Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
anda82 spune:
Tzuki ma bucur ca totul este bine cu amnio,oricum eu nu ma asteptam sa fie altfel.Au nume f frumoase baietii tai...
Eu daca o sa am baiat o sa-i pun Ioan ca asa il cheama pe nas.Insa daca o sa am fetita trebuie sa aleg intre Anda si Diana(ca asa le cheama pe nasici) si sa mai cauta un nume de sfant.
Corina e devreme eu la prima sarcina am simtit abia la 18 s, sunt fete care simt mai devreme, insa media ar fi cam pe la 18 s.
Astazi am fst la cumparaturi, i-am cumparat Nectariei un costumas de blug tare frumos, iar pt mine am gasit un pantalon de la Zara de gravidoasa, de blug.Oricum bata aia nu e f larga nu o sa-mi vina decat putin, si blugul e grosut...
Abia astept sa vopsim outele si sa-i fac opozica fetitei, ca doar e primul ei Paste.
Eu tot pofetesc la o PaSCA si vreau anul asta sa schimb reteta, sa gasesc una mai bunaPetrecem in familie Pastele cu parintii si finii
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani
nu_mai_stiu spune:
Corina,nu-ti mai fa probleme.Daca aveai o sarcina ca a mea probabil erai la usa dr toata ziua Eu nu am avut nici un simptom de gravida,da` nimic.Fii calma si roaga-te la Dumnezeu sa fie un bb sanatos si tot odata multumeste-I ca nu ti-e rau .
17+
PaulaFrida spune:
Fetelor,nu stiti care-i faza cu stimulentul ala ce se da la taticii care refuza sa-si ia concediu de paternitate?
Eu nu sunt in servici numai sotiorul si asa am auzit ca se da cica vreo 500 de lei pe luna
Voi ce stiti de treaba asta?
Paulafericita 16+ cu
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Am intrat si noi azi in saptamana 17, ceea ce ma bucura enorm avand in vedere cat de grea a fost aceasta a doua sarcina pentru mine.
Vad ca se discuta mult referitor la miscarile in burta ale copilasilor si eu pot sa spun ca la prima sarcina am simtit-o pe fetita de abia pe la 20 de saptamani. Asa ca nu va ingrijorati cele care nu ati simtit inca miscarile. Probabil ca nu le-ati sesizat dar acolo sunt.
Acum, la a doua sarcina am simtit miscari de pe la 12 saptamani iar mai bine de pe la 15. Abia astept si eu sa simt loviturile puternice care imi spun sigur ca bebe e acolo si bine.
Referitor la simptome, cel de-al doilea trimestru e cel mai usor din acest punct de vedere. Hormonii de sarcina te fac sa te simti destul de bine, iar burta nu e inca asa de mare incat sa ne incomodeze. Asa ca cele care nu au nici un fel de probleme de sanatate trebuie sa se bucure de aceste saptamani mai usoare si linistite ca in trimestrul 3 ne vom plange toate cum abia asteptam sa scapam de burta cea mare si grea si de caldura cea mare care urmeaza la vara.
Referitor la DT si TT nu stiu ce sa spun ca nu am facut nici acum si nici la sarcina trecuta. Multa bafta celor care asteapta rezultatele si felicitari celor care au primit vesti bune. Trebuie sa avem toate incredere in Dumnezeu!
Pupici.
Mami de fetita cu fundita Maria si 16 + http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
PS: sper ca ma primiti si pe mine ca nu vreau sa ma bag ca musca in otet!
anne`mary spune:
paula eu stiu ca mamele care se intorc mai repede la servici din concedu ingrijire copil, primesc acei 500 de lei stimulare. Dar nu stiu nimic despre tatici. Daca aflu te anunt
+ 13
carinablanca spune:
Paula, eu zic ca se poate sa beneficieze sotul tau de acel stimulent de 500 ROn/luna. Probabil ca in acest caz la dosar va trebui sa depuna dovada ca tu nu esti in concediu de crestere copil si nici nu lucrezi ca sa poti beneficia si ca el lucreaza. Cel mai bine ar fi sa suni la Administratia care se ocupa de aceste alocatii si stimulente si ei pot sa iti explice clar daca poti beneficia si cum anuma de acest stimulent.
Eventual intra si la legislative si pune o intrebare ca e posibil sa te ajute Marius in acest sens.
lalu85 spune:
Pupici pe burtici
tzuki, felicitari pt rezultatele de la amnio si bineinteles pt bb cu putza imi plac numele baietilor tai mai ales David
Fetelor stateam in pat acum, ca am zis sa ma odihnesc putin inainte sa plec la drum si in timp ce citeam aici pe forum despre cum simte fiecare loviturile din burtica, eu stateam cu mana pe burtica mea k asa fac mereu si ce credeti.....am simtit pt prima data miscarea pe afara a lovit mai tre undeva in stanga buricului de doua ori si am simtit si pe afara si mi-au dat lacrimile si imi batea inima asa tare de emotii....sunt fericita
Eu astazi plec pana saptamana viitoare si daca nu mai apuc sa intru vreau sa va urez de pe acum un Paste Fericit si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.
Sa ne auzim cu bine dupa Pasti, va
lalu85 21+ cu
oanna_79 spune:
buna tuturor!
sunt noua aici, :), va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu DPN 16.10.2012.
cred ca o sa fiu stresanta rau, :), pt ca sunt o mamica panicoasa...sunt la prima sarcina si orice disconfort pe care il am mi se pare un capat de tara.
in jumatate de ora trebuie sa fiu la eco...sper sa fie totul bine si sa aflu si culoarea caruciorului. :)
Oana 13+