LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 26

Ilinca_M. spune:
Stiu io! Adica cred!
Inapreda a vrut sa spuna ca daca si io si Olishka (si se pare ca e tentata si pisigri;)) ne luam rochii la fel, tre sa le expunem in cadru privat, sa nu se vada public ca avem aceeasi tinuta?...Zic si io, da' poate cuscra a vrut sa spuna altceva...ca Olishka ar fi asa de sexy in tinuta asta ca ar trebui sa tina pozele "la privat";)) Ne lamureste inapreda daca eu am dat-o-n bara
Iar Mada a crezut ca e o aluzie la faptul ca a pus pozele "pe privat"; da' chiar, Mada, ce poze, altele decat pe FB? Atunci te rog frumos sa mi le "deprivezi" si mie!
Am admirat-o si eu pe Amalia in tinuta "bop" de la gradi
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

olishka spune:
Buna dimineata
Eu m-am trezit stresata si cam necajita. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar la David a trebuit sa intarc la 1 caci nu mai producea lapte decat un san si mi-a zis ginecologul este periculos sa alaptezi doar cu un san. Ei, acum sanul buclucas iar mi-o face. M-am trezit de dimineata, sanul stang plin, sa plesneasca, iar cel drept fleoscait, abia iese ceva din el Tare mult vreau sa alaptez, macar pana la 6 luni.

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata ![]() Eu m-am trezit stresata si cam necajita. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar la David a trebuit sa intarc la 1 caci nu mai producea lapte decat un san si mi-a zis ginecologul este periculos sa alaptezi doar cu un san. Ei, acum sanul buclucas iar mi-o face. M-am trezit de dimineata, sanul stang plin, sa plesneasca, iar cel drept fleoscait, abia iese ceva din el ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Cred ca trebuie sa-l pui totusi si la "fleoscait" poate isi da seama ca e cererea mare si "se invioreaza" punandu-se pe produs. Adica sa nu zici "no, la asta nu mai e, n-are rost sa-l pun pe bebe".
La David la cat timp inainte sa-l intarci a inceput sa faca figuri sanul? La nici 2 luni mi se pare f. devreme sa se intample asa ceva, sigur e o chestie de moment, a avut si sanul o zi proasta si si-a luat o zi libera

Din cate stiu Floric a alaptat o perioada lunga cu un singur san. Unde esti, Floric?

olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Stiu io! Adica cred! Inapreda a vrut sa spuna ca daca si io si Olishka (si se pare ca e tentata si pisigri;)) ne luam rochii la fel, tre sa le expunem in cadru privat, sa nu se vada public ca avem aceeasi tinuta?...Zic si io, da' poate cuscra a vrut sa spuna altceva...ca Olishka ar fi asa de sexy in tinuta asta ca ar trebui sa tina pozele "la privat";)) Ne lamureste inapreda daca eu am dat-o-n bara ![]() Iar Mada a crezut ca e o aluzie la faptul ca a pus pozele "pe privat"; da' chiar, Mada, ce poze, altele decat pe FB? Atunci te rog frumos sa mi le "deprivezi" si mie! ![]() Am admirat-o si eu pe Amalia in tinuta "bop" de la gradi ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
La Mada ma gandisem si eu ca asta a vrut sa spuna, dar pe Ina chiar n-am inteles-o

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cred ca trebuie sa-l pui totusi si la "fleoscait" poate isi da seama ca e cererea mare si "se invioreaza" punandu-se pe produs. Adica sa nu zici "no, la asta nu mai e, n-are rost sa-l pun pe bebe". La David la cat timp inainte sa-l intarci a inceput sa faca figuri sanul? La nici 2 luni mi se pare f. devreme sa se intample asa ceva, sigur e o chestie de moment, a avut si sanul o zi proasta si si-a luat o zi libera ![]() Din cate stiu Floric a alaptat o perioada lunga cu un singur san. Unde esti, Floric? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca sper si eu sa-si revina. La David chiar nu mai tin minte cum a fost...Eu o sa insist.

