Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 11
adrianaady spune:
Pai te-ai oprit la 4 ca te-am certat eu...in fiecare zi bomboane?? ca ajung sa le visez noaptea, si eu mai am de slabit 2 kg pina in luna "in care nu fac fiv"
Anaasta e mare lucru 2 stelutze
MeAlex spune:
Lara, no more immune issues...fac pauza...devin zen si elimin energiile negative (daca oi reusi). Am observat ca te-ai facut ca ploua si nu ai spus nimic de postarea lui Moro si apoi, de a mea.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Lara27 spune:
femeie, te-ntelegem, esti cu gandul la plaja cu nisip fin si..turcesc
Lorelei, a aparut? Lorelei de la fiv Sibiu, Lorelei?? (am intrebat-o pe roxa de ea)..pai, Ari, de ce na-i invitat fata aici? e ardeleanca (parca BV)..
btw, unde a disparut roxa??
Ingerash_Mic?
Qiao? (n-a terminat proiectul?)
lyly? (n-a venit din Olanda?)
Veve? (n-a terminat fiv-ul pe neve?)
pe cine uit???
bombi? (incerca natural?)
to be continued..
Lara27 spune:
Alex,
iti spun (cu toata modestia) ca am un IQ de 192, pe scala Wechsler..deci, acum sa-nteleg ca nu voi avea bb-ii mei veci si nu-mi ramane decat sa-i mananc pe ai vostri?? prefer atunci sa ma fac ca ploua..
to be continued..
MeAlex spune:
Lara, eu cred ca ii vei rontai si pe ai tai!
Ralu_mv spune:
Nu, sunt incluse 20 kg la cala si 8kg la bagaj de mana, o bucata, dar nu cantaresc decat daca paote e plin avionul :) Noi la bagaj de mana am avut mult mai multe kg ...
Eu iti spun, sunt cei mai convenabili, si pe partea asiatica cu clinica, aterizeaza.
Citat: |
citat din mesajul lui aristica pup doamna speciala! Ralu tu, la Pegasus, ai platit separat pentru bagajul de la cala? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
luck spune:
Servus dragutzele mele,
va rog ajuta-ma cu un sfat.
Eu am acum un chist care mi-a dereglat CM (in sensul ca nu mi-a venit inca).
Pentru a incepe un fiv pe natural trebuie sa asigur eliminarea lui.
Cum as putea sa fac asta:
1.sa astept sa vina CM si sa incep AC dupa care la urmatorul CM sa incep stimularea - caz in care cred ca raspunsul meu la stimulare va fi foarte scazut avand in vedere ovarele mele inhibate;
2.sa astept sa vina CM si din ziua 15 -25 sa iau orgametril si la urmatorul CM sa incep stimularea - caz in care nu stiu daca imi scade progesteronul pentru a ajunge la valoarea 1 asa cum este indicat;
ioana3110 spune:
Buna fetele!
MeAlex, ce surpriza sa te vad aici! Ce mai faci?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
uuuffff...ce repede a mai trecut si ziua de azi!!!!!
va pup fetelor.
aristico...daca nu-mi aduci Bucruii in ziua aia mohorata la lupoaica...te mananc pe tine.
am bluza noua...cu toate culorile pamantului.
meyyy...domna tatuatoare mi-a zis ca in 2-3 saptamani imi cad cojitele de la sprancene si sa ma duc sa-mi faca ....nush' ce finala!!!
ei bine...maine am o saptamana de cand le-am facut si nu mai am nicio cojita....au inceput sa cada dupa 2 zile.
ce sa fac???io zic sa ma duc saptamana viitoare sa mi le finalizeze.
am fost la cumparaturi pe seara...mai am de luat fructele si legumele pentru Paste...in rest am cumparat tot.
am branza cu mucegai...abia astept s-o savurez.
MeAlex spune:
Ioana! Ma bucur sa te "revad"!
Mai fac o analiza, mai citesc, ma mai sfatuiesc cu babutele...numai babute nu sunt ele, dar fie, nu le contrazic...