LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, eu nu ma pricep deloc intr-ale alaptatului, sper doar sa aia dreptate Ilinca si sa poti alapta cit iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pina la urma, mergem si noi undeva azi, desi n-am chef pentru ca voiam sa fac altceva azi. So, mergem la ceva hotel cu piscina, undeva in afara Clujului. Stam pina miine si plecam la 2, cid termina Jambo.
Nu-mi pot imagina ce face Ian la hotel, in afara bazinului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Gandirea pozitiva a dat roade din nou asa ca e soareeee la noi , f cald nu e dar important e ca nu ploua, acum cel putin

Olga, si la mine sanul stang a produs ff putin dupa cateva luni, era si mai mic si asa a si ramas , nu stiu de ce cred ca pt ca la el e si chistul buclucas

Mada
, petrecere frumoasa sa aveti !! asteptam si dovezile maine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am admirat-o pe Amalaia. Mi se pare asa dulceeee, dulceeee....

Mada -Si astea neprivatizatele, cum va pot vedea?

Oly- Acu tr sa-ti marturisesc ca mie mi-a trecut dermatita prin minte, dar mi-am muscat uite limba si degetele, ca am sperat sa nu fie. De asta seboreica poate aveti sanse sa scapati repede...Pana si crustele din cap de la bebei pot sa aiba o chestie seboreica la baza.

Noi ne pregatim de cautat ouale de ciocolata ascunse de iepuras in padure, daca nu se pune ploaia.

Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar cu perle la gat si o esarfa legata artistic in jurul mijlocului... Cum nici pijamalele nu mai erau ci o alta bluza si alti pantaloni, am mirosit eu ceva putred in spatele unei asa preocupari pentru propria imagine, asa ca am plecat in cercetari. Facuse pipi in pat. Era sub demnitatea ei sa apara uda si sa dea explicatatii, asa ca...a luat masuri. Numai ca s-a straduit prea tare
aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica)

Mergi la inceput

MAIA

Saby , poate ne mai vizitezi si pe aici, ne e dor de tine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oly- O buna prietena a mea a avut cancer de san. Dupa vindecare, a ramas insarcinata si, bineinteles, nascut. Cu sanul cu problema nu a alaptat, dar cu celalalt a facut-o un an. Si dr au incurajat-o si nu i-au spus niciun mom, ca ar putea avea pb.

Mergi la inceput

Ada doarme dar sa va povestesc si de ce : s-a trezit azi dimineata daca ii pot spune asa la 05.30 ca vrea iaurt,nu si nu ca ea vrea iaurt, ok, m-am dus i-am pus unul in putin apa calda sa nu fie chiar din frigider pe stomacul gol , l-a mancat in 3 minute apoi a vrut sa se joace putin, am trimis-o de mana cu Pisi la joaca, cica au citit povesti si s-au distrat tare bine pana la 08 cand s-a culcat din nou

Andiaroro, tare Anastasia ca de obicei, nu se dezminte, imi place ca e creativa !! familia frumoasa si va dorim sa gasiti cat mai multe oua de ciocolata desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar cu perle la gat si o esarfa legata artistic in jurul mijlocului... Cum nici pijamalele nu mai erau ci o alta bluza si alti pantaloni, am mirosit eu ceva putred in spatele unei asa preocupari pentru propria imagine, asa ca am plecat in cercetari. Facuse pipi in pat. Era sub demnitatea ei sa apara uda si sa dea explicatatii, asa ca...a luat masuri. Numai ca s-a straduit prea tare
aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica)

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Doamne, ce tare e!! Si stie sa-si schimbe singurica hainele? Phiphi numa si le da jos da' nici nu se imbraca nici nu se incaltza singurica...chiar, ceilalti cum sunt? Sunt dejala etapa imbracatului singurei?
Mi-am amintit si eu ca am intrat si io la "naturiste" (avem un magazin la 2 min de bloc) sa caut ulei de argan si au spus ca le-a trecut, dar vor primi iar, la 54 lei (am dedus ca o sticlutza mica, fiindca s-a uitat pe un raft unde era plin de astfel de sticlute cu alte chestii, sa vada de nu a ramas vreunul)
Andiaroro, tu cum il folosesti pentru par, care e procedura?
La noi cand ne-am trezit ploua, acum vad ca e soare desi "weather online" tot ploaie arata si azi si maine

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

neata si de la mine,

Cum e prima zi de vacanta m-am trezit devreme , "trezit" e mult spus pentru ca nu am inchis nici un oki, nu stiu ce pana mea am, au inceput iar insomniile... e drept, pe la 2:30 a inceput Stefan o tuse f.incarcata cu sufocare,m-am speriat ingrozitor, am crezut ca moare, l-am ridicat in fund si am stat ca pe ace restul noptii... si acum tuseste,mai rar , febra un 38, e vesel, danseaza... nu i-am pus decat varza pe piept, in nas diverse pentru ca curge iar de febra nik, lasam sa lupte organismul pana la ora pranzului cand ii fac o frectie celebra cu Carmol+otet
Sper sa nu vizitez urgenta de Florii, nici macar nu stiu unde e urgenta pentru copii...

Olga - sper sa scapati repede de dermatita, am auzit ca e foarte pacatoasa si de multe ori nu se potrivesc cremele. Eu sunt deja indragostita de familia ta, abia astept sa nasc sa pupacesc un bb mic si unul mare

Ilinca - ai facut o afacere frumoasa cu hainele de la outlet, am cumparat si eu zilele trecute, o rochie si un pantalon de gravi.am dat 50 ron.

Novus- petrecere frumoasa la munte, la noi e intunecat si frig

Ilinca - frumoasa explicatie sanului "fleoshcait" , m-am inveselit de dimineata...

Eu vreau sa tin un pic de post cateva zile si nu mai stiu ce sa gatesc...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Multi lui Stefan sa-i treaca raceala si sa nu mai fac deloc febra.

Ramona o sa vezi ca o sa treaca repede timpul si o sa-ti tii in curand bebeul in brate si o sa-l pupacesti toata ziua (daca o sa ai timp ) Adevarul este ca tare pupabili sunt. Al meu cateodata se supara cand il pup mai cu pofta, dar nu ma pot abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, go for it!
Singurul inconvenient ar fi ca va trebui sa postati pozele in cadru...privat

Sper ca nu e vorba de mine... Iegzista o iecsplicatie...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Eu nu inteleg nici ce-a vrut Ina sa spuna si nici ce-a vrut Mada sa spuna Sa ma lumineze cineva!!!

Ce-a spus Mada nici io n-am inteles
Eu voiam sa spun ca, daca va gatati la fel, veti fi "obligate" sa postati pozele pe privat sa nu zica lumea ca sinteti eleve la o scoala cu o...uniforma ciudata Era o gluma, evident!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Gata, am inteles

Mergi la inceput