Clubul "babelor" FIV-oase 25

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara

M-ai facut sa rad cu gura pana la urechi si nici nu pot rade de durere din cauza burtii mele umflate
Intelg perfect ce vrei sa spui si inteleg si sentimentul ala care ma apuca si pe mine cu finuta mea cand o pupam, ca mi venea sa o tot pup sa o " mananc" de draga ce-mi era ... si nu suntem canibali doar oameni sensibili si cu diverse la cap .. ca parerea mea ... nimeni nu mai e chiar zdravan dupa luptele astea ani de zile ... nu va suparati pe mine ...

Adriana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Hehe, Moro, de ieri ma tot gandeam oare pe unde umbli... M-am gandit la tine si la Qiao.

Fetelor, cand vad pe cate una ca lipseste mai mult timp ma tot gandesc la ea ca oare o fi ok, o fi ocupata, o fi cu moralul la pamant, o fi prinsa in ceva proiecte etc... Eu vreau sa fiti toate ok si vreau sa avem toate bebei din aia pe care sa NU ii mancam asa cum vrea sa faca Lara...

Si m-am gandit si eu la ceva dezechilibre de genul, Moro, la energie blocata in corp etc. Ma gadeam sa imi caut ceva carti despre medicina chinezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moromeata, mi-am amintit ce mi-a spus un medic generalist (sic): ca imi neglijez pasiunile, placerile, talentul si de asta am un dezechilibru in zona inferioara (zona genitala, rinichi). E un medic deschis catre tratamente alternative.
Iar o bioenergoterapeuta (cred ca are ceva har, dar si o mare inclinatie catre lumea materiala - a se citi, ahtiata dupa bani) mi-a zis ca am energie negativa in aceeasi zona, ca am tendinta sa ma pedepsesc singura (nu-s maso), sa fiu extrem de critica cu mine si sa nu ma iert. Ce sa zic, cam asa este...Dar nu vreau sa accept povestea asta nicicum, de aici pana la a crede ca-s blestemata si ca sunt rea si de aia nu fac copil, e numai o tasta (de apasat). Poate si chestia asta, ca nu vreau sa accept, dauneaza .

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ohhhhhhh, am doua stelute, am doua stelute, am doua stelute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sa-ti traiasca stelutele
ralu frumos beta!
lorelei
ii spuneam si eu candva samirei ca suntem mult prea "speciale, sclipitoare, destepte, minunate, unicate" si alte ameteli d-astea, descoperind motivul pentru care n-avem inca pruci. Ca aspirante si optimiste sunt muuuulte persoane, da' "sclipitoare", nop! Asa ca am zis ca eu n-am sa mor de invidie daca-s sclipitoare si ma chinuiesc ceva mai mult pentru pruncul perfect. ia uitati-va la doamna profesoara!
lara am dat cautare pe net: zbor timisoara-istanbul, pe ataturk, cu luftansa, dus-intors si dap< se poate, e rapid, e ok la banuti si nu lipsesti mai mult de-o zi de la munca.

Am rezolvat cu medicamentele:
am primit nr de telefon al unei doctorite din Bucuresti ce colaboreaza cu Acibademul, am sunat, explicat dilema cu zborul-drogurile care nu pot fi depozitate nici sus, nici jos in avion si mi s-a spus ca mi se elibereaza reteta de aici, apoi, ma duc la farmacia tei, cumpar ce-am de cumparat si gataaaa

Acum doar ciclul tre' sa apara la o zi de la histeroscopia buclucasa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico sunt mortale sandalele alea
Ce bine ai rezolvat cu medicamentele, bravo!

Mergi la inceput

pup doamna speciala!

Ralu tu, la Pegasus, ai platit separat pentru bagajul de la cala?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girlies,
acum, dupa ce am mancat bb-ii lui Ralu, am pus si niste link-uri pe prima pagina, asta asa, ca si dessert
Alex, la immune issues ai de citit pana cazi lata (NK, KIR gene defect, etc) so enjoy
Ari, alt control freak, ca mine, multzam'
Moro missed you much te astept cu concluzia despre cazeina
who is lorelei?? (nu Lorelei a lui Heinrich Heine, desigur) moro e lorelei??
Ana, congrats

to be continued..

Mergi la inceput

aaaaa, n-a scris lorelei aici...aaaaa, sunt dusa, am incurcat borcanele...de la bomboanele bucuria se trage...m-a certat ady mai devrem, da' n-am mancat decat 4.

...cand ne-am vedea noi sub tzatzelele lupoaicei, intr-o zi mohorata, am sa va aduc bomboane bucuria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Abia astept ziua aia

Mergi la inceput