LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 15
pisigri spune:
Ati cumparat de la bonprix? Ma intereseaza daca se pot returna produsele in termen de... pentru ca am vazut niste chestii dragute la preturi mai ok... dar cu fizicul meu ciudat (cu solduri late si kuru mare :))) e greu sa ma incadrez intr-o marime/croiala...si nici bani de aruncat pe haine pe care nu le pot purta nu am.
Daca nu la bonprix, mai stiti magazine online cu preturi f prietenoase si care accepta returnarea produselor?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel ce ziceti de ceasul asta? e cam frumos Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Mie imi plac cesurile masive, nu neaparat barbatesti dar...mari.
Cel propus de tine, cred ca l-as purta impreuna cu 1001 de bratari metal+piele
Daca ti-l doersti de la Iepurila, sa-l primesti! Si sa-l porti cu placere!
chatonel spune:
ina, merci
io nu am "un" model care sa-mi placa, imi place din fiecare gen cite ceva, cind e finut, sau are un detaliu (stiu, pe care il vad numai expertii ) interesant etc, etc... da asa e la colectionari :)
nu, nu il cer la iepuras, am impresia ca noi sintem cei mai ne-cadorisiti dar nici nu simt nevoia sa imi ofere altcineva ceva ce imi pot oferi eu.
inapreda spune:
Tufetelor, da' ce patirati de sinteti toate in buda?
Si io am fost acolo si nu mai vreau ca nu mi-a placut!
Asa ca, incerc sa fac tot ce pot sa fiu vesela si "pe baricade".
Ieri am plantat o gramada de flori titi pentru mama (lalele, panselute, narcise si inca un soi). Am dus si buburuze, fluturasi, ciupercute si libelule si rezultatul a fost ; daca poate fi vorba de intr-o astfel de situatie. Azi, pe pietonal, m-am intilnit cu cretinoidul care mi-a spus ca mi-am revenit repede si auziti ce-a debitat: ca eu si mama am avut NOROC ca el se chinuie cu a lui mama de-o gramada de vreme. Numai pentru ca o cunosc pe mama lui, nu i-am dorit si lui acest...noroc.
PS. Am scos si firele azi. Pentru ca ii e frica de spital, l-am dus la Clinica unde am nascut; chirurgul de acolo vorbea limba lui, i-a dat cu spirt albastru si verde si maro si i-a pus o bulina alba in frunte pentru ca a fost cuminte N-a plins deloc, din contra, era in mare verva!
inapreda spune:
Mi-a placut mult Amalia la petrecerea ei! Superba! Se vede ca ea e sarbatorita. Imi place mult ca e dezinvolta!. De frumoasa, nu mai vorbesc!
inapreda spune:
Ian n-a fost inca la fast-food; cind mergem la Cluj, Jambo isi ia de obicei Mac; lui Ian ii luam omleta pe principiul ca aia e macar pregatita pe loc. Cartofi prajiti a mincat in vacanta. Acasa nu-i plac.
inapreda spune:
Inghetata i-am dat, indiferent de anotimp; din lipsa de altceva, la Betty ne abonam si noi.
Revin, sa nu plecati.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui pisigri Ati cumparat de la bonprix? Ma intereseaza daca se pot returna produsele in termen de... pentru ca am vazut niste chestii dragute la preturi mai ok... dar cu fizicul meu ciudat (cu solduri late si kuru mare :))) e greu sa ma incadrez intr-o marime/croiala...si nici bani de aruncat pe haine pe care nu le pot purta nu am. Daca nu la bonprix, mai stiti magazine online cu preturi f prietenoase si care accepta returnarea produselor? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Orice ai cumpara de pe net poti returna in 10 zile. Iar vanzatorul este obligat sa primeasca si sa iti dea banii inapoi.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Ian n-a fost inca la fast-food; cind mergem la Cluj, Jambo isi ia de obicei Mac; lui Ian ii luam omleta pe principiul ca aia e macar pregatita pe loc. Cartofi prajiti a mincat in vacanta. Acasa nu-i plac. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Omleta de la MC?
Ilinca_M. spune:
Helou. In primele randuri ale acestei scrisori aflati ca m-am trezit fara voce. La propriu. Asa m-am trezit si ieri dar am mers la "scoala altfel", am vorbit...si seara eram muta ca o lebada, asa ceva nu mi s-a mai intamplat!! Voi ati patit-o? Azi a fost mai rau, nu am putut vorbi decat in soapta dar si asa rau si putin. Am fo la ficatzea si a zis ca nu mi-e inflamat nimic prin gat sau ceva da' mi-a scris zinnat si tot felul de cacaturi. Farmacista s-a mirat, ca de ce mi-a dat antibiotic asa ca n-am luat:)) Am luat ceva homeovox, gluconat de calciu...Sper ca mi-a trece. E bine ca urmeaza vacantza si fac repaus vocal pe cat pot.
Io si Phi avem Pastele poimaine. Dar n-am chef de nimic, casa e buda, mancare n-am, bani nici atat si salariul intra fix a doua zi de Paste:)) Mai aveam 100 de lei pe card si ghiciti ce am facut? Am intrat intr-un outlet care avea o oferta ce expira maine si anume 70% reducere la orice. Sa va spun ce am luat de fix 50 lei (fara vreo 2 banuti) sa vedeti de-am facut afacere buna:)) Deci: 6 perechi sosete Phiphi (super faine, fiecare cu alt model si alte culori), o pereche de jeans Carter's pt. Phiphi, o bluza-maiou roshie Palomino tot pt Phiphi, un tricou f. shic Tom Taylor lui Andrei, o pereche colanti bumbac trei sferturi Bershka portocalii (doar asa erau marimea mea:))) pt. mine, o bluza maiou Stradivarius, verde-crud, pour moi, un tricou simplu, bej-maroniu-kaki Stradivarius tot pour moi si o pereche chiloti tangalai negri f. mishto tot pour moi. Io zic ca bine fu, de 50 lei
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.