LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 27

inapreda spune:
Olga, eu nu ma pricep deloc intr-ale alaptatului, sper doar sa aia dreptate Ilinca si sa poti alapta cit iti doresti.

inapreda spune:
Pina la urma, mergem si noi undeva azi, desi n-am chef pentru ca voiam sa fac altceva azi. So, mergem la ceva hotel cu piscina, undeva in afara Clujului. Stam pina miine si plecam la 2, cid termina Jambo.
Nu-mi pot imagina ce face Ian la hotel, in afara bazinului

novus spune:
Neata !!!!
Gandirea pozitiva a dat roade din nou asa ca e soareeee la noi , f cald nu e dar important e ca nu ploua, acum cel putin
Olga, si la mine sanul stang a produs ff putin dupa cateva luni, era si mai mic si asa a si ramas , nu stiu de ce cred ca pt ca la el e si chistul buclucas
Mada, petrecere frumoasa sa aveti !! asteptam si dovezile maine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

andiaroro spune:
Am admirat-o pe Amalaia. Mi se pare asa dulceeee, dulceeee....
Mada -Si astea neprivatizatele, cum va pot vedea?
Oly- Acu tr sa-ti marturisesc ca mie mi-a trecut dermatita prin minte, dar mi-am muscat uite limba si degetele, ca am sperat sa nu fie. De asta seboreica poate aveti sanse sa scapati repede...Pana si crustele din cap de la bebei pot sa aiba o chestie seboreica la baza.
Noi ne pregatim de cautat ouale de ciocolata ascunse de iepuras in padure, daca nu se pune ploaia.
Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar cu perle la gat si o esarfa legata artistic in jurul mijlocului... Cum nici pijamalele nu mai erau ci o alta bluza si alti pantaloni, am mirosit eu ceva putred in spatele unei asa preocupari pentru propria imagine, asa ca am plecat in cercetari. Facuse pipi in pat
. Era sub demnitatea ei sa apara uda si sa dea explicatatii, asa ca...a luat masuri. Numai ca s-a straduit prea tare
aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica)

novus spune:
MAIA
Saby , poate ne mai vizitezi si pe aici, ne e dor de tine !!

andiaroro spune:
Oly- O buna prietena a mea a avut cancer de san. Dupa vindecare, a ramas insarcinata si, bineinteles, nascut. Cu sanul cu problema nu a alaptat, dar cu celalalt a facut-o un an. Si dr au incurajat-o si nu i-au spus niciun mom, ca ar putea avea pb.

novus spune:
Ada doarme dar sa va povestesc si de ce : s-a trezit azi dimineata daca ii pot spune asa la 05.30 ca vrea iaurt,nu si nu ca ea vrea iaurt, ok, m-am dus i-am pus unul in putin apa calda sa nu fie chiar din frigider pe stomacul gol , l-a mancat in 3 minute apoi a vrut sa se joace putin, am trimis-o de mana cu Pisi la joaca, cica au citit povesti si s-au distrat tare bine pana la 08 cand s-a culcat din nou
Andiaroro, tare Anastasia ca de obicei, nu se dezminte, imi place ca e creativa !!
familia frumoasa si va dorim sa gasiti cat mai multe oua de ciocolata desigur

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Anastasia e in ton cu voi...A iesit din budoar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa...venise si cu niste margele pentru mine...cadou (cica) ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |

Doamne, ce tare e!! Si stie sa-si schimbe singurica hainele? Phiphi numa si le da jos da' nici nu se imbraca nici nu se incaltza singurica...chiar, ceilalti cum sunt? Sunt dejala etapa imbracatului singurei?
Mi-am amintit si eu ca am intrat si io la "naturiste" (avem un magazin la 2 min de bloc) sa caut ulei de argan si au spus ca le-a trecut, dar vor primi iar, la 54 lei (am dedus ca o sticlutza mica, fiindca s-a uitat pe un raft unde era plin de astfel de sticlute cu alte chestii, sa vada de nu a ramas vreunul)
Andiaroro, tu cum il folosesti pentru par, care e procedura?
La noi cand ne-am trezit ploua, acum vad ca e soare desi "weather online" tot ploaie arata si azi si maine

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 neata si de la mine, Cum e prima zi de vacanta m-am trezit devreme ![]() ![]() ![]() ![]() Sper sa nu vizitez urgenta de Florii, nici macar nu stiu unde e urgenta pentru copii... Olga - sper sa scapati repede de dermatita, am auzit ca e foarte pacatoasa si de multe ori nu se potrivesc cremele. Eu sunt deja indragostita de familia ta, abia astept sa nasc sa pupacesc un bb mic ![]() ![]() ![]() Ilinca - ai facut o afacere frumoasa cu hainele de la outlet, am cumparat si eu zilele trecute, o rochie si un pantalon de gravi.am dat 50 ron. Novus- petrecere frumoasa la munte ![]() ![]() Ilinca - frumoasa explicatie sanului "fleoshcait" ![]() Eu vreau sa tin un pic de post cateva zile si nu mai stiu ce sa gatesc... Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 ![]() |
Multi

Ramona o sa vezi ca o sa treaca repede timpul si o sa-ti tii in curand bebeul in brate si o sa-l pupacesti toata ziua (daca o sa ai timp

olishka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui inapreda
Ce-a spus Mada nici io n-am inteles ![]() Eu voiam sa spun ca, daca va gatati la fel, veti fi "obligate" sa postati pozele pe privat sa nu zica lumea ca sinteti eleve la o scoala cu o...uniforma ciudata ![]() ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Gata, am inteles