LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor da ce-i cu voi ?!! hai reveniti-va ca e soare afara, au inmugurit copacii, copiii ne sunt sanatosi, cardurile de vor umple ele cumva, suntem iubite si lista ar putea continua !!

Chatonel, e dragut ceasul dar nu-i genul meu , tie stiu insa ca iti place cu siguranta

Pisik, daca vrei sa te ajutam macar cu o dezbatere, suntem aici

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

V-am zis ca eu l-am dus pe Vladimir la McDo. Pentru ca mi-a cerut el auzind la alti copii. Cu vreo 2 sapt inainte sa mergem i-am spus ca la McDo au mancare cu carne (lui nu ii place carnea).

Am ajuns la Mc, am luat un Happy Meal si nu a mancat nimic din el. Hamburgeul nu i-a placut deloc, cartofii aveau prea multa sare si nu a mancat si a zis ca vrea sa plecam ca nu ii place.

Inghetata ii place. La Roma, a mancat in fiecare zi inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MC: Nu am fost. Nici la Mc nici la alt fast food. Nu o vad atrasa de cartofi prajiti si altele de gen si atunci de ce sa o starnesc?

Ada i-a descoperit in Bulgaria, parca si Adela, ne tot miram noi de unde au stiut ele ca-s buni daca nu gustasera niciodata pana atunci , cand ii vedeau in farfurii sareau de pe scaune dupa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Draga Novus, la bucuresti e o vreme bacoviana.

Asa ca nu ma incalzeste cu nimic asta. Cu cardurile nu stau rau iar la partea cu iubirea am de lucrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Adela- La multi ani!
Ianis- La multi ani!

Sunt intarziata cu urarile, pentru ca aseara am cazut lata la 8 seara pe canapeaua din sufragerie. Dar pupicesc pe toata lumea de muuuuulte ori, asa ca poate mai gasiti o bucatica de tortulet si pentru mine.

Chato- Despre Mac-ul frantuzesc, eu am mai povestit. Il prefer unui pakistanez facator de tartine, care nu-i controlabil si nu stiu cat se spala pe maini. Poti sa o duci linistita, ca au si varianta bio: suc de mere bio, iaurt bio si rosii in loc de cartofi prajiti. Croque-monsieur-ul, pe care li-l mai iau nu il vad diefrit de ala de la oricare alt restaurant. Problema e ca nici vanzatorii nu-s instare sa te orienteze intotdeauna, eu am avut timp sa studiez meniul cand am fost cu Alex la o aniversare si atunci, cand am mers cu gasca, am stiut din start ce vroiam. Mai ataca ei nitelus cartofii lui taica-su (mai ales Anastasia), dar la cat de des mergem, nu-i nicio pb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, da, a avut si Ana perioada cu cartofii prajiti,in Bulgaria i-a descoperit asa e, apoi in septembrie la ziua mea o tin minte cum a luat un pumn de cartofi prajiti de pe platousi ii indesa cu ambele maini in gura. Acum insa (de ceva vreme) nu o mai atrag deloc deloc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Draga Novus, la bucuresti e o vreme bacoviana.

Asa ca nu ma incalzeste cu nimic asta. Cu cardurile nu stau rau iar la partea cu iubirea am de lucrat.

Tii minte cum saptamina trecuta imi promiteai o mama de bataie, ca-s cu capul...? Da, la partea cu iubirea.... Vezi ca si eu stiu sa ma bat !

P.S. Io incerc sa lucrez la aia cu cardurile....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

dar de unde are Amalia fatza de masa cu Rapunzel?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

de pe articoledepetrecere
eu inca il caut pe Gheorghe si turnul sper sa le si gasesc pana vine iepurasul, daca nu, bicicleta iau

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ce vreti sa va aduca iepurasul ? eu am ochit aseara nsite rochii dragute si la pret de bun simt, azi merg sa probez una si cred ca iepurasul a percutat deja dorinta mea pt ca si-a uitat portofelul la mine in geanta

eu habar n-am ce vreau, dar o tura in mall ar rezolva problema niste hainute de vara mi-ar trebui, tu de unde ai gasit rochitele?

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu am primit ieri cadoul de Pasti: o pereche de ochelari J. Onassis, model 2011, chiar daca "furnizorii" aveau doar modele "de aviator" 2012 Cum am capul cit o banitza, nu-mi vin bine aia aviatoresthi. Oricum, sint atre mindra de ei si sper sa nu-i faca Ian haram si pe astia ca nu mai am nici o pereche...ne-rebranduitzi de el.

Mi-ar mai trebui si mie multe dar ma abtin; sper sa reusesc sa cumpar ceva pentru finutzi; mai iau pentru copilasii Olgai si cam atit ca ne e cam gaurit bugetul. V-am spus ca Jambo si-a luat televizor? Cum nu ma pricep la tehnologie, nu pot sa va spun decit ca e mai plat decit alea plate ce le aveam

PS. Olga, eu o sa pun pachetul luni prin curier; ar trebui sa ajunga marti; pentru fetita am cumparat deja dar pentru baietel inca nu.

Mergi la inceput