Clubul "babelor" FIV-oase 25

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Apropos de discutiile cu magneziu IV ...
Haideti sa va povestesc ceva ... stiti ca ziceam ca eu zen, bla bla, linistit ... de unde ... am facut mai multe crize de tremurat cand eram in turcia, de nu ma mai puteam calma ... de unde am ajuns si am luat cand eram acolo, de la punctie la ET vreo 4 grame de magneziu in total, ca sa ma calmez ... in perioada pana la test, iar am facut o criza, acum cu astia cu coletul, la fel, ieri am fost iar intr-o criza ... tremurat, nu mai puteam sa respir, panica totala si lipsa de auto control, iar luat magneziu ... linistit dupa o ora ... stiu ca sunt tahicardica si cu tensiune mica, si nu pot sa iau altceva decat magneziu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adriana asteapta ca o sa apara.... in curand, eu le-am achizitionat inaintea ta

ralu ai grija de tine si fara prea mult stres

....si sper ca ati obs ca astazi am fost super activa ...am recuperat si sunt la zi si cu scrisul

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Dap, nu am zis ca rezolva toate problemele si la fel la toata lumea DOAR schimbatul alimentatiei. Pe langa schimbarea alimentatiei, mai trebuie facute detoxifieri serioase si respectate niste reguli. Pe urma tratate specific afectiunile de care suferim. Stiu ce spui, Sami, dar semintele si fructele uscate pe care le mananci tu comandate de pe DF nu sunt ok, ai vazut si tu. De asemenea, daca mananci carne slaba fiarta sau mai stiu eu cum langa legume gatite, iarasi n-ai facut mare branza. In fine, este mult de discutat si nu-si prea are locul aici parca. Dar, pe langa toate porcariile pe care le bagam in noi si pe care nu le putem controla, eu sunt de parere ca acolo unde putem controla, sa o facem. Stiu ce zici de pete inestetice, nu-mi placeau nici mie. Acum e mult mai bine si nu imi mai bat capul. E, pana la urma, alegerea fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria eu am observat sa stii. Observi ca m-am concentrat asupra ta cel mai mult in dimineatza asta , nu? ca cine stie cand te mai prindem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adriana ma simt "o speciala astazi"
....si la prima ora am fost si in atentia samirei si a aristicai

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Ari – spatele genunchiului, spatele urechii, zona inghinala si subsuoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Ari – spatele genunchiului, spatele urechii, zona inghinala si subsuoara.
aaaaaaaaaaa! Lesin! pai in spatele genunchiului nici nu stiam ca am vreo glanda! d-apai ca mai si secreta uree! Dodoasca poa' sa secrete ce-o vrea maria sa, ca nu umblu cu ea la vedere. in spatele urechii dau vina pe sot sau lighioane (ca doar asa ai zis, nu?)...eu zic, ca-i bine daca am alternativa a 3 locuri de "secretat"!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput