Clubul "babelor" FIV-oase 25

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Lara la bucurele poftesc oricand si la la orice ora si de la varste fragede. Am mancat odata o punga intreaga dintr-alea cu prune si caise...erau expirate de mai bine de juma de an
In rest, promit solemn ca revin cu amanunte. Recunosc sunt veve superstitioasa, fricoasa si nesuferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ana, da cred ca mai am cateva oo , va dati seama cat sunt de " invidioasa" ca nu mai pot face un cofraj cu ele ca alte aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Veve, eu cred ca esti o sweetheart..eu, oricum sunt prin zona, si rabdarea mi-am cultivat-o maxim, deci, din partea mea, no pressure

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ralu pot sa-ti cumpar crinone, da' doar un tub. la tura asta doar un tub. Care sa te tina pana la urmatoarea tura. Cand iti cumpar un sac.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,toate culorile existente pe pamant...in toate anotimpurile.
dau la schimb suberek pe Bucurii ca am oplacintarie turceasca pe langa mine

ralu,eu am vreo 17-18 doze de Crinone..daca iti trebuiesc repede-repede ti le pun la curier maine si mi le dai inapoi cand faci rost de ele.

elenusho,te pup.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33
ralu,eu am vreo 17-18 doze de Crinone..daca iti trebuiesc repede-repede ti le pun la curier maine si mi le dai inapoi cand faci rost de ele.

...adica tu-i dai ralucai toate dozele de crinone, ea-mi da mie banii sa-ti cumpar dozele de la turci si consortul meu le transporta in tara, mi le pune-n brate si eu ti le dau sub tzatza lupoaicei?!

ana si pe unde se mai transpira toxinele in afara subtioarei?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

ana,te contrazic putin.
nu chiar totul se rezolva prin schimbarea alimentatiei.
din cauza diabetului eu nu consum faina alba,zahar,mezeluri,carnea slaba doar fiarta sau fripta,mananca multe legume si fructe,seminte crude,grasimi bune si cu toate astea transpir excesiv la cap si subsoara-sunt singurele zone unde transpir.
nu-mi miroase transpiratia insa ma deranjeaza estetic zona uda de la subsoara-zona care miroase a spray si a curat mereu e adevarat dar pe mine ma deranjeaza vizual.
iar din cap imi curge apa pur si simplu...tocmai de asta ma spal zilnic pe cap vara.
si asa sunt de cand eram copil.

Mergi la inceput

aristico si asa.
important e sa ajunga Crinonele la Ralu daca e urgenta.

Mergi la inceput

...iti dai seama ca tzatza lupoaicei va deveni monument distinctiv pentru ralu cand va ajunge in capitala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Fetele, va multumesc muuult de tot ... macar de va ziceam de ieri ... mi-au raspuns chiar acum ametitii de la firma care expediaza, si mi-au expediat coletul, cu tot cu tracking number, nu mai spun ce nervi mi-am facut ieri, cu tremuraturi cu tot ... evident cu 270lei in plus fata de cat as fi dat in Turcia pe 3 cutii, dar decat un zbor dus intors, mai bine asa ... dar asta este acum ... la tine Ari nu m-am gandit pentru ca stiam ca le ai pe ale tale de carat cu probleme, nu-ti mai dadeam si eu ...
Multumesc inca o data !

(in Bucuresti sunt si eu, stie Ari ca i-am tot zis ca vin la intalniri, dar eram mereu plecata cand picau )

Mergi la inceput