Clubul "babelor" FIV-oase 25
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaady spune:
Samira - locala, limita mea a suportabilitatii dureri e bunicica; desi sper sa nu simt nimic,nimic
Asa ca o parere despre dilema ta : cea din faza lutelala tu o faci pt a vedea daca e cazul sau nu de endometrita la tine si eventual sa iei tratament; ce urmareste turcul cu chestia aia in z2 e altceva ( sunt pareri/studii ca o mica ranire a endometrului in aceasta faza ar ajuta la implantare prin producerea unor enzime parca sau ceva in genul asta)
nu imi gasesc termeni in seara asta, dar intelegi tu
moromeata spune:
Ana, nuuu, nu am disparut din motive de FIV pe nevazute desi recunosc ca ma incearca tot mai des gandul asta, dar deocamdata spun pas. Apropo, azi mi-au picat ochii pe un reality show - Giuliana & Bill - era un episod in care ea facea fertilizare si hotarasera sa nu spuna nimanui pe motiv de ”bad luck”. Si m-am gandit la Catalina care le-a taiat pe Ralu si Balanta, ea a anuntat numai dupa ce a nascut.
Alex, la asta cu blestemele am eu o poveste. M-am gandit io acu vreo cativa ani ca nu mi-ar strica ceva masaj, ce deh, eram stresata. Aflu de un tip care cica facea un masaj dumnezeiesc, ieftin, venea acasa...exact ce cautam. Am aranjat sa ne vedem la o prietena acasa ca era si ea amatoare, stabilit ora, perfect. Apare un tip de vreo 120 kg, rosu la fata si precipitat care ne avertizeaza ca nevasta-sa sta sa nasca, asa ca se ne grabim. Am intrat eu prima si pana am apucat sa ma dezmeticesc m-am trezit tintuita la podea, cu namila aia in spatele meu tragandu-ma de picioare, de brate, de cap,de am crezut ca nu mai ramane oscior din mine.Cand am crezut ca am scapat,m-a intors invers, cu fata in sus, si tzop, iar deasupra, in niste pozitii ,de nu stiam daca sa rad de penibilul situatiei sau sa ma enervez. Printre icnituri, gafaituri, mai aflu si ca lucram in aceeasi firma si apoi, deodata, incepe sa mormaie, se schimba la fata si clatinand din cap imi spune ca ceva e in neregula cu mine. Whaaat? Da, simte el ca e ceva cu energia mea, ca e rau de tot, transmis de generatii, bla bla. Pe moment nu am priceput o iota, am crezut ca e candid camera. Apoi mi-a zis-o pe sleau: sunt blestemata, trebuie sa ma pocaiesc, sa ma duc la biserica la maslu si cate si mai cate. Am ingaimat un haaaaaa? care cred ca nu i-a placut ca dintr-o data mi-a sucit capul intr-o parte,cam asa cum se face la tara la gaini. Inutil sa mai zic ce blesteme am tras atunci, l-am trimis si eu undeva - si nu era la maslu - si l-am scos pe usa afara dupa ce i-am platit o suma nesimtit de mare. Ca sa parafrazez, si batuta si cu banii luati. Deci ,nu ,aia cu blestemele e din alt film, nu are legatura cu acupunctura.
Ari, iti dai seama, dupa ce ca babele sunt rautacioase si fitzoase, se mai cred si destepte, speciale, frumoase...iti dai seama ce or zice optimistele?
Lara nu am, parol, nimic in comun cu Lorelei, poate doar faptul ca din cauza ei am incasat prima si ultima nota de trei din scoala generala si pana in ziua de azi nu am uitat primul vers - de altfel si singurul pe care il stiam.
Cazeina zici, ha?
moromeata spune:
Luck, incearca cu homeopate. Desi nu sunt fana lor, la mine a functionat in doua randuri.
samira33 spune:
ady e adevarat ce spui tu dar chiuretajul in sine este un traumatism minor al endometrului.
in fine...vad eu ce spune si Taifunul.
MeAlex spune:
Uite dom'le cati oameni simt energiile astea! Mi-a placut cum ai povestit Moromeata!
Ti se potriveste nickname-ul, banuiesc ca ti s-a mai spus.
