Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
da...o s-o sun.
am avut o zi obositoare azi...nu-mi vine decat sa ma arunc in pat insa vreau sa ma sportizez asa ca trebuie sa trag de mine.
abia astept zilele libere de Paste...nici n-o sa-mi iau laptopul cu mine...vreau doar sa ma odihnesc,sa ma incarc pozitiv cu natura,aer curat,soare.flori,iarba cruda,sa petrec timp cu soata.
adrianaady spune:
Lara la faza cu Bombi ai vrut sa faci doar o gluma sau ai fost putin rautacioasa? nu reusesc sa imi dau seama.....
smaick spune:
buna seara fetele
ralu felicitari pentru beta
adrianaady hai ca trece repede si histero, bafta
samira e mortal malaiul panzani, am facut o mamaliga
ari se pare ca ai aruncat forumul in aer cu bomboanele, se pare ca sunt
raportez si eu 11.1 endo azi
va pup
5ab1na spune:
ady imi dau seama ca nimeni nu ti-a laudat poza de la profil
frumusel photoshopat copil
adrianaady spune:
Sabinutza e foarte frumusel si pupacios pe deasupra
Smaick bunnn endo bafta si tie
Lara27 spune:
Ady, nici una , nici alta, intrebarea era ingenua.
ultima data cand am citit de ea, facuse analize de ziua 3 (de fapt 4, ziua 3 fiind o duminica) intreba de vittex (daca sa ia sau nu inainte de a face analizele) si avea intentia sa incerce natural (chiar in luna respectiva)..ma gandeam ca poate a reusit si are acum alte preocupari..sper, asa sa fie!
ce nu inteleg eu defel, e de ce intotdeauna premisa trebuie sa fie ca, intentia a fost alta decat una nobila?..am senzatia ca de fiecare data cand ii mentionez numele, ma regasesc ulterior in situatia de a da explicatii..m-am gandit, pret de o clipa, sa n-o amintesc, pentru a nu lasa loc de speculatii, dar, singura cenzura pe care o tolerez, e autocenzura..
sper sa te fii lamurit
to be continued..
anaasta spune:
Oh, si eu am vrut sa laud copilul-avatar al lui Ady, da' sunt curca in ultima vreme... Vezi, Sabina, ca am plagiat!
Smaick, ce endo frumos...
Deci asa, o sa iau si eu malai Panzani sa vad cum e. Foloseam pana acum o marca ungureasca.
Ari, am facut si eu simulare pe Lufthansa pentru zbor de Istanbul, dar mi-a dat un pret de am inceput sa tremur instant... aproape 700 de euro...