Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Tzuki, e doar la Giulesti. La RM ma duc la alta dr doar pentru piticei, cum am zis...ca eu sunt mai panicoasa asa din fire...

Eu stiu ca primeste gravidute pana in 6-7 saptamani (pentru ca vrea sa isi tina lista de gravidute pe la 40, ca altfel nu poate sa le urmareasca pe fiecare cum trebuie)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Eu sunt in butoiul cu "nacazuri"... cumnatei mele ia iesit rau papanicolau.
In septembrie a iesit tot rau, a fost la Cluj la oncologie, ia facut conizatie uterina iar rezultatul a fost bun. Acum dupa 7 luni a repetat Papanicolau si au iesit iar prezente celule canceroase (ma rog, niste denumiri prescurtate)...
Are usturimi iar ginecologul ia zis ca are o rana de la operatia din sept....i-a dat niste antibiotice, antiinfl.
Eu i-am zis sa faca o colposcopie si sa ia din rana respectiva o biposie si in functie de rezultat sa cauterizeze... ramane sa vada la ce medic din Bacau sa mearga ca in tzara nu prea cunoastem...
E asa speriata saracutza, a plans ieri toata ziua, nu a dormit toata noaptea...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

tzitziri: tu la ce medic mergi la RM, ca si eu am abonament acolo si mai merg din cand in cand; eco tot acolo faci?

11+

Mergi la inceput

Elfica- carfotii de la chifetele ii poti bendui odata cu pleurous, usturoi...

Azi am gatit de post :
- urzici (cu usturoi, ulei si ceapa)
- linte verde (un pic usturoi, morcov, ceapa mai multa, ulei, piper, sare )
Au iesit yami, i-au placut si copilului unse pe paine, sunt foarte sanatoase (exceptie painea )

+ 12

Mergi la inceput

Despre ce papanicolau vorbiti ? In timpul sarcinii ? Eu nu am auzit... nici la prima sarcina, ce sa mai zic de asta...

+ 12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_

tzitziri: tu la ce medic mergi la RM, ca si eu am abonament acolo si mai merg din cand in cand; eco tot acolo faci?

11+

Irene, eu merg la dr Enache Luminita. Merg la dumneai de vreo 5 ani, dinainte sa raman insarcinata prima data.
Fac acolo ecografii ca sa ma linistesc eu (o data pe luna) pentru ca dr cu care o sa nasc - Ion Ionut nu prea merge pe ideea de ecografii prea dese si daca nu e cazul.Adica nu incurajeaza gravidutele panicoase ca mine .Pentru binele meu psihic e cazul, de aia prefer sa urmaresc sarcina cumva in paralel...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

g_rainbow: am retinut bine ca sarcina asta nu ai mai luat progesteron? Eu chiar ma ingrijoram ca dr mi-a scazut doza tocmai acum de la 600 mg/zi la 400 mg.
Eu sunt intr-o mare dilema: i-am scris si dr din Ungaria cu care am facut fiv (cred ca e acelasi cu care ai facut si tu corinuka, PK, nu?) si mi-a spus ca mutatia A 1298 C heterozigota MTHFRcare mi-a iesit mie este foarte comuna si ca in afara de acid folic nu considera necesar sa iau altceva, cu atat mai mult cu cat homocisteina mi-a iesit in limite normale; cat despre aspenter si clexane a zis ca in niciun caz nu se recomanda mai ales daca am si hematom.
Incerc sa imi fac o programare si la un hematolog, dar e mai greu acum cu perioada Pastelui; mi s-a recomandat oricum sa nu merg in niciun caz la renumita dr. Uscatescu.
Mi-e foarte greu sa iau o decizie in conditiile in care exista atat pareri pro cat si contra si nu am nici curajul de a intrerupe tratamentul. Am remarcat insa ca mi se opreste foarte greu sangerarea atunci cand mai curge putin sange dupa injectare si nu stiu daca o fi din cauza aspenterului.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_

g_rainbow: am retinut bine ca sarcina asta nu ai mai luat progesteron? Eu chiar ma ingrijoram ca dr mi-a scazut doza tocmai acum de la 600 mg/zi la 400 mg.
Eu sunt intr-o mare dilema: i-am scris si dr din Ungaria cu care am facut fiv (cred ca e acelasi cu care ai facut si tu corinuka, PK, nu?) si mi-a spus ca mutatia A 1298 C heterozigota MTHFRcare mi-a iesit mie este foarte comuna si ca in afara de acid folic nu considera necesar sa iau altceva, cu atat mai mult cu cat homocisteina mi-a iesit in limite normale; cat despre aspenter si clexane a zis ca in niciun caz nu se recomanda mai ales daca am si hematom.
Incerc sa imi fac o programare si la un hematolog, dar e mai greu acum cu perioada Pastelui; mi s-a recomandat oricum sa nu merg in niciun caz la renumita dr. Uscatescu.
Mi-e foarte greu sa iau o decizie in conditiile in care exista atat pareri pro cat si contra si nu am nici curajul de a intrerupe tratamentul. Am remarcat insa ca mi se opreste foarte greu sangerarea atunci cand mai curge putin sange dupa injectare si nu stiu daca o fi din cauza aspenterului.

11+

eu nu am luat progesteron deloc sarcina asta. nu are legatura progesteronul cu mutatiile de trombo. daca stii sigur, sigur ca ai doar mutatia aia MTHFR si e heterozigota si eu as merge doar pe aspenter pana la 28 de saptamani, apoi pe clexane, dar eu nu sunt medic. spun doar ce am citit sute de nopti pe internet. ai facut toate cele 6 mutatii care se cunosc?
este o fata pe alt site care are o mutatie mthfr heterozigota si a dus sarcina la termen doar cu aspenter, acum e la a doua sarcina in luna a sasea si tot aspenter ia. acum depinde si de la caz la caz. alta fata nu are nicio mutatie si totusi pierdea sarcinile una cate una, acum are o fetita, dar toata sarcina a facut heparina de la test pozitiv pana la sfarsit.
mie de uscatescu nu imi place pt ca i-am trimis odata mail, eram disperata ca doza de clexane mi se parea mie mica pt ca aveam deja 80 de kg si mi-a raspuns ''la misto'', asa ca nu am mai apelat. am facut de capul meu, dar u nu trebuie sa faci ca mine. vezi daca te poti programa la dr avram, am inteles ca e buna, dar nu am avut contact cu ea. intra pe topicul ''gravidute cu trombofilie'' si intreaba acolo, fetele sunt ft bine informate si iti vor raspunde la toate intrebarile, mai ales ca ai si FIV. te

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Ce ziceam azi dimineata?Ca nu stiu ce sunt alea analize din 'acea' zona in sarcina??Pai am aflat azi la control...
Cred ca din exces de zel (sunt rea aici), sau poate pentru ca erau decontate (din fericire ), de asigurare si intrau in controlul de sarcina conform schemei lor, am facut de toate:Papanicolau, cultura de col, examen de secretii, micoplasma si ureaplasma....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

tzitziri esti norocoasa sa aiun asemenea doctor.Mie mi-a placut fff mult de el.Un adevarat OM si un bun profesionist.

Invidiez fetele din Buc au ataea variante de miedici bunila stat.

Nu e nimnei din ct, sa-mi recomande si mie un dr bun, care sa mai lucreze si la stat?

Irene bine faci ca nu te duci la Uscatescu, e renumita, dar trebuie sa o prinzi in toane bune...Ammai auzit ca ar fi buna si Avram.Eu la Uscatescu am fst, nu pot sa zic nimic rau dpdv profesional, insa nu mi-a placut cum trata pacientele.Le baga pe toate la un loc, spuneia problema de fata cu toata lumea...eiii...

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput