Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 16
aristica spune:
aaaa, pai meeeiii, am vazut acum vreun an pe acasa.tv (sic!) cum "un div" autohton facea injectii cu acid hialuronic la subtioara si nu mai transpira omuletul ala vreo 6 luni. Si l-au alergat pe div printr-un parc, a facut asta flotari, a stat in cap - nexam transpiratie la subtioara. Vara asta se poarta culori tari. Eu is negricioasa (by the way - sal smaik, pupati-as endometrul ca sa se ia macar 10 mm si la mine). Vreau si eu sa port tot rogvaidul fara sa ma gandesc la Niagara, fara sa indes 3 antiperspirante in geanta, fara sa ma fac de cacao cand uit ca am pus un servetel la locul pricinos si plec asa pe strada...daaaa', inai si-ntai plec in concediu unde NU fac fiv...Nuuuuu, nu fac!
samireto, culorile pamantului (culorile lui in ce anotimp, soro?), azi cumpar bomboane, da' sa nu ma iei cu postul si alte nebuneli, ca o sa vorbesc cu maria sa-ti aduca sarmalute de post.
maria robotul de bucatarie are si functie de taiat/feliat legumele pentru salata? Eu am unul mult prea profesioist pentru cat de gospodina sunt eu (deh, e cadou...ca nu dadeam banii ever pe asa ceva), da' il folosesc pentru fresh si sa fac supa-crema sanatate curata. Atat.
roxa ma bucur ca esti aici, alaturi de noi!
ralu pai d-asta intrebam. C-am vazut cat de departe e Ataturkul. Doar ca mai e o chestie: Pegasusul are zboruri seara, tarziu, ceea ce inseamna ca trebuie sa zbor cu el cu o seara inaintea zilei in care fac eco. Asta inseamna ca platesc 40E in plus, la cazare.Diferenta intre cursa Pegasus si Turkish/Tarom, este de circa 20 euro. Si ma gandesc cam asa: daca zbor cu turkish-ul, ajung exact in ziua in care am programata ecografia, dimineata, deci reduc o noapte de cazare, deci castig 20 euro, de care-mi iau suberek (Doamneeee, abia astept sa ajung!)
Cu zborul Timisoara-Istanbul cu Lufthansa...am dat un search pe google, am dat click pe primul rezultat aparut. Sincer, chiar n-am cautat cel mai scurt si accesibil la banuti zbor, ci am cautat la intamplare, doar pentru a vedea daca exista aceasta varianta. Iar ceea ce gasisem eu, la prima cautare, era cam asa: Tim-Ist, dura circa 3 ore, Ist-Tim, dura circa 4 ore, iar zborul asta, dus-intors, era 300 euro. Plecare din Tim era pe la 6:00, intoarcerea din Ist era pe la 18:00.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
samira
sincer imi sunteti tare dragi toate, iar cele pe care am avut ocazia sa va cunosc personal ocupati un loc special in inima mea
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
aristica spune:
asa mariuca asa, la sentiment
"Urzeala tronurilor" e serial HBO. Si e in fiecare luni, la 22:00. Acum, ciudatelul ala de-i rege banuieste ca tacsu e, de fapt, unchisu. Ha!
moro adevar graiesti! Eu n-am putut niciodata sa citesc acel topic, desi cred ca-s destul de optimista...dar topicul ala chiar ma deprima....cum mai, sa scri in fiecare capitol, pe fiecare pagina, de 20 de ori: Cine mai testeaza? hai, sa fie cu nororc! A venit ciclul? e rezultatul negativ? nu, nu-i adevarat, Dumnezeu ne ajuta...cine mai testeaza? nu, nu-i adevarat, rezultatul nu e negativ....cine mai testeaza?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
anaasta spune:
Pai, bine atunci. Vine cearta. De ce sa faceti asta?! Pe langa rolul de reglare a temperaturii corpului – fapt cu atat mai necesar, cu cat vine si vara – transpiratia este foarte importanta in eliminarea toxinelor din corp. Daca veti bloca acest proces natural, corpul ar fi intoxicat cu substante ca amoniac, uree, acid uric sau acid lactic, substante care sunt produse in urma arderilor metabolice. Inteleg ca poate fi neplacuta o transpiratie excesiva, dar daca lucrati la alimentatie si beti ceaiuri de salvie in fiecare seara, se poate regla foarte bine asta. Va spun si din proprie experienta. Printre multiple schimbari observate pe pielea mea dupa modificarea alimentatiei, reducerea transpiratiei a fost una din ele. Daca nu puteti renunta la multe din obiceiurile alimentare, reduceti macar produsele care contin faina alba, zahar, reduceti carnea sau gatiti-o mai sanatos, renuntati la produsele lactate etc.
aristica spune:
ana lasa soro, ca transpir pe la ceafa si elimin toxinele pe calea clasica. ceai de salvie? e bun si la ovo?
anaasta spune:
Mai, ceaiul de salvie este bun pentru fertilitate, deci as spune ca e bun la ovo. Dar cand te gravidesti, stop la ceiaul ala ca provoaca si niscai contractii.
Transpiri la ceafa ete scart! Cred ca meriti una dupa ceafa, poate rezolva Adina.
aristica spune:
fata, da' eu transpir la ceafa. Azi-dimineata m-am trezit cu ceafa uda. Ca doar nu m-a balit sotu-n somn!
maria81 spune:
apropo de bomboanele BUCURIA se gasesc in hypermarket-urile gen real, auchan, carrefour (cam in dreptul caselor de marcat)
sunt standuri, dar nu in interiorul magazilelor, ci in afara lor
au bombane si de post ff bune
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite