LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi am fost la KFC , ne oprim de fiecare data cand suntem prin Sibiu (deci destul de rar ), Ada mananca atunci cartofi prajiti si ea avand in vedere ca noi acasa nu facem deloc si mancam doar in concedii asa ceva sau cand luam masa in oras
Vreau sa zic ca erau destul de multi copii in local, data viitoare trebuie sa studiez mai bine meniul cred ca au ceva piept de pui sau ceva de genul asta care ''ar merge'' la copii
Inghetata nu am luat, mie imi place cea de la tonetele Betty Ice, Ada a mancat si ea anul trecut si nu am avut probleme niciodata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

aham, buna ideea cu cartofii prajiti , nici noi nu facem si am vazut ca ii plac (tot in deplasari a mincat si fie-mea)... pui d-aia plini de hormoni nu i-as da
tonete cu ice-u lui betty estem peste tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

salutare!

tot fonfi azi...si cu mare chef de stat in pat.
Azi pt ca nu are cine sa o ia pe Ari al 12.30 de la gradi, va dormi acolo, era ff incantata, sper s-o tina demersul asta.

azi cred ce e vinerea neagra: nu merge scanner-ul, fax-ul, imprimanta

cred ca diseara trag niste spaghete si o prajitura cu ness, asta asa dupa urzicile de ieri.

Chato- la noi toate-s "inghetate", mai avem pana ne dezghetam.
Asa e si cu pestele cu transportul pe drum se decongeleaza si apoi il congeleaza iar la vanzare

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io nu va bag un kestionar, doar o intrebare: i-ati dus pe pici la McDo?
Au gustat mincarurile lor?

Io inca nu am dus-o, dar poate ca acum in vacanta o sa ii dau o inghetata acolo... chiar apropos de inghetata, am vazut ca scria pe-aci ca nu sint destul de inghetate inghetatele in ro (la tonete) - este asta o sursa de posibila gastroenterita? ca sa stiu daca sint atenta sau nu (fie-mea e fan inghetata si-mi place si mie ).

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

si a mea a fost la niste petreceri, a mancat numai cartofi prajiti si intr-o zi i-am luat eu un McToast, care mi se pare ok ca nu are niciun fel de sosuri
am fost cu ea si la KFC, unde la fel mananca numai cartofii dar ii intinde inainte bine in sos
inghetata eu nu i-am dat niciodata pana acum, dar n-am auzit sa fie probleme

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!
Ma iau de mana cu BIANCA la starea de kk. Motivele si cauzele ie multe, dar vreau sa ma simt mai bine!!! As avea o problema care ma framanta de dezbatut, dar nu stiu daca e locul...

Teme de dezbatere nu am. Iepurasul as vrea sa imi aduca multe, un sacou sport, din ala de i se pot sufleca manecile, vreo 2 perechi de pantofi, ochelari de soare, etc. Dar o sa imi aduca ce se poate, adica multa iubire si ocrotire. Sunt happy ca de la Buni am primit (adica m-am cerut si mi s-a dat) biletul la Julio. Ma rog, nu se asorteaza emoticonul asta, dar unul romantico-vesel nu am gasit

Deci, faceti ceva sa extrageti din butoi tristutele

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

daca tot va plictisiti va las niste poze de la petrecerea intarziata de la gradi

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Gradi#

http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia

ce desenati sint picii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MC: Nu am fost. Nici la Mc nici la alt fast food. Nu o vad atrasa de cartofi prajiti si altele de gen si atunci de ce sa o starnesc?
Inghetata am luat numai ambalata pana acum, ca nu a fost sezonul. Ii place si cere, acum a uitat de ea ca nu i-am mai dat, pt ca dupa ce i-am dat acum 2 saptamani a racit, posibil fara legatura cu inghetata, dar na...stiti cum e

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

dar de unde are Amalia fatza de masa cu Rapunzel?
De Iepuras va primi si Ari ceva obiecte de infurnusetare cu Rapunzel.
Prin fast-food-uri n-am dus-o inca.
Si Ari cosnuma inghetata de la Betty sau alte tonete d-aia care canta insa nu stiu marca, de se plimb prin oras dubele, si tot asa nu a avut nimik.
Noi consumam si iarna inghetata, nu topita, asa rece si la temp din congelator, sa calim otelul

De Iepuras vreau undeva toti 3, ca Ina, proiectul e interesant, insa nu scapam de "cozi"

Bianca uitai sa zic de tunsoare, ca e beton, si mi-a palcut cum s-a "jucat" Raffaelo al tau in par.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu nu pot sa spun ca sunt in butoi. sunt doar dezorientata.
Nu-i problema, ca imi revin repede si cam stiu ce am de facut. Problema mea e ca shimbarea trebuie sa vin dintr-o singura parte iar cealalta parte vede daca se potriveste in peisaj.

Anyway, nu are rost sa filosofez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da' ce zi e azi de toate suntem in butoi? Ii stricam cheful si lui novus pina la urma daca o mai tinem asa :))))

Ceasul imi place da' n-as da banii aia pe el si nici nu l-as cere cadou. Daca ar exista deja in cutia mea cu zdranganele, l-as purta.

McDo, KFC etc nu am servit. Cartofi prajiti a gustat si a scuipat. Mai maninca acasa niste cartofi facuti cum ii faceam la bunica pe plita, scrijele le spunem noi...varianta adaptata la teflon. Sau la ceramica :))) Adica ii tai cuburi mici si ii pun acolo cu un praf de sare si fara nici un strop de ulei; sint pe jumate cruzi si un pic afumati :)))) aia ne plac, dar nu cine stie ce.
Inghetata a mincat in sezon, inclusiv de-aia "linsa" la cornet, care curge pe toate partile si te faci ca porcu. Mai rau decit cu Fram-ul care arata ca un pachet de unt...

Pisik, imi pare rau pt stare, imi pare bine pt Julio! Sper sa iti placa si sa fie pe masura asteptarilor!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi am fost la KFC , ne oprim de fiecare data cand suntem prin Sibiu (deci destul de rar ), Ada mananca atunci cartofi prajiti si ea avand in vedere ca noi acasa nu facem deloc si mancam doar in concedii asa ceva sau cand luam masa in oras
Vreau sa zic ca erau destul de multi copii in local, data viitoare trebuie sa studiez mai bine meniul cred ca au ceva piept de pui sau ceva de genul asta care ''ar merge'' la copii
Inghetata nu am luat, mie imi place cea de la tonetele Betty Ice, Ada a mancat si ea anul trecut si nu am avut probleme niciodata

aham, buna ideea cu cartofii prajiti , nici noi nu facem si am vazut ca ii plac (tot in deplasari a mincat si fie-mea)... pui d-aia plini de hormoni nu i-as da
tonete cu ice-u lui betty estem peste tot?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Da, am vazut cam peste tot si in mall-uri ca si in resaturante

Mergi la inceput