LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu cred ca am un fel de astenie de primavara, ca sa nu zic depresie. Tot timpu' am stari de panica, angoase, nemultumiri...n-am energie, n-am vlaga, ma simt f. aiurea psihic iar fizic ce sa mai zic ca de cand am urcat pe cantar mi s-a accentuat depresia:((
Acuma cica maine e Pastele la noi, huzband e la serviciu 10-20, clar ajunge in jur de 21, Phiphi e intr-o faza lipicioasa, abia scap cate 10 minute la calc, in rest tre sa stau intinsa langa ea si sa ne prostim. Casa e buda/ varza. Normal ca nu pot face nimic, ca daca la calc ma mai lasa cate un pic, sa ies din camera nu, abia ma sustrag la cate un shushu:(( N-avem nimic de haleala dar am incropit niste penne cu sos de rosii (fiert penne, amestecat cu sos:)) Vremea e oribila. Vecinul de deasupra bocane si bormashinaieste de pe la 8 dimi. Asa a facut si ieri. Ma simt de-amp@@lea rau. Ce m-as fi dus io la otel in locul tau, cuscra!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gata vizita la cetate, sau "compania monstrilor" cum a numit-o vladimir.

ne indreptam spre pitesti acum:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, te vazui pe feisbuc; baga o tema "sherbinte" ca-l culc pe Ian si revin; poate intra si alte fete ramase acasa si o punem de-o shueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput