LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Stiu io! Adica cred!
Inapreda a vrut sa spuna ca daca si io si Olishka (si se pare ca e tentata si pisigri;)) ne luam rochii la fel, tre sa le expunem in cadru privat, sa nu se vada public ca avem aceeasi tinuta?...Zic si io, da' poate cuscra a vrut sa spuna altceva...ca Olishka ar fi asa de sexy in tinuta asta ca ar trebui sa tina pozele "la privat";)) Ne lamureste inapreda daca eu am dat-o-n bara
Iar Mada a crezut ca e o aluzie la faptul ca a pus pozele "pe privat"; da' chiar, Mada, ce poze, altele decat pe FB? Atunci te rog frumos sa mi le "deprivezi" si mie!
Am admirat-o si eu pe Amalia in tinuta "bop" de la gradi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ashe-i, nu degeaba sintem cuscre!

Olga, cravata ingusta nu s-ar vedea ca e cravata, ar parea un soi de "shnur"; nu stiu cum sa exemplific; am pus ceva negru in partea de sus pentru ca Ilinca zicea ca nu i se vijashte culoarea iar ea nici nu are par negru. Oricum, in loc de "shnur" se poate pune altceva; dar nu stiu ce pentru ca, intr-adevar, ar deveni prea incarcat

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Eu ma gandeam in partea de sus la un accesoriu de gat mai masiv, dar ceva cu piele. O sa mai caut si vin si eu cu propuneri.

Mergi la inceput

Citat:

Olga, eu nu ma pricep deloc intr-ale alaptatului, sper doar sa aia dreptate Ilinca si sa poti alapta cit iti doresti.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:

Pina la urma, mergem si noi undeva azi, desi n-am chef pentru ca voiam sa fac altceva azi. So, mergem la ceva hotel cu piscina, undeva in afara Clujului. Stam pina miine si plecam la 2, cid termina Jambo.
Nu-mi pot imagina ce face Ian la hotel, in afara bazinului

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Mie mi se pare super mai ales ca Ian este fan balacit. Pe mine inotul ma relaxeaza si este si f bun ca miscare Distractie faina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!!

Gandirea pozitiva a dat roade din nou asa ca e soareeee la noi , f cald nu e dar important e ca nu ploua, acum cel putin

Olga, si la mine sanul stang a produs ff putin dupa cateva luni, era si mai mic si asa a si ramas , nu stiu de ce cred ca pt ca la el e si chistul buclucas

Mada
, petrecere frumoasa sa aveti !! asteptam si dovezile maine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Inca un motiv in plus de bucurie!!! Cu siguranta o sa va distrati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Am admirat-o pe Amalaia. Mi se pare asa dulceeee, dulceeee....

Mada -Si astea neprivatizatele, cum va pot vedea?

Oly- Acu tr sa-ti marturisesc ca mie mi-a trecut dermatita prin minte, dar mi-am muscat uite limba si degetele, ca am sperat sa nu fie. De asta seboreica poate aveti sanse sa scapati repede...Pana si crustele din cap de la bebei pot sa aiba o chestie seboreica la baza.

Noi ne pregatim de cautat ouale de ciocolata ascunse de iepuras in padure, daca nu se pune ploaia.

Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar cu perle la gat si o esarfa legata artistic in jurul mijlocului... Cum nici pijamalele nu mai erau ci o alta bluza si alti pantaloni, am mirosit eu ceva putred in spatele unei asa preocupari pentru propria imagine, asa ca am plecat in cercetari. Facuse pipi in pat. Era sub demnitatea ei sa apara uda si sa dea explicatatii, asa ca...a luat masuri. Numai ca s-a straduit prea tare
aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica)

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Doamne cat de tare este Anastasia. Nu i-ai facut o poza?

Sper sa aveti si voi parte de vreme frumoasa si sa gasiti multe oute de cioco Da de cine sunt ascunse?

Mergi la inceput

Citat:

MAIA

Saby , poate ne mai vizitezi si pe aici, ne e dor de tine !!

La multi ani si de la noi copil frumos!!! Si noua ne este tare dor de voi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Oly- O buna prietena a mea a avut cancer de san. Dupa vindecare, a ramas insarcinata si, bineinteles, nascut. Cu sanul cu problema nu a alaptat, dar cu celalalt a facut-o un an. Si dr au incurajat-o si nu i-au spus niciun mom, ca ar putea avea pb.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Da, nu stiu de ce nu este indicat. O sa-i trimit si eu un mail dr meu sa-i cer o explicatie.

Ma bucur pentru prietena ta ca a invins cancerul si acum are si o familie

Mergi la inceput

Citat:

Ada doarme dar sa va povestesc si de ce : s-a trezit azi dimineata daca ii pot spune asa la 05.30 ca vrea iaurt,nu si nu ca ea vrea iaurt, ok, m-am dus i-am pus unul in putin apa calda sa nu fie chiar din frigider pe stomacul gol , l-a mancat in 3 minute apoi a vrut sa se joace putin, am trimis-o de mana cu Pisi la joaca, cica au citit povesti si s-au distrat tare bine pana la 08 cand s-a culcat din nou

Andiaroro, tare Anastasia ca de obicei, nu se dezminte, imi place ca e creativa !! familia frumoasa si va dorim sa gasiti cat mai multe oua de ciocolata desigur

Baiat de treaba Pisi al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, distractie placuta atunci la piscina !

Am plecat si noi, va pup si sa aveti un wkd minunat !!!

Mergi la inceput

Alexandra am uitat sa-ti zic, a ajuns ieri pachetul

Scrieti repede ceva, ca o sa umplu singura o pagina si nu stiu daca s-a mai intamplat asta

Mergi la inceput