ramona7575 spune:
neata si de la mine,
Cum e prima zi de vacanta m-am trezit devreme , "trezit" e mult spus pentru ca nu am inchis nici un oki, nu stiu ce pana mea am, au inceput iar insomniile... e drept, pe la 2:30 a inceput Stefan o tuse f.incarcata cu sufocare,m-am speriat ingrozitor, am crezut ca moare, l-am ridicat in fund si am stat ca pe ace restul noptii... si acum tuseste,mai rar , febra un 38, e vesel, danseaza... nu i-am pus decat varza pe piept, in nas diverse pentru ca curge iar de febra nik, lasam sa lupte organismul pana la ora pranzului cand ii fac o frectie celebra cu Carmol+otet
Sper sa nu vizitez urgenta de Florii, nici macar nu stiu unde e urgenta pentru copii...
Olga - sper sa scapati repede de dermatita, am auzit ca e foarte pacatoasa si de multe ori nu se potrivesc cremele. Eu sunt deja indragostita de familia ta, abia astept sa nasc sa pupacesc un bb mic si unul mare
Ilinca - ai facut o afacere frumoasa cu hainele de la outlet, am cumparat si eu zilele trecute, o rochie si un pantalon de gravi.am dat 50 ron.
Novus- petrecere frumoasa la munte, la noi e intunecat si frig
Ilinca - frumoasa explicatie sanului "fleoshcait" , m-am inveselit de dimineata...
Eu vreau sa tin un pic de post cateva zile si nu mai stiu ce sa gatesc...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 12

inapreda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Eu nu inteleg nici ce-a vrut Ina sa spuna si nici ce-a vrut Mada sa spuna ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Ce-a spus Mada nici io n-am inteles

Eu voiam sa spun ca, daca va gatati la fel, veti fi "obligate" sa postati pozele pe privat sa nu zica lumea ca sinteti eleve la o scoala cu o...uniforma ciudata

inapreda spune:
citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata!!!! E petrecere maare!!! ![]() Sunt un pepsi! Sunt un pepsi! Sunt un pepsi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Sa fie si distractia "maie, maie, maie"

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Ce-a spus Mada nici io n-am inteles ![]() Eu voiam sa spun ca, daca va gatati la fel, veti fi "obligate" sa postati pozele pe privat sa nu zica lumea ca sinteti eleve la o scoala cu o...uniforma ciudata ![]() ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
HA!! Iezact cum tradusei io! Ati vazut, tufete, cum cuscrele se-nteleg si-n cele ce par incifrate altora?:)) Copchiii se aseamana, noi ne intelegem...abia astept sa jucatzi toate la nunta celor mici

inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Stiu io! Adica cred! Inapreda a vrut sa spuna ca daca si io si Olishka (si se pare ca e tentata si pisigri;)) ne luam rochii la fel, tre sa le expunem in cadru privat, sa nu se vada public ca avem aceeasi tinuta?...Zic si io, da' poate cuscra a vrut sa spuna altceva...ca Olishka ar fi asa de sexy in tinuta asta ca ar trebui sa tina pozele "la privat";)) Ne lamureste inapreda daca eu am dat-o-n bara ![]() Iar Mada a crezut ca e o aluzie la faptul ca a pus pozele "pe privat"; da' chiar, Mada, ce poze, altele decat pe FB? Atunci te rog frumos sa mi le "deprivezi" si mie! ![]() Am admirat-o si eu pe Amalia in tinuta "bop" de la gradi ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ashe-i, nu degeaba sintem cuscre!
Olga, cravata ingusta nu s-ar vedea ca e cravata, ar parea un soi de "shnur"; nu stiu cum sa exemplific; am pus ceva negru in partea de sus pentru ca Ilinca zicea ca nu i se vijashte culoarea iar ea nici nu are par negru. Oricum, in loc de "shnur" se poate pune altceva; dar nu stiu ce