Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata gagici cu burtici

MoRo_K si eu obosesc f.repede,chiar si cand vorbesc.la inceputul sarcinii tot simteam ca nu am destul aer seara cand ne puneam in pat,credeam ca nu am aerisit destul camera,pana ce am facut testul,apoi am facut legatura

pe toate si va doresc o zii faina

Paulafericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata fetelor

Ani asa cum zicea si Lalu dr mea mi-a spus ca ar trebui sa mananc cantitati mari de peste ca sa fie periculos, se poate manca cu moderatie tot ce-ti pofteste inimioara .

Irene si eu obosesc cand vorbesc si scarile au devenit o problema de cand sunt insarcinata, locuiesc la et 4 intr-un bloc de 4 et, eram obisnuita sa urc pe scari. Acum ma opresc gafaind la fiecare et, iar cand ajung in casa parca sunt locomotiva. In schimb daca fac plimbari sau merg incet nu obosesc asa tare.

O zi frumoasa va doresc

[GRAVI] 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Neata mamici!
Incerc sa tin pasul cu voi dar n-am cum...inca nu m-am acomodat cu mersul la servici (se implinesc azi 2 saptamani) si de-aia n-am mai scris.
Mie mi-a crescut burta in astea 2 saptamani f mult, nu se mai poate ignora, toata lumea ma intreaba, mai ales la servici (lucrez intr-o institutie publica cu muuulti angajati).Deja m-am ingrasat vreo 3 kg si se vad bine pe coapse si fund, dar nu vreau sa ma abtin, ca la prima sarcina mi-a ajuns cu regimul pt rectocolita mea.
Mi-e ciuda ca n-am reusit sa-mi fac poze din profil, mi-am propus si la prima sarcina si n-am reusit nici atunci...Se zice sa nu se poate sa n-ai timp sa faci ceva, doar ca nu stii sa-l organizezi, probabil asa e si la mine.
Felicitari pt cele care stiu ce au in burtica baietei / fetite, deja incepem sa le atribuim caracteristici, nume..e frumos.
O zi buna tuturor!

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
16+ ticker pe graviduta cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, voi recoltare din zona intima, ce ati facut: secretie vaginala (si daca da varianta complexa: (microscopic, bacteriologic, micologic, antibiograma, antifungigrama la nevoie) sau varianta redusa: frotiu de secretie vaginala), culturi din colo si examen Babes Papanicolau? Sau doar o parte? Azi am programare si as vrea sa fac tot ce trebuie, sa nu ma duc de mai multe ori. Eu am primit indicatii de la un medic si acum, dupa ce am toate rezultatele, merg la alt medic si mi-e ca are alte doleante. Spuneti-mi cum au obisnuit medicii vostri sa va sugereze, sa merg pe majoritate.

Si legat de Clexane, ca intreba cineva, stiu o gravidutza care si-a facut toata sarcina injectiile in burta, iar medicul care o supraveghea era dr. Uscatescu de la Fundeni, medic cu experienta, pe care l-am intalnit la multe paciente cu astfel de probleme.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

salutare

mie nu mi-a recomandat nimic, doar la finalul sarcinii am facut ceva analize de secretie. si asta pt ca urma sa nasc natural - iar in caz de vreo problema acolo, sa pot trata pana aparea bebe pe fagas .
eu chiar i-am zis ca vreau sa fac pap si celelalte analize de secretie si mi-a zis ca din punctul lui de vedere nu sunt necesare in timpul sarcinii, pt ca in mod normal apar modificari care nu au valoare patologica. si uneori laboratoarele nu fac corelarea cu starea de graviditate - astfel ca poate aparea un rezultat "prost", care sa te puna pe jar inutil. eu am luat de bun ce mi-a zis si nu m-am mai complicat.
dar voi faceti asa cum va indica medicii vostri .

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nici eu nu am facut in sarcina trecuta decat Streptococul B din secretie in trimestrul 3 (tot asa ca urma sa nasc natural). Nici acum nu am primit vreo recomandare de analiza de secretii sau de altele din acea zona...Sunt cu analizele la zi, teoretic le fac o data pe an (in martie) dar anul asta nu am mai prins pentru ca eram insarcinata si se pot modifica multe fara sa insemne nimic...

Si nu cred ca am acelasi medic ca Tzuki

Peste eu am mancat dar o data la doua saptamani...pastrav. Nu m-am chinuit sa mananc asa 'rar', dar noi nu mancam in casa foarte mult peste. Si eu cred ca importanta e moderatia in anumite alimente..adica sunt intr-adevar unele clar nerecomandate (carne cruda, oua crude, branzeturi nepasteurizate moi), dar restul cred cu moderatie se pot consuma...

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Eu si la prima sarcina si la a doua (cu toate ca am medici diferiti)am facut secretie (varianta complexa )si examen Babes Papanicolau acum am facut varianta in mediu lichid.

Mergi la inceput

tzitziri, ce medic ai? mai stii, poate o fi acelasi...tot streptococB am facut si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuki

tzitziri, ce medic ai? mai stii, poate o fi acelasi...tot streptococB am facut si eu .

Giulesti - Ion Ionut . Si ma mai duc si la RM ca tot imi plateste serviciul asigurare privata de sanatate sa imi satisfac piticii de pe creier

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

vaaaai, ce-mi place Ion Ionut, e super om. e si la RM sau il gasesti doar la Giulesti?
dr meu e super ok (nu, nu e acelasi), insa nu mai asista nasteri la stat. si eu la privat nu imi permit sa nasc, nici financiar si nici in alt mod.

oare daca m-as duce la el acum ar fi de acord sa ma asiste la Giulesti?

Mergi la inceput