Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaady spune:
Aristico nu mai visa tu frumos asa cu injectii si fara transpiratii ; ca te gravidesti cu ocazia acestui concediu "unde nu faci fiv"
Maria pup fata frumoasa, si mie mi-ar place sa scrii mai des
Roxa imi pare rau de nereusita, dar eee optiuni sunt multe si sigur gasesti calea cea buna
maria81 spune:
adriana fata scumpa si draga ....este superba poza ta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
anaasta spune:
Ari, cica pe la ceafa nu se elimina toxinele, numa' prin alte zone. Asa ca m-as mai gandi in locul tau ori la sot, ori la vreo lighiona de-a ta...
adrianaady spune:
Si mie mi-a placut pupaciosul asta mic
Cum te simti dupa Unicorn? tu oricum esti tinerica, acum cred ca esti practic o frumoasa adolescenta, nu?
elenus26 spune:
Neata babute tinere si frumoase
Smaick super endometru
Ari poto-le-vu cu bucuriile alea ca am umplut tastatura de bale. Dupa cum vezi toti balim la bucuriile tale
Ady
Lara cea banuitoare
Adi m-am topit dupa condimentele tale
Sami merg de minune sarmalele de post cu bomboane
Pup toate babutele
Lara27 spune:
Veve
adik ai pofte???? cand dezlegi misterul disparitiei tale subite? eu, am incercat, la unguri..au zis nu..apoi, la turci..au zis nu..apoi te-a "plasat" Ari in salon la Medlife..la toamna, stiu (de la tine) ca visezi sa te plimbi pe faleza turceasca..cam asta-i tot..astept revenirea
to be continued..
Ralu_mv spune:
Da, Ari, ai dreptate, cu zborurile, cu Pegasus ar trebui sa mai stai o noapte, ca nu sunt puse de asa natura cat sa te intorci in aceiasi zi ... iar Turkish au zbor dus la 6 dimi si la 22 seara intors am cautat ca am un morcov in fund cu Crinone, si fac planuri ca trimit sotul acolo de frica ... Apropos,... mai are cineva ceva Crinone pe acasa, platesc tot, fie si cate o doza, numai sa adun ...
Si nu ma intrebati de ce nu bag utro ...
loretta76 spune:
Hello fetelor
Am intrat oficial in randul "babutelor" cu un AMH frumusel de 0.584 Dar eu nu ma simt deloc, insist sa fiu tanara si frumoasa
alex_alex555 spune:
Buna fetelor. Ajutati-ma putin va rog. Dupa un fiv nereusit, peste 2 saptamani trebuie sa revenim in Austria pentru cryotransfer de 2 blastocisti. Pana atunci are de urmat un tratament..aspirina, acid folic, utrogestan si progynova mite. Acest ultim medicament/hormon nu il gasesc deloc la noi...stiu ca are un inlocuitor "estrofem", insa nici de acest nu prea dau. Imi puteti recomanda de unde sa-l cumpar pe oricare dintre ele?
PS: Sotia a descoperit si niste mutatii XIII-val 34 Leu - heterozigot, MTHFR A1298C - heterozigot, Factor V Leiden - heterozigot . La recomandarea d-nei dr Uscatescu va trece pe Clexane 0.4
Multumesc anticipat