LE: Sigur, acupunctura e o treaba serioasa.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Lara27 spune:
Moro, sa lesin de ras..iti dai seama ca vizualizam toata scena, vb Adinei..
hai sa-ti spun de Giuliana & Bill (sper sa nu fiu spoiler), pentru ca imi place de ea, maxim:
Giuliana dePandi, casatorita Rancic, cu Bill evident, e americanca de origine italiana (Napoli) si e host-ul E!News de ani de zile (eu sunt addicted E!Entertainment, 'respir' aer de Hollywood, ma uit mereu cand sunt acasa) ..ea, acum 38, el 36, multimilionari, vedete (el a castigat primul show Apprentice a lui Donald Trump, n-am ratat nici un sezon din cele 8, parca) decid sa aiba propriul reality show, "Giuliana & Bill", fara sa banuiasca problemele de infertilitate..incearca sa aiba bb, merg la dr., sunt categoria "inexplicabile" si ajung la primul IUI ..decid sa nu cenzureze show-ul, sa go with the flow..deci primul IUI la Chicago, negativ, se decid, cu greu pentru IVF..tot la Chicago, chiar la Fertility Center-> fiv reusit, sarcina oprita in evolutie la 6-7 saptamani, drama..Giuliana uraste IVF-ul, are oroare de injectii, cedeaza nervos..dar se mobilizeaza, again..-> fiv 2, la punctie ii atinge un vas de sange, G. ajunge cu internal bleeding la urgenta, la un pas de moarte..rezultat fiv 2, negativ..G. il pune pe Bill (croat la origine, extrem de dornic de a avea un copil) sa-i promita ca, never ever nu va mai trebui sa treaca prin asa ceva..Bill promite, mai mult de nevoie, as carcoti eu..dupa o perioada de repaos (fizic, psihic) se mobilizeaza pentru fiv 3, de data asta la Colorado..incepe stimularea, dar acolo una din analizele obligatorii e mamografia..G. nu vrea, o considera inutila, e tanara (<40 ani), dar n-are incotro, cu toate ca e vedeta, dr. nu face rabat de la procedura ->> urmeaza socul, in urma mamografiei i se descopera cancer mamar, stadiu incipient..
se face punctia, se crioconserveaza embrionii, dupa care G. se supune unei duble mastectomii, urmata de chimioterapie..la cateva saptamani, revine la job, pe sticla, ca si host-ul E!News si Fashion Police si asteapta refacerea organismului (eliminarea toxinelor in urma chimio) pentru a face FET..
e o femeie puternica Giuliana, smart, funny, n-a ascuns ever lupta ei cu infertilitatea, just love her..au scris si o carte "I do, now what?" in care vb despre struggle-lul lor cu infertilitatea..show-ul lor are (deocamdata) 3 sezoane..
va pup nighty night
to be continued..
roxa-m spune:
Buna fetelor,
M-am hotarat in sfarsit sa-mi scot capul din carapace.Mda, cred ca mi-e mult mai usor ca in perioada de asteptare sa stau mai retrasa, tocmai de aceea n-am mai intrat. Daca va mai amintiti tocmai am facut un FET, nereusit of course, sunt in perioada de revenire. Va citesc iar de doua zile si in sfarsit am recuperat tot. Da, nu stiu daca v-am spus, am transferat ultimii trei embrioni si desi am fost f sigura de reusita, n-a fost sa fie nici acum. Embrioni f buni, dupa cum spunea embriologul. Din ultimele mele experiente observ ca la implantatre e buba.Uneori ma gandesc ca m-am saturat, imi vine sa renunt, dar mai apoi imi dau seama ca trebuie sa merg mai departe. Nu as fi impacata daca nu as face tot ce se poate face. Deocamdata ma vad nevoita sa iau o vreme pauza: e nevoie de repaus, de timp pt revenire financiara pana la un eventual alt FIV. Nu stiu daca mai am putere, sincer....
Imi dau seama ca nu-s indreptatita sa ma plang, sunt aici fete care am facut mult mai multe incercari decat mine si continua lupta. In fata acestora jos palaria, imi dau seama ca eu n-am nici macar 10% din cunostintele voastre in ce priveste infertilitatea. Am tot sperat ca n-o sa fie nevoie de documentare suplimentara, dar m-am inselat.
Lara , o scumpa ca de obicei si o memorie de invidiat, iti trimit un pm.