LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

anamariame, sigur vrei sa ne intilnim, ca eu nici cercei nu port de citiva ani buni, si ma oftic ca nu mi se inchid gaurile? :)))))))

PS Glumesc, da?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

La multi ani Adela!!!! Sa ai mereu ochisorii ca acum: mari, mereu curiosi si fericiti!

Bebe, si eu stiu ca servetelele umede nu-s bune zilnic, doar ocazional, deplasare, momente dificile, urgente etc, dar nu zilnic, niic chiar pt bebei. Mai bine apa, decat servetele umede.

Fond de ten, eu am fost ca pisigri si ilinca, ORIUNDE vedeam doar fete [chiar si de liceu] cu tencuiala, si atat ma gandeam [nu la frumusete]: daca as fi baiat, cum as pupa un zid? Acum, dupa ce am citit ca Ilinca s-a indragostit de acel fond de ten, sunt SIGURA ca iata, exista si frumuseti netencuite, asa ca neaparat, Ilinca, zi exact ce fond de ten era, am colegi in State, le zic sa cumpere, rezolv cumva. Eu, pana azi, la 41 de ani, nu am folosit niciodata fond de ten, si nici pudra, e adevarat ca eu nu am avut mai deloc cosuri, doar f rar punctuletze, si rar cate o petisoara rosie, dar temporara. Mai mult, mie imi plac pistruii... si mi s-ar parea ca as fi "mai putin zglobie" fara pistrui, totusi... dupa ce am citit de indragosreala lui Ilinca, numai la asta imi sta gandul. Trebuie sa incerc si eu...

Novusel, eu doar am raspuns lui pisigri daca suntem dezordonate [ca asta ne intrebase pe noi, nu?], nicidecum nu am pomenit/aprobat pedepse/umilinte. Dar, ca si Ilinca, in alea 4 pag nu am gasit ceva frapant de pedepse [am si citit in graba, e adevarat], poate s-au si sters postari, nu stiu, si ramasesem doar cu ideea ca "ce naspa/nonAP sunt parintii ce doresc ca ai lor copii sa se descurce in camerele lor si cu obiectele lor...". Atat am vrut sa zic, ca nu mi se pare o dorinta exagerata din partea unui parinte ca un copil daca ALEGE un stil de viata in camera lui, atunci sa se si descurce cu stilul ales, singur. .

intalneala, noi nu avem ceva programat in vreunul din cele 2 wk, deci suntem liberi, va fi ziua lui bb3, pe 6 mai, dar eu nu pregatesc nimic special, asa ca ma mulez f rapid, deci noi putem veni oricand. Sper sa se aleaga acel wk potrivit pt cat mai multe dintre noi, si din ro, si din afara Doar gandind la vreme, eu as inclina mai mult spre 11-13, sa fie mai cald. Ieri m-am uitat prin albumul lui Oliska, si am revazut pozele de la Moeciu 1, cand am intins ghioceii pe iarba :).

Oliska, ma bucur ca nu e nevoie de operatie, asa a zis si doctorul urolog Voinescu [de l-a operat pe bb3], cu decalotarea, doar 2 zile stiu ca doare, apoi doar ustura putin, dar isi va reveni, e ok sa incerci cum a zis pisigri, si, in plus, da drumul la chiuveta sa se auda apa, ca sa il stimulezi si mai mult la pisu. Cand trebuie sa aduc pachetul pt copilas?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc mult pt sugestii!

Eu cred ca fix din cauza posturii (adica a cocoasei) voiam sa imi las parul desfacut, sa acopere.

Matzagri, crede-ma ca daca voiam rochie scurta sau midi gaseam zeci de modele muuuult mai misto. Fixul meu a fost sa port rochie lunga. Sa arat si eu ca o doamna... Mi-am salvat cocul de la Chato, bestiale si sandalele . Recunosc ca la cercei nu-mi picase fisa ca ar fi bine sa fie scurti, eu nu port decat cercei lungi, care sa-mi incadreze fata (lungime variabila). Dar aveti dreptate, avand chietrele la gat e bine sa las zona libera.

Pisigri: Cu cazarea la GH, in principiu in perioada asta e cam full, aveam noi vreo 2 pensiuni preferate, o sa dau un tel sa vad daca mai au ceva. Si eu as prefera inainte de Pasti, ca luni seara o intindem, deci dupa Pasti prea mult timp n-avem...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Cred ca OLGA a intrebat: magazinul se numeste Nude, et. 1 din Unirea. Banal, stiu.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

OLI, eu ma intrebam daca s-a schimbat ceva in apa pe care o folositi - ai putea ca intr-o seara sa ii fierbi apa inainte sa ii faci baie. O fi prea mult... ceva in apa. Poate clor?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

MULTUMESC DE SFATURI.
Probabil ca am fost eu norocoasa ca pana acum nu mi-au uscat nici fata si nici rau nu mi-au facut servetelele umede, nici Arianei pt fund,asa ca sunt rezistenta. Oricum dupa orice demachiant eu ma spal pe fata...nu suport deloc ramasitele.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

gasiti poze cu noul meu luc pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn: probabil ce o sa-ti spun acum, nu te va ajuta de data asta, dar e bine de retinut pentru viitor.

O rochie lunga ca sa "dea clasa" trebuie sa atinga podeaua; eventual, sa lase la vedere virful degetului mare. De aceea, cind probezi o rochie (in magazin sau la "croitor"), trebuie sa o probezi incaltzata cu tocuri de citi cm vei purta in seara cu pricina.
In poza porti tocuri sau nu? Daca esti desculta...eu nu ti-as recomanda tocuri ci sandale cu talpa joasa Din punctul meu de vedere e tzopist sa porti o rochie care se termina unde incep tocurile.
Daca esti pe tocuri, e super.
In mod normal, gindesc la fel ca si Bianca: nu-mi plac tinutele intr-o culoare (cu exceptia clasicului "all black") dar, data fiin culoarea minunata pe care o ai, poti purta sandale "nude", culoare care face minuni cu pielea ta.

Accesorii: cel mai tare accesoriu e PIELEA TA. Eu nu as purta NICI UN accesoriu, nici macar verigheta; mi-as pune doar in valoare pielea, cu o pudra cu particule stralucitoare; mi-as pune-o pe tot corpul; in rest, glos, rimel si eye-liner + mani/pedi impecabile si o piele hodratata. Atit. A, si un parfum cu feromoni.

Coafura: e draguta cea propusa de Chato dar nu stiu cine ti-o poate realiza. Oricum, musai sa mergi la proba pentru coafura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, iar am uitat ce e GH-ul cela.
E Gheorgheni?

Chiar ieri i-am spujs lui Jambo ca as prefera ca de Pashti sa mergem "undeva" vreo 3 zile, numai noi cu Ian. Inca n-am decis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Monn: probabil ce o sa-ti spun acum, nu te va ajuta de data asta, dar e bine de retinut pentru viitor.

O rochie lunga ca sa "dea clasa" trebuie sa atinga podeaua; eventual, sa lase la vedere virful degetului mare. De aceea, cind probezi o rochie (in magazin sau la "croitor"), trebuie sa o probezi incaltzata cu tocuri de citi cm vei purta in seara cu pricina.
In poza porti tocuri sau nu? Daca esti desculta...eu nu ti-as recomanda tocuri ci sandale cu talpa joasa Din punctul meu de vedere e tzopist sa porti o rochie care se termina unde incep tocurile.

Exact pe principiul asta merg si eu cand aleg o rochie lunga, trebuie sa-mi atarne bine pe jos cand sunt desculta ca sa imi pot lua tocuri, cele doua pe care le am chiar atarna un pic pe jos

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput