LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 29

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Baiat de treaba Pisi al tau ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Pisi era trezit deja, ca de la o vreme sufera de insomnie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Io astept sa-mi confirme Jambo ca nu mergem sa pot iesi cu Ian in oras; pur si simplu, nu-mi imaginez ce pot face cu Ian intr-un hotel cu multe stele -si lume simandicoasa care e acolo sa se relaxeze; oricite jucarii i-as duce, Ian nu e genul de copil care sa stea intr-o camera
Imprejurimile sint frumoase dar daca ploua...
Aveti idei de activitati in hotel?
Anastasia e totala; mi-o si imaginez
Cuscra, nici Ian nu se imbraca singur iar, de incaltat, se incalta doar cu papucii mei

olishka spune:
Ina eu zic ca totusi o sa va distrati. Eu ma gandesc cum este David...Lui ii plac locurile noi, dar mai ales hotelurile Seamana cu mine si cu tat-su caci noua ne place sa ne plimbam si sa ne cazam. Studiaza camera, se plimba prin hotel...Da unde este acest hotel? Pai ajungeti acolo mergeti la un restaurant, un pic plimbare, piscina, iar la masa, un pic in camera si uite-asa s-a dus ziua. Eu zic ca este faina iesirea.

Bianca2503 spune:
Neata,
noi suntem in masina in drum spre tara, dar am vazut ca e frumos afara asa ca facem u ocol prin targoviste pe la cetate.
Ina, mergi cumva la Sun Garden? oricum hotelul are si loc de joaca si curte.aveti ce face...
Olga, bafta cu sanul.sper sa iti dea un rasp pozitiv medicul tau.

Anaan spune:
Salutare!
Am recuperat ce-ati scris, dar nu stiu ce mi-am mai ramas in minte, ca sunt tare obosita. Am ajuns aseara acasa pe la 11.30, dupa o zi solicitanta, dar frumoasa - sper sa le fi placut si copiilor. Am avut unele probleme din cauza celeilalte clase cu care am fost si a dirigintelui ei (intarzieri in program etc., dar noi am umplut timpii morti cu altceva; asa am ajuns, de pilda, sa vizitam noul stadion si nu ne-a parut rau. Am fost la facultati, la mall, la film si la concert - Vunk si Guess Who - muulte pentru o singura zi.
Olga, eu o sa trimit pachetul luni, mai devreme nu pot, ca mai am ceva de cumparat. Frumosi tare baietii tai si Chiti! E bine ca doctorul a identificat problema lui David, asa stii ce trebuie sa faci si o sa se rezolve
.
Ieri am fost si eu prin magazine, am vazut si ofertele de la H&m, n-am vazut rochia recomandata de Olga, am vazut altele - modele frumoase, preturi super ok, costau 40 ron - dar la unele nu mi-a placut deloc materialul, erau din material sintetic 100%. I-am lui Andrei niste haine dragute de la Kiabi, lui H. pantofi si o camasa, iar mie doua bluze si o esarfa,,,cam asta a fost bilantul cumparaturilor.
Fetelor calatoare, distractie faina!
La multi ani, Maia!

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, noi suntem in masina in drum spre tara, dar am vazut ca e frumos afara asa ca facem u ocol prin targoviste pe la cetate. Ina, mergi cumva la Sun Garden? oricum hotelul are si loc de joaca si curte.aveti ce face... Olga, bafta cu sanul.sper sa iti dea un rasp pozitiv medicul tau. |
Da, la Sun Garden TREBUIA sa mergem; cunosc locatia pentru ca am mai fost dar fara Ian

Cum se anunta ploi, insa, ma vedeam blocata in hotel

Acum, parca imi pare rau ca am zis ca nu mergem si-mi vine sa ma cint.
Sint "in perioada aceea a lunii" si cred ca sint cu curu-n sus.

Bianca2503 spune:
Ina, imi pare rau ca ati hotarat asa.Sigur ai fi ciupit si tu un masaj de seara. daca se mai poate, euzic sa mergeti. va prinde bine sa schimbati putin locull

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Ina, imi pare rau ca ati hotarat asa.Sigur ai fi ciupit si tu un masaj de seara. daca se mai poate, euzic sa mergeti. va prinde bine sa schimbati putin locull |
Asta e, vor mai fi ocazii; nu mai pot da inapoi; ne-a invitat un prieten de-al lui Jambo care are acolo "protocol fara limita"

I-am spus deja ca nu meregm. Sa mai zic ca au un baietel de 4 ani?