LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 28

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ashe-i, nu degeaba sintem cuscre! Olga, cravata ingusta nu s-ar vedea ca e cravata, ar parea un soi de "shnur"; nu stiu cum sa exemplific; am pus ceva negru in partea de sus pentru ca Ilinca zicea ca nu i se vijashte culoarea iar ea nici nu are par negru. Oricum, in loc de "shnur" se poate pune altceva; dar nu stiu ce ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu ma gandeam in partea de sus la un accesoriu de gat mai masiv, dar ceva cu piele. O sa mai caut si vin si eu cu propuneri.

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Olga, eu nu ma pricep deloc intr-ale alaptatului, sper doar sa aia dreptate Ilinca si sa poti alapta cit iti doresti. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis Multumesc ![]() |

olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Pina la urma, mergem si noi undeva azi, desi n-am chef pentru ca voiam sa fac altceva azi. So, mergem la ceva hotel cu piscina, undeva in afara Clujului. Stam pina miine si plecam la 2, cid termina Jambo. Nu-mi pot imagina ce face Ian la hotel, in afara bazinului ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mie mi se pare super mai ales ca Ian este fan balacit. Pe mine inotul ma relaxeaza si este si f bun ca miscare

olishka spune:
citat din mesajul lui novus Neata !!!! Gandirea pozitiva a dat roade din nou asa ca e soareeee la noi ![]() ![]() Olga, si la mine sanul stang a produs ff putin dupa cateva luni, era si mai mic si asa a si ramas , nu stiu de ce cred ca pt ca la el e si chistul buclucas Mada, petrecere frumoasa sa aveti ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Inca un motiv in plus de bucurie!!! Cu siguranta o sa va distrati

olishka spune:
citat din mesajul lui andiaroro Am admirat-o pe Amalaia. Mi se pare asa dulceeee, dulceeee.... Mada -Si astea neprivatizatele, cum va pot vedea ![]() Oly- Acu tr sa-ti marturisesc ca mie mi-a trecut dermatita prin minte, dar mi-am muscat uite limba si degetele, ca am sperat sa nu fie. De asta seboreica poate aveti sanse sa scapati repede...Pana si crustele din cap de la bebei pot sa aiba o chestie seboreica la baza. Noi ne pregatim de cautat ouale de ciocolata ascunse de iepuras in padure, daca nu se pune ploaia ![]() Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Doamne cat de tare este Anastasia. Nu i-ai facut o poza?
Sper sa aveti si voi parte de vreme frumoasa si sa gasiti multe oute de cioco

olishka spune:
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saby ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

olishka spune:
citat din mesajul lui andiaroro Oly- O buna prietena a mea a avut cancer de san. Dupa vindecare, a ramas insarcinata si, bineinteles ![]() ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Da, nu stiu de ce nu este indicat. O sa-i trimit si eu un mail dr meu sa-i cer o explicatie.
Ma bucur pentru prietena ta ca a invins cancerul si acum are si o familie

olishka spune:
citat din mesajul lui novus Ada doarme dar sa va povestesc si de ce : s-a trezit azi dimineata daca ii pot spune asa la 05.30 ![]() ![]() Andiaroro, tare Anastasia ca de obicei, nu se dezminte, imi place ca e creativa ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Baiat de treaba Pisi al tau

novus spune:
Inapreda, distractie placuta atunci la piscina !
Am plecat si noi, va pup si sa aveti un wkd minunat !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Alexandra am uitat sa-ti zic, a ajuns ieri pachetul
Scrieti repede ceva, ca o sa umplu singura o pagina si nu stiu daca s-a mai intamplat asta