Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
g_rainbow spune:
sandy, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa iasa analiza bine! eu cred ca sunt sanse ft mari ca bebe sa fie sanatos! hai sa fim optimiste si iti tinem pumnii sa primesti o veste buna. te
esti o femeie puternica, sunt convinsa
eu am o problema cu site-ul....nu ma pastreaza logata si la fiecare mesaj tre' sa ma loghez. se mai intampla cuiva asta?
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
anidaz spune:
Fetelor mancati peste?Si daca da ,de care?As manca peste, dar am citit tot felul de interdictii ,din cauza mercurului si nu stiu ce sa fac sau ce sa aleg.
15+
BB Zepa
lalu85 spune:
anidaz, eu am intrebat doctora si a spus ca pot manca orice fel de peste, doar sa nu fac excese. I-am spus k poftesc si imi place sa mananc conserva de ton si mi-a spus ca nu-i problema dar sa nu mananc in fiecare zi. Mi-a mai spus ca pot manca orice vreau daca nu fac excese. Acum nu stiu ce ar spune doctorul tau...eu ti-am spus ce mi-a zis dr meu acum, doar nu o sa mananci numai peste
lalu85 20+ cu
lalu85 spune:
Te rog mult sa-mi pui si mie carucior albastru la listuta pt k eu nu stiu
aaa...si ultimul DPN este 24 august...eram sigura k o sa ma devanseze in august
lalu85 20+ cu
MoRo_K spune:
Buna fetelor,n-am mai intrat nici eu de ceva timp tot ziceam sa scriu da na...nu ma adunam ...mi-a tot fost rau,acum parca usor incepe sa se incline balanta spre bine...mi-e mai des bine decat greata
Ma bucur tare mult ca au inceput sa apare carucioarele...si sunt curioasa pana la urma cum o sa fie...mai multi baietsei sau fetitse:D sanatosi sa fie toti bbii si toate mamicile in primul rand...noi mai avem pana aflam ce este bb,asa dp cum s-au nascut de generatii in familia sotului si a mea as zice ca vom avea fetita...dar cine stie...noi nu avem preferinte,chiar deloc...sanatos/oasa sa fie.Dp Paste voi merge sa fac translucenta nucala,si dp vedem dc imi recomanda doctorul alt test desi nu cred...nici dublu nici triplu...probabil se ghideaza dp rezultatele de la translucenta(cumnata mea si alte rude au nascut cu acelasi doctor si nu le-a dat sa faca altceva).
Am vazut ca discutati despre post...ei...anul asta nu l-am tinut deloc :(...desi ma atrag mai mult legumele am zis ca oricum nu mananc mult(din cauza greturilor) sa nu-ntind coarda tinand post...ce sa zic...nu stiu dc am facut bine sau rau.
Alt subiect pe care am vazut ca l-ati abordat:sutienul ei...si pe mine ma chinuie...ca nu stiu ce sa iau...dc iau de sarcina/alaptat e cam uratsel...acum mai merge dar la vara am multe lucruri unde se vad bretelele si-as vrea cum aveam...culoarea pielii cu sarma si cu bretele d-alea transparente...l-oi suporta insa?!si ma mai gandesc ce numar sa iau...or mai creste sanii?mult?mdaaa...probleme existentiale
Fetelor dc ma puteti adauga si pe mine pe listuta
UM 15.01 DPN 26.10
Pupici si promit sa intru mai des
12
_Irene_ spune:
Eu nu am carcei, in schimb nu reusesc sa imi mai gasesc pozitia de somn din cauza ca ma dor coapsele si soldurile, aproape ca nu mai pot nici sa urc o scara; probabil atat din cauza inactivitatii si repausului prelungit, cat si din cauza injectiilor care mi-au fost facute in spital. Si eu iau magneziu la recomandarea dr, dupa ce i-am spus ca imi amorteau picioarele noaptea.
