Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

vai ce active ati fost astazi !!! imi place .

eu sunt din judetul bacau ; dar am parintii din galati si din buzau ...eu stiu ca se zice si la fetita : " ti se vede putica !" ...dar sunt o serie de sinonime ce se spun ( inclusiv pruna la cluj - de unde sunt nasii ). depinde de cat sunt de sariti de pe fix cei care folosesc cuvinte mai ciudate ( adica noi suntem mai glumeti de felul nostru si spunem ca vrem o cizduta blonda si cheata !!! )

eu fiind mai plinuta nu ma asteptam sa simt miscari prea curand , dar daca va spun ca pentru prima oara am simtit acum cateva zile cand aveam pisica rezemata pe jumatate pe stomac / burta ( mai mult statea in sezut - doar ca sa simta burtica ) si torcea de vreo jumatate de ora ...ca ma minunam cum de poate sta in pozitia aia ...si parca din senin au inceput sa comunice : pisica "tacea" BB face miscari , pisica torcea , BB se calma !!! a fost superb , am plans ca o nebuna ...dupa o ora jumatate a ajuns sotul acasa si noi tot asa stateam - amortisem de tot !!! se pare ca am sa am ajutor de baza pe viitor - se va lasa paruita bine !

deabia maine seara pot ajunge sa fac cumparaturile si sigur nu am sa ma apuc de gatit dupa ... asa ca imi ramane sa fac tot sambata , dar cum suntem numai noi doi si sotul a spus ca ma iubeste si mai mult cand ma vede prin bucatarie , vom sta impreuna la "cratita" .( el nu stie , dar a castigat la sorti la framantatul cozonacului -eu am mainile mici si nu am nici o forta perioada asta - si secretul unui cozonac bun e framantatul - asa ca e randul lui !!! )
dar macar azi am facut lista cu ce voi gati ; lista cu ce imi lipseste si cu ce imi trebuie sa cumpar si cel mai important : "am sunat un prieten " .adica mamica mea astazi a stat la dictat retete - traiasca netul !!!

imi plac numele alese de voi : Robert si Carla !!!
sunt ani de cand imi doresc sa-mi numesc pustoaica Briana ( mi se pare un nume puternic !) , dar acum numai sunt asa convinsa ; imi place ffff mult si Ingrid si mai nou Deborah ( asa o cheama pe cea mai buna prietena a mea )- la baieti in schimb e neclintit : ramane Tudor !!!

tre sa fug ; a venit Florin si trebuie sa-l hranesc !
va pup si va urez o seara linistita !!!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

as schimba capitolul dar nu mai am baterie la laptop si nici acces la priza...si nu garantez ca in 5 min cat mi-au ramas m-as descurca.
nu e nimeni prin zona sa ne schimbe scutecul?

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ce imi place cand e activitate
Va invit la capitol nou cat pazesc un orez cu lapte

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
18+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticilor! eu sunt daniela si as vrea sa fac parte din burticile lunii septembrie , dar sincera sa fiu nu stiu daca procedez corect. dar sper sa apara si mesajul meu pe aici.
pupici si numai bine la toata lumea

Mergi la inceput