul din motivele pentru care ma bucur ca am fata, mi se para groaznica operatiunea decalotare Pupam voiniceii curajosi
Novus, merge foarte bine si asta pt ca m-a apucat lenea aseara si i-am pus pampers asa ca am dormit linistiti cu totii. La somnul de pranz am scapat, acum sper sa ma invrednicesc in seara asta sa incercam paturica minune
Bianca, frumoase poze, mie mi-a placut enorm de mult Roma si sper sa revin curand
Vazut si dansatorul Alex si fana infocata , simpatici foc amandoi
Monn super rochita, parul ridicat musai, eu o vad cu sandale nude
Eu nu ies din casa fara fond de ten si nu ma vad tencuita deloc , machiajul de televiziune de care spunea Pisigri e cu totul altceva, alea zici ca-s varuite, dar dau bine pe sticla
Seara eu am un intreg ritual cu demachiere, lotiune tonica, serul minune, crema de ochi, de fata..., noroc ca ma misc repede
Amalia

pisigri spune:
Ok, ma lamurirati si cu machiajul :) ma rog, cu fondul de ten :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI ADELUTA MIA!!!! Sa fii fericita, inconjurata mereu de dragoste, sa ai o viata implinita! Toata familia de Pisici, in frunte cu Ana Bia'ca te pupa
MONN, rochia este superba! Este fix pe genul meu. de unde ai luat-o? Chiar daca nu m-ai intrebat
eu votez pentru: accesorii: o bratara mare, nu stiu exact ce culoare, dar mare sa fie. Cercei micuti sau deloc, par prins in stilul sugerat de Pisigri, sandale finute, nude.
OLGA, imi pare tare rau de bubitele lui LEON, mult succes la dermatolog, sa va elucideze problema. O mare imbratisare pentru DAVID, sa treaca buba.
Va pupam pe toti!
Mami de minune mica

anamariame spune:
La Multi Ani, Adela!!!!Si spor la perlute
Gina, pai daca merge pe carton si hartie, am dedus eu ca merge si pe pal. Ca ala e un fel de carton presat, nu?
Imi place foarte mult coafura propusa de Chato pt Monn, mi se pare ca merge de minune cu rochita! O bratara foarte lata vad si eu la rochie, dar neaparat cu cercei. Bine, eu am o problema, nu ies din casa fara cercei, e ca si cum as fi fara fond de ten pe fata
. Oricum, niste cercei foarte discreti, dar sa fie acolo!Si eu am o petrecere peste doua saptamani, o cumatrie, va fi in aceeazi zi cu petrecerea evei, si habar nu am cu ce sa ma imbrac. M-am plictisit de ce am in garderoba, dar nici bani sa investesc in ceva nou nu am