Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
si in mod paradoxal rea de caldura nu sunt.
pe canicula nu am nicio problema...o suport incomparabil mai bine decat frigul.
Ralu_mv spune:
samira, si eu sunt la fel, nu s rea de caldura, am burta rece vara - de la transpiratie cred, dar transpir ca un cal ... subtiori, ceafa si cap ... la fel trebuie sa ma spal pe cap foarte des ca altfel am parul urat ...
Nu am gasit vreo solutie, tot asa sunt de cand ma stiu ... si nu mai vorbesc si eu de alimentatie ... ca nu a influentat...
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 si in mod paradoxal rea de caldura nu sunt. pe canicula nu am nicio problema...o suport incomparabil mai bine decat frigul. |
aristica spune:
citat din mesajul lui Ralu_mv (in Bucuresti sunt si eu, stie Ari ca i-am tot zis ca vin la intalniri, dar eram mereu plecata cand picau ) |
...bagam mana-n foc, ca esti din Constanta - si cand am facut radiografiile pentru dinti, mi s-a garantat ca nu se distrug neuroni...halal garantie!au decedat!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
5ab1na spune:
transpiratii?
dar bine ca observ ca deja duceti dorul la frigul de asta iarna!!!
botox??? chiar asa?
cred ca are transpiratia treaba cu mancarea doar daca iesi afara la 40 de grade dupa ce ai mancat inghetata, pui fript la ceaun si clatite cu branza. mai dar ce pofta mi-e.
malul stang, malul drept, vijelioasa toata lumea astazi si in perioada asta
sa iasa cu copchii la toate
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aristica
...bagam mana-n foc, ca esti din Constanta - si cand am facut radiografiile pentru dinti, mi s-a garantat ca nu se distrug neuroni...halal garantie!au decedat! PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Ralu_mv spune:
Eu am facut o panoramica acum un an jumate :) de-asta oi fi uituca ...
M-am bagat in hora, acum trebuie sa joc ... ce sa fac ... mi-au expediat astia coletul, dar m-au sunat acum s ale trimit neaparat o reteta de medic de familie/ginecolog in original !!! Ma dau cu capul de pereti ...
Oricum pana la eco in 2 sapt. nu ma intalnesc cu niciunul ...
Ralu_mv spune:
citat din mesajul lui 5ab1na eu bagam mana in foc ca ralu e din timisoara. si n-am facut nici o radiografie |
Oooo... ce mi-ar fi placut mie sa fiu de acolo ... nu mai calcam in Bucurestiul asta ponosit ... (sorry, pentru fani)
maria81 spune:
adriana din cate stiu diferenta intre noi e de un an, asa ca suntem la fel de adolescente)
de cand i-au Unicorn in afara unor intepaturi de ovare care m-au tinut vreo 2-3 zile si ceva apetit mai mare....si nu ma refer la mancare, parca nu am simtit nimic special
eu inca astept sa faca minuni acest unicorn!
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite