Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Dr. Avram mi-a fost recomandata si mie si incerc sa ma programez la ea. Saptamana asta am ratat-o, a avut pe 4 si pe 5 consultatii. Acum are cabinet sau da consultatii si prin Cluj sau pe undeva prin zona. Cat despre Uscatescu, mie mi s-a spus ca nici macar nu e hematolog, ca e doar o laboranta care a devenit celebra nu se stie cum (probabil dandu-si cu parerea). Acum nu stiu cat e de adevarata informatia, asa ca nu bag mana in foc pentru ea, desi provine de la un medic.
g_rainbow: o sa-ti scriu PM pe tema asta daca o sa mai am nelamuriri si daca nu te deranjeaza, ca sa nu le plictisim pe fete.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Mercic pt adaugatul in listutsa si tuturor!
Si eu obosesc f repede si ma gandeam ca poate mi se pare mie...uite d-asta e bun forumul acesta...ma consolez ca mai sunt si alte fete care simt la fel:)
V-am zis ca eu nu suport mirosurile?de nici un fel...aveam intr-adevar o sensibilitate si inainte dar acum...e jale...crema de corp n-o suport(tre sa gasesc alta fara miros),imi miroase detergentul de vase,sapunul lichid...orice..

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata tuturor!

Stiu ca am exagerat cu reactia la analizele de ieri, dar eram/sunt doar amarata ca recoltarea de Pap da sangerari si fara gravidenie, cu atat mai mult da sangerari acum, si pana nu trec iar secretiile dubioase, iar nu o sa am liniste

Anda, da, e un doctor extraordinar! Nu imi incurajeaza piticeii (adica nu da decat strictul necesar ca analize si ca ecografii) - eu una pentru a fi cu adevarat linistita am nevoie de eco lunar (de aia ma mai duc si la privat), dar am incredere 100% in ce spune si ce face, asa ca stau foarte linistita in privinta deciziilor pe care le luam impreuna si asta e cel mai important.
David e nascut tot cu dumnealui, a fost in prezentatie pelviana (cu fundul inainte) si destul de mare (3600 gr), dar nu a patit nimic din grozaviile pe care le citisem pe net ca se pot intampla la nastere naturala in pelviana, doar datorita domnului doctor!

Irene, tu ziceai de hematom? La 6 saptamani am descoperit si eu in prima sarcina un hematom care mai dadea sangerari cand il apuca (asa l-am si descoperit). Peste vreo 3-4 saptamani disparuse singur, fara tratament (doar cu repaus sexual - nu ca ne-ar fi ars prea mult de activitati...).

Sa aveti un weekend minunat, in ciuda vremii care se anunta capricioasa

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Si eu am ceva sangerari, asa ca sunt nevoita sa stau la pat. Aseara am avut intepaturi dureroase atat in partea dreapta, cat si in stanga. A inceput sa se vada si la noi burtica, ceeace ne incanta mult. Cu efortul e un picut cam greu, dar nu exageram
La noi vremea e superba, numai buna de plimbare. Ma multumesc totusi citind cate o carte.
De luni va trebui sa mergem la munca. Se pare ca va fi o saptamana plina, avand in vedere pregatirile pt Paste. Sper sa fac fata cu brio.
Va doresc un week-end cat mai frumos tuturor!

15w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
irene da, si eu am fost pacienta lui pk...chiar i-am scris saptamana asta si i-am spus ca am hematoame...l-am intrebat daca n-ar trebui sa iau ceva gen aspenter sau clexane (medicul de aici imi spusese ca trebuie sa asteptam sa se absoarba singur)...mi-a raspuns ca in nici un caz, aspenterul si clexanul vor da sangerari care nu sunt de dorit...
ei, daca doi dr mi-au spus asta, eu stau cuminte si astept sa dispara...
aaaaa, mai e ceva...eu n-am facut trombofiliile, dar ma invinetesc foarte repede, am vasele fragile si probleme de coagulare, mi s-a spus mai demult...si atunci nu mi buna aspirina...
v-am pupat!
Sarbatori frumoase s-aveti, orice sarbatoriti maine, Pastele sau Floriile!

14+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

tzitzirice bine ca ai reusit sa nasti natural.bebita mea a fost tot in pelviana si eu am nascut tot la Giulesti cu dr Marinescu, insa mi-a indicat clar cezariana.Tare mi-e teama si acum sa nu ramana in pelviana, nu mi s-a spus nici o cauza de ce a ramas in pelviana.la 26 de saptamani era in pozitie craniana, cu capusorul in jos, insa la eco la 29 de sapt era in pelviana si asa a ramas.Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost bine si fetita este sanatoasa, ca m-am stresat f tare.

Fetelor, vreau sa fac si eu anul asta cu manutele mele o pasca buna, buna stie cienva o reteta deosebita?

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Urez un calduros La multi ani, tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui de Florii

lalu85 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
Eu sunt happy. Am fost la film azi si cum stateam cumintica pe scaun, am simtit usoare impunsaturi de la bebe. M-am intins mai bine pe scaun si atunci a inceput concertul de bumbisori in bulina. Am sa marchez 17 sapt jumate ca startul miscarilor lui bb. Pana acum facea miscari extrem de rare si subtile, abia acum sunt 100% sigura ca bb a dat din cracutzi

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hihihi Bob , felicitari!Si eu am simtit ceva,dar nu sunt 100% ca e bb.
Am reusit sa ajung sambata la spovedit si impartasit.a fost totul bine.La noi ninge de rupe.Chiar a inceput sa se aseze

O seara frumoasa va doresc !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna fetelor...la dublu test mi s-a spus ca e posibil sa fie fetita...sper sa ramana asa :P
Naste cineva la giulesti cu dr Cristescu? Am fost de 2 ori la el...dar pfff mi s-a parut destul de transant,plus ca nu m-a controlat niciodata; m-a trimis sa fac ecografii prin oras si mi-a dat o lista cu analize. Plus ca l-am sunat de 3 ori intr-o seara caci asa a ramas sa il sun sa ma programeze pt papanicolau,clamidia..si inca 2analize..si nu mi-a raspuns.
Ma gandesc eu asa..daca aveam o problema grava...muream pana acum.
De dr Munteanu Daniela de la Polizu stiti ceva?
Pupici

Mergi la inceput