Clubul "babelor" FIV-oase 25

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara eu doar am pus o intrebare, nu am tras nici o concluzie; raspunsul tau a fost mai mult decit edificator; asa ca te rog nu te autocenzura ever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anaasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Smaick, ce endo frumos...

Mergi la inceput

a aparut sezonul 2 din "games of thrones"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Asa a reactionat si sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ma ce e cu serialul asta?
l-am auzit si eu pe sot.
700 de euro?

Mergi la inceput

sabina este fantezist, acum depinde de gusturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, simularea mea e la jumatate de pret (minim 300E, cursa TAROM), implica escala la Bucuresti, durata zborului poate fi de la 3 ore pana la 12h50min si pentru cine e cu adevarat cosmopolit, escala poate fi si la München, aventura e imposibil de realizat intr-o zi, deci implica si cazare, finalul deci, e tot ca la tine..just see for yourself www.vola.ro/flight_search/from/Cluj%20Napoca/to/Istanbul/from_code/CLJ/to_code/IST/dd/19-04-2012/rd/26-04-2012/ad/1" target="_blank">aici
le: I do feel with you, girl

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu aveam dus-intors in aceeasi zi, cu escala la Munchen, 3,5 ore, suficient timp intre arrival si departure, dar dimineata timp scurt intre cele 2 zboruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

...ma simt atat de obosita.
parca am carat saci toata ziua.
abia ma tarai...dezertez...ma duc si-mi fac o baie calda,ma labartez in pat si ....si atat.

am hranit soata ca abia a venit de la treaba.

smaick,bun endo.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita.

ady,faci histero cu anestezie generala sau locala???
ca sa fiu solidara cu tine...in Joia in care te histeroscopiezi tu...eu ma jumulesc din cap pana in picioare,mani-pedi,intind la par,spovedesc si impartasesc.

supun atentiei voastre urmatoarea situatie ipotetica:daca ma decid sa fac FIV cu Taifunu'...asta ma racaie in ziua 2...atunci mai are rost chiuretjul terapeutic din faza luteala???
abia astept sa ma duc la consultatie sa-mi explice pe indelete toate procedurile pentru pacientele RIF.

Mergi la inceput