Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuki spune:
"D" e David si "d" e Damian. sapam indelung si pt al 3-lea .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
Tzuki spune:
uau, Paula, va inspirati din carti , nu e rau. eu am scotocit internetul si nu stiu, vreau un nume deosebit, dar nu iesit din comun prea tare, care sa mearga cu numele de familie. si sa nu raspunda tot parcul cand il strig .
tzitziri spune:
Tzuki, cauti tot un 'D'?
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
18+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Elfica spune:
Banuiesc ca daca va fi tot baiat, va doriti sa fie tot cu D, nu?
Cand l-ai avut tu pe David nu era la moda, dar acum peste tot auzi acest prenume! Asa ca moda se schimba, nu te lua, totul e sa va placa voua si sa sune bine cu numele de familie. Ne gandim si noi si daca descoperim ceva, iti spunem, acum nu am inspiratie decat la nume comune rau, gen Dan si Dragos. Mai aparte inca nu imi vin in mine, dar sap :)
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuki "D" e David si "d" e Damian. sapam indelung si pt al 3-lea . Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3 |
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
13 +
corinuka_g spune:
'neata burtici!
mooaammma ce de bunataturi pregatiti! ce harnicute sunteti!!! eu n-am facut nimic, doar merg la mama ..azi cred c-am sa inrosesc niste oua, doar e Joia mare...si da, cu vopsea din comert, contine coloranti alimentari...nu-i bine de cumparat de la coltul strazii, de la tigani, alea chiar nu stii ce contin...noi cred ca vom face cumparaturile din ultima zi, gen bere, suc, ceapa verde, ridichi, branzica proaspata..intotdeauna luam de Pasti..
la noi ca la paula, baietii au putza, iar fetele pruna, prunica, prunutza, pasarica, etc..cum sa aiba putza??
felicitari pentru carucioare si pentru rotunjirea saptamanilor!
eu sunt putin ingrijorata...nu simt nimic...am simtit odata o miscare usoara, asa, ca de petisor, de-atunci nimic...dureri prin burta am, dar n-am altceva...maine facem 15 saptamani si n-am nici un simptom de gravi, doar o burta mare...n-am dormit toata noaptea de griji...de ce nu misca????
v-am pupat
14+ Multumesc Doamne!
anne`mary spune:
fetelor eu mi-am masurat tensiunea si valoarea este 111 cu 61. Nu stiu cum se interpreteaza: 11 cu 6? pulsul e 77 dar nu stiu cum sa-l iau in calcul.
frumoase nume. Damian imi place mult. Eu am visat un tudor valentin care asa o sa ramana iar al 2-lea cred ca o sa fie stefan lucian (pe sot il cheama lucian si ar vrea sa ii puna numele unui baiat )
+ 13
anne`mary spune:
corina stai calma. In primul rand fetele spun ca se simte bine la 17 saptamani deci mai ai 2 saptamani. In al 2-lea rand si cel mai important este pozitia lor. Daca este in "adancul" uterului il simti mai greu. In al 3-lea rand nu-i simti daca esti activa, ii simti numai daca stai in pat relaxata. exista multe motive asa ca nu te impacienta
+ 13
Mirabelac spune:
Corina nu te ingrijora, sunt femei care simt abia pe la 18-20 sapt. Si eu, care l-am simtit destul de devreme, nu-l simt tot timpul, sunt zile cand nu se loveste de pereti ca are spatiu destul acum.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary fetelor eu mi-am masurat tensiunea si valoarea este 111 cu 61. Nu stiu cum se interpreteaza: 11 cu 6? pulsul e 77 dar nu stiu cum sa-l iau in calcul. frumoase nume. Damian imi place mult. Eu am visat un tudor valentin care asa o sa ramana iar al 2-lea cred ca o sa fie stefan lucian (pe sot il cheama lucian si ar vrea sa ii puna numele unui baiat ) + 13 |
imi place tudor valentin , pe tati il cheama chiar asa, teodor valentin .
Elfica, asa e, acum e inflatie de David, pe atunci, cand l-am ales, mi s-a parut atat de deosebit, nici nu credeam sa mai fie vreunul cunoscut . dar sa stii ca numai unul e David al meu .
vad ca si Damian a inceput sa se mai dea, parca nu in acelasi ritm cu David.
si tot cautand, de departe cel mai dorit si dat nume acum este Stefan. e frumos, dar zau ca parca unul din doi e Stefan.
eu nu caut neaparat unul tot cu D, va fi oricum un singur nume, ca si ceilalti 2 au un singur prenume, nu doua. deci trebuie sa ne gandim bine, sa ni-l imaginam si bebelus, copil, dar si adult in toata firea.
nu_mai_stiu spune:
Buna ziua burtici !
Eu umblu de dimineata.Am fost si am dat salariile si prima de iepuras.Mi-am bucurat angajatii si m-am simtit tare bine.
Elfica,multumesc de sfaturi,ai dreptate,dar cred ca iarasi e o exprimare diferita de zona unde locuim De cand am ramas gravi fac numai dusuri,cu toate ca iubeam sa fac baie inainte.Eu cand fac dush spun ca fac baie ,iar cand fac baie in cada spun ca ma duc sa fac o cada,tare comic suna.Nu stiu daca tine neaparat de zona unde locuiesc sau de obisnuinta de mica.
Corinuk cred ca e mult prea devreme sa te panichezi ca nu-l simti pe bebe.In general pe la 17-18 saptamani se simte.Daca nu ma insel Simonix a spus ca a simtit la 20 saptamani.
Eu astazi am intrat in saptamana 17 si am simtit niste chestii,dar nu as putea spune cu exactitate ca e bebe.
Cred ca sunt singura care nu vopseste ouale astazi.De mic copil la mine acasa ouale se vopsesc in joia Pastelui,dar m-am hotarat sa le vopsesc sambata sa fie mai proaspete.
Imi place ca sunt o groaza de gospodine.Eu fac doar curatenie si maine ma duc la mama si o ajut toata ziua la bucatarie si facem impreuna mancarea.
La noi tot asa la baitei se spune cuc si la fetite pasarica.Oricum numele de putza e comun si la fata si la baiat.
Parca trebuia sa mai zic ceva,dar nu mai stiu ce.
O zi frumoasa si insorita si mult spor la treburile casnice !
17+