LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 5
Bianca2503 spune:
Deci,
La multi ani, Adela! Multa sanatate si multe poante in continuare:)
Monn, rochia este minunata, doar ca in opinia mea trebuie: cercei mici (ca deja ai "gulerul" ala incarcat), iar sandalele in nicun caz in culoarea rochiei. Nu stiu ce sa zic cu parul. Eu nu l-as lasa sa cada pe umeri. Mi-as face o coada impletita insa dinspre o ureche spre alta si prinsa la spate. Ca sa vina ca o coronita romana...asa ca ca Iulia Timoshenko:).
aici, puteti sa dati cu parul, eu nu suport femeile care se "asorteaza" la o culoare. Daca se imbraca in rosu isi iau si incaltamintea si geanta rosii. sau pe la nuntile noastre unde se imbaraca doamnele cu tochii din draperie (materialul ala lucios cu refleze) si isi iau si geanta, si sacou si pantofi si tot in aceleasi nuante.
daca tot suntem la rochii:
Olga, mie rochia bej nu imi place deoc. Mi se pare banala si in stilul Kim Kardashian. sunt convinsa ca ti-ar veni bine dar nu imi place dantela aia peste materialul nude. daca ar fi sa aleg intre cele 2 as alege-o pe cea rosie.
bine ca ai rezolvat cu david, dar mi-e mila rau de Leon. Sigur nu ai mancat caspuni sau alte chestii? pe alte portiuni de corp nu are bubite? sper doar sa nu il deranjeze:(
pisigri spune:
Chato, sunt foarte frumoase sandalele !
Eu ma gindisem initial tot la ceva nude :) dar alea imi plac mai mult, cu gentuta neagra. La git nu cred ca se poate pune nimic avind in vedere ca este deja "impodobit"; cercei as pune ceva scurt sau "pe lobul urechii", ca eu v-am zis ca nu ma pricep deloc la descrieri...
Insa eu as pune-o pe Monn sa indoaie rochia pe dedesubt si sa-si faca o poza cu ea scurtata pina sub genunchi :))) Sa vedem cum arata.....:)))
Edit: materialul mi se pare absolut bestial, si croiul la fel, insa asa vaporoasa cum este, mie imi "lasa gura apa" sa o vad mai stil retro...mai scurta si un pic cloche la poale...daca intelegi la ce ma gindesc, ca iar nu stiu sa descriu
A, si la aceasta lungime, coada impletita a Biancai mi se pare bestiala, in ton cu "aerul roman"... Uof, bine e sa fii slaba !!!
Asa, Monn, iar cu invitatia ta, eu vorbesc azi cu Motanul si vad ce zice, ca idee ar fi ok, dar: 1)daca venim, venim inainte de Paste si 2) cu ofertele astea de Paste, crezi ca avem vreo sansa sa gasim o cazare de o noapte, cu pret de bun simt, in perioada aia...? Ca de obicei de vineri incep "pachetele" de "sarbatorile Pascale"....si tare mi-e ca e cam full in zona...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Adela, sa fii sanatoasa si la fel pusa pe shotii, sa mai mergi cu metroul , da?
Neatza,
ceai cu ginseng si vanilieo minunatie, sunt fonfi azi.
F-mea stepta sa vina caleasca cu rpintese ieri s-o ia de la Zoo
A primit si o diploma d eparticipant la "Scoala Altfel"
Maine merg la teatru, azi cred ca picteaza oua la gradi.
Olga-ce bine ca ai consultat si alt dr pt David, iar pt Leon sigur e de la ceva alergie, cum zicea Kea ori de la alimentatie, ori de la detergent ceva. sa nu fi luat ceva vreun microb de afara..sper sa nu fie vreo boala d-asta a copilarieiva pupam si multa putere.Sanatate
cu makiajele si smacurile, si eu fol fond de ten, dar rar si ala pe baza de minerale, tot cu deshtele il intind bine sau doar anticearcan ca asa ma enerveaza ca la oki am niste umbre si pleoapele inchise..deci e musai, insa d cma grabesc asta e, rimel si atat.
demachiant fol servetele umede, sincer mi-e asa sila sa intind tot felul de creme, si ma mai dau cu crema de galbenele cu vit E noaptea, si-mi rezolva cosurile sau ceva iritatii, mi se pare buna. te camd ai cu sania pe fata mea noaptea, dar pana dimineata se absoarbe tot.
La curatenie, nu sunt maniatica, si cu copilul ata am alergie sa nu le arunce, sa le strice, sau sa calce pe carti, caci eu le respect la maxim, insa sa o fac de ras sa-i dau o lectie, nu, departe de mine.
De abia astept sa-si aranjeze ea jucariile, sa vad ce viziune are
totusi bag si o cafea
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Alexandra, cum stati cu operatiunea ''dezpampersirea'' noaptea ?
Inapreda, pe unde umbli ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare,
David inca nu a facut pisu de ieri de cand l-a decalotat, decat cateva picaturi si atunci urla si tremura tot si plange cu lacrimi de crocodil. Pisigri o sa incerc cum ai zis tu, in apa calda.
Lui Leon in dimineata asta i-au aparut bubite si pe piept. Bianca chiar sunt ff atenta la ce mananc. Singurele fructe pe care le consum sunt bananele si merele. Cadita o spal cu igienol, dar nu in fiecare seara si clatesc ff bine. Chiar nu-mi dau seama...
Va multumesc de sustinere si sfaturi
inapreda spune:
Anaan, ma bucur ca Anei -expert in telecomunicatii - e bine si sper ca vei fi si tu pina vineri, sa-ti tihneasca de excursie!
Roro, fain dansator ai! Ma bucur ca i-a mers vestea.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Asa arata fatuca lui Leon in seara asta https://picasaweb.google.com/olgagireada/LeonBubite?authkey=Gv1sRgCNOr0Kyb2d3EtwE#5727654933183500146 Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Olga, imi pare ffff rau pentru fatzuca lui Leon. Si eu zic ca ar fi bine sa nu-l mai speli cu nimic si sa nu-l mai dai cu nimic. Nu poti vorbi la telefon cu un dermatolog la telefon sa-ti spun daca e ok asa? Ian a avut o iritatie urita la funduletz (Ficateaua i-a prescris tratament gresit ) si dermatologul mi-a spus ca, pina ii trece sa nu-l mai spal decit cu apa. Ea mi-a recomandat gama Sebamed (si acum tot produsele acestea le folosim). Astept ziua de vineri sa va vada doctorul si, pina atunci, sper sa nu-i creeze disconfort lui Leon.
Ma bucu, in schimb, pentru David.
Te , sa fii cuminte
inapreda spune:
Pisigri, pentru a evita efectul de "tencuit", fondul de tin trebuie intins si pe git si dupa urechi etc; sprincenele sa nu fie "imbibate" in fond de ten; pentru ca fata sa nu fie "incarcata", daca te machiezi acasa, e mai bine sa nu folosesti si pudra; doar un iluminator sau o pelicula fina de pudra minerala translucida.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Gina, spray-ul costa 18 lei, 400 ml. Pe el nu scrie ce suprafata acopera. Alte info: utilizati pt lemn, metal, sticla, piatra, carton, hartie, azbest, portelan si numeroase mase plastice. De unde deduc ca e excelent pt pal.Eu tocmai mi-am mai luat unul, ca nu imi ajungea la ce planuri marete am. |
Multam de info'.
Dar cum ai dedus ca e bun pentru pal?