LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Fetelor da ce-i cu voi ?!! hai reveniti-va ca e soare afara, au inmugurit copacii, copiii ne sunt sanatosi, cardurile de vor umple ele cumva, suntem iubite si lista ar putea continua !!
Chatonel, e dragut ceasul dar nu-i genul meu , tie stiu insa ca iti place cu siguranta
Pisik, daca vrei sa te ajutam macar cu o dezbatere, suntem aici
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
V-am zis ca eu l-am dus pe Vladimir la McDo. Pentru ca mi-a cerut el auzind la alti copii. Cu vreo 2 sapt inainte sa mergem i-am spus ca la McDo au mancare cu carne (lui nu ii place carnea).
Am ajuns la Mc, am luat un Happy Meal si nu a mancat nimic din el. Hamburgeul nu i-a placut deloc, cartofii aveau prea multa sare si nu a mancat si a zis ca vrea sa plecam ca nu ii place.
Inghetata ii place. La Roma, a mancat in fiecare zi inghetata.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 MC: Nu am fost. Nici la Mc nici la alt fast food. Nu o vad atrasa de cartofi prajiti si altele de gen si atunci de ce sa o starnesc? |
Ada i-a descoperit in Bulgaria, parca si Adela, ne tot miram noi de unde au stiut ele ca-s buni daca nu gustasera niciodata pana atunci , cand ii vedeau in farfurii sareau de pe scaune dupa ei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Draga Novus, la bucuresti e o vreme bacoviana.
Asa ca nu ma incalzeste cu nimic asta. Cu cardurile nu stau rau iar la partea cu iubirea am de lucrat.
andiaroro spune:
Adela- La multi ani!
Ianis- La multi ani!
Sunt intarziata cu urarile, pentru ca aseara am cazut lata la 8 seara pe canapeaua din sufragerie. Dar pupicesc pe toata lumea de muuuuulte ori, asa ca poate mai gasiti o bucatica de tortulet si pentru mine.
Chato- Despre Mac-ul frantuzesc, eu am mai povestit. Il prefer unui pakistanez facator de tartine, care nu-i controlabil si nu stiu cat se spala pe maini. Poti sa o duci linistita, ca au si varianta bio: suc de mere bio, iaurt bio si rosii in loc de cartofi prajiti. Croque-monsieur-ul, pe care li-l mai iau nu il vad diefrit de ala de la oricare alt restaurant. Problema e ca nici vanzatorii nu-s instare sa te orienteze intotdeauna, eu am avut timp sa studiez meniul cand am fost cu Alex la o aniversare si atunci, cand am mers cu gasca, am stiut din start ce vroiam. Mai ataca ei nitelus cartofii lui taica-su (mai ales Anastasia), dar la cat de des mergem, nu-i nicio pb...
Pisik06 spune:
NOVUS, da, a avut si Ana perioada cu cartofii prajiti,in Bulgaria i-a descoperit asa e, apoi in septembrie la ziua mea o tin minte cum a luat un pumn de cartofi prajiti de pe platousi ii indesa cu ambele maini in gura. Acum insa (de ceva vreme) nu o mai atrag deloc deloc.
Mami de minune mica
pisigri spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Draga Novus, la bucuresti e o vreme bacoviana. Asa ca nu ma incalzeste cu nimic asta. Cu cardurile nu stau rau iar la partea cu iubirea am de lucrat. |
Tii minte cum saptamina trecuta imi promiteai o mama de bataie, ca-s cu capul...? Da, la partea cu iubirea.... Vezi ca si eu stiu sa ma bat !
P.S. Io incerc sa lucrez la aia cu cardurile....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf dar de unde are Amalia fatza de masa cu Rapunzel? www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
de pe articoledepetrecere
eu inca il caut pe Gheorghe si turnul sper sa le si gasesc pana vine iepurasul, daca nu, bicicleta iau
Amalia
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus Ce vreti sa va aduca iepurasul ? eu am ochit aseara nsite rochii dragute si la pret de bun simt, azi merg sa probez una si cred ca iepurasul a percutat deja dorinta mea pt ca si-a uitat portofelul la mine in geanta www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
eu habar n-am ce vreau, dar o tura in mall ar rezolva problema niste hainute de vara mi-ar trebui, tu de unde ai gasit rochitele?
Amalia
inapreda spune:
Eu am primit ieri cadoul de Pasti: o pereche de ochelari J. Onassis, model 2011, chiar daca "furnizorii" aveau doar modele "de aviator" 2012 Cum am capul cit o banitza, nu-mi vin bine aia aviatoresthi. Oricum, sint atre mindra de ei si sper sa nu-i faca Ian haram si pe astia ca nu mai am nici o pereche...ne-rebranduitzi de el.
Mi-ar mai trebui si mie multe dar ma abtin; sper sa reusesc sa cumpar ceva pentru finutzi; mai iau pentru copilasii Olgai si cam atit ca ne e cam gaurit bugetul. V-am spus ca Jambo si-a luat televizor? Cum nu ma pricep la tehnologie, nu pot sa va spun decit ca e mai plat decit alea plate ce le aveam
PS. Olga, eu o sa pun pachetul luni prin curier; ar trebui sa ajunga marti; pentru fetita am cumparat deja dar pentru baietel inca nu.