Azi am facut eco la privat si bebe e bine, au masurat si translucenta nucala si ozul nazal, desi DT avem peste 2 sapt; se pare insa ca aveam contractii, desi eu nu simteam nimic din cele descrise de voi, doar durerile abdominale pe care le am de la inceputul sarcinii si care acum apar in special cand fac eforturi putin mai mari (in cazul meu insemnand chiar si o plimbare putin mai lunga sau statul in picioare putin mai mult timp). Obosesc foarte repede, chiar si cand vorbesc, lucru care mi se intampla inca de cand am ramas insarcinata (pentru mine asta a fost si primul semn de sarcina). Vi se intampla si voua la fel?
g_rainbow: tie tratamentul pentru trombofilie pe timpul sarcinii ti l-au recomandat medicii din Germania? Eram curioasa daca au aceeasi abordare ca si in Romania si daca recomandarea a venit de la medicul hematolog sau de la ginecolog.
Doamne ajuta sa depasim cu bine toate incercarile si sa auzim la sfarsitul odiseei doar de bb-i sanatosi!
11+
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _Irene_ Eu nu am carcei, in schimb nu reusesc sa imi mai gasesc pozitia de somn din cauza ca ma dor coapsele si soldurile, aproape ca nu mai pot nici sa urc o scara; probabil atat din cauza inactivitatii si repausului prelungit, cat si din cauza injectiilor care mi-au fost facute in spital. Si eu iau magneziu la recomandarea dr, dupa ce i-am spus ca imi amorteau picioarele noaptea. Azi am facut eco la privat si bebe e bine, au masurat si translucenta nucala si ozul nazal, desi DT avem peste 2 sapt; se pare insa ca aveam contractii, desi eu nu simteam nimic din cele descrise de voi, doar durerile abdominale pe care le am de la inceputul sarcinii si care acum apar in special cand fac eforturi putin mai mari (in cazul meu insemnand chiar si o plimbare putin mai lunga sau statul in picioare putin mai mult timp). Obosesc foarte repede, chiar si cand vorbesc, lucru care mi se intampla inca de cand am ramas insarcinata (pentru mine asta a fost si primul semn de sarcina). Vi se intampla si voua la fel? g_rainbow: tie tratamentul pentru trombofilie pe timpul sarcinii ti l-au recomandat medicii din Germania? Eram curioasa daca au aceeasi abordare ca si in Romania si daca recomandarea a venit de la medicul hematolog sau de la ginecolog. Doamne ajuta sa depasim cu bine toate incercarile si sa auzim la sfarsitul odiseei doar de bb-i sanatosi! 11+ |
eu am citit mult despre trombofilie. nu am fost niciodata lahematolog, iar clexane am cerut din start medicilor, le-am spus ca nu plec din cabinet fara reteta. la Lucas am plecat la 14 saptamani de sarcina in romania si l-am nascut acolo, mi-a dat gineco clexane, acum vomnaste aici si speram sa fie bine in continuare
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
corinuka_g spune:
'neata burtici!
azi dam de baut, am mai implinit o saptamana!!!
ieri in timp ce faceam mancare m-a intepat in stanga (exact unde ar fi apendicul, doar ca pe stanga)...m-a tinut cateva secunde...dupa 1/2 ora, o ora iar...apoi s-au tot intetit...aseara am ajuns sa stau in pat si sa ma-ntepe din senin...eu le asemanam cu contractiile , venea des o durere ascutita, ma tinea cateva secunde si trecea...ati patit careva?
l-am sunat pe dr, mi-a zis sa iau no-spa si sa stau cuminte, daca se agraveaza sa merg la clinica...parca si acuma dimi mai am cate o jena pe-acolo...
dureri in coapse si solduri am si eu, am patit-o si saptamana asta dupa ce-am umblat umpic pe jos...si obosesc taaare, chiar vorbind la telefon...
eu stiu ca putem manca orice peste oceanic...
v-am pupat!
14+ Multumesc Doamne!