Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Corinuka, e mult prea devreme 15 sapt sa-l simti pe bebe, mai ales la prima sarcina. eu cand i-am zis dr ca l-am simtit la 17 sapt, la prima, a zis un fel de "da, da, biiine" , fiind foarte convins ca n-am simtit nimic. abia pe la 20 am inceput sa constientizez cu adevarat ca bate cineva acolo, pana atunci se puteau confunda miscarile lui bb f usor cu miscarile intestinale.

eu abia acum, la 18 sapt amm inceput sa-l simt pe al 3-lea. pe la 15 sapt am inceput sa cred ca simt ceva, dar nu zilnic, ci ceva fff fin...de fapt nici nu sunt sigura ca el era. .

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Tzuki pe tati il cheama lucian. Eu am pierdut o sarcina acu` 4 ani si 2 ani de zile numai nenorociri am visat. Dupa 2 ani am nascut "virtual" primul copil viu, un baiat pe nume Tudor valentin. I-am spus sotului ca si fata daca iese tot tudor ii spun . Dar cum nu am stabilit de comun acord numele ambilor bebei ci mai degraba l-am impus, mi se pare corect ca al 2-lea baiat sa stabileasca sotul ce nume vrea. Mi-a zis ca i-ar placea sa-i puna numele lui, Lucian, dar sa-i punem un al 2-lea nume pe care sa-l strigam ca sa nu fie doi luciani activi in familie. Dar numele lui bebe2 nu e batut in cuie.
Intradevar e o invazie de David. SI mie mi-a placut mult pana sa se inmulteasca. Acum imi place flavius (nume roman...de la imperiul roman), rares, ovidiu .... nu-mi mai amintesc. Dar, asa cum ai spus, depinde si de numele de familie.

+ 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

multumesc de incurajari!
mi se parea ciudat ca nu simt nimic, nu miscari, nu alte simptome... poate sunt si eu dusa cu capul, daca doare de ce doare, daca nu, de ce nu doare...sper sa ma-ntelegeti...
oricum ieri am vorbit cu dr si a ramas ca ne vedem maine, sper a fie totul ok...
in ce priveste numele, noi le-am ales in 2007 cand ne-am casatorit: david sau carina...la carina inca ne mai gandim, ca prea seamana cu corina, ne mai plac carla, cezara, greta...oricum in 2007 dadeai cu tunul si nu gaseai un david, acuma e plin...oricum numele asta ni s-a pus pe suflet, asa ca daca e cu putza e david...

14+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, aseara am prins ceva la tv ca se va modifica indemnizatia pt cresterea copilului in acest an, ati auzit ceva?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirabelac

Fetelor, aseara am prins ceva la tv ca se va modifica indemnizatia pt cresterea copilului in acest an, ati auzit ceva?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Cumva asta?

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
18+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirabelac

sapt. 17

iaaaar???
ce sa zic, sper ca in plus, adica sper si fiind an electoral...ca mereu am prins modificarile pe invers, macar odata sa prind si eu o marir si nu o micsorare.

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

da mirabela, am auzit si noi. Dar e inca la stadiu de "vorbe, prmosiuni etc". Si noi speram sa se concretizeze ceva in sensul asta

+ 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Da, despre asta era vorba, am cautat si eu si m-am lamurit, anul trecut se taiasera de la 85% din venituri si maxim 4000 de lei, la 75% si maxim 3400 de lei si ei vor sa revina. Acuma om vedea ce o sa fie.

sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

da, promisiuni si posibilitati, doar e an electoral...macar de-ar iesi ceva avantajos pentru noi...

14+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

fetele

Corina eu nici pana la acum la 17 saptamani nu l-am simtit pe bebe, desi la eco mereu e in miscare, nu sta linistit o clipa, eu nu simt inca nimic.

Elfica parerea mea e ca depinde de la medic la medic, la Filantropia merg si eu si dr mea nu mi-a impus unde sa fac dublu test, mi-a recomandat doar sa fie un laborator mare, cu experienta. Eu le-am facut la Synevo, a fost alegerea mea. Iar dupa ce a vazut rezultatele dr a zis ca nu e nevoie de triplu test sau alte investigatii ptr ca e totul in regula. Desi sincer, paranoica cum sunt as fi facut toate testele doar ca sa fiu eu sigura ca e bb ok. Mi-am facut si eu programare pe 16 mai la dr Veduta pt morfologie.

Fetelor care aveti energie pt pregatiri, va admir. Eu sunt ca o placinta de cateva zile, o sa fac doar oua rosii si de sambata merg la mama, sa ma rasfat.

In ceea ce priveste numele ptr bebe nu credeam ca va fi asa complicat, noi am facut o lista lungaaa de nume care ne plac si nu reusim sa taiem deloc din ele. Mai avem timp.

17+

Mergi la inceput