Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad voua v-au recomandat pediatrii ZIMAFLOR, lui Vlad i-am dat pana la 7 ani! si e ok cu dintii! stiu ca se da de la nastere, Mariei nu i-am dat si imi pare rau! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
aici se da de la nastere si pana la 2 ani.
si contine si vitamina D
gabrielaene spune:
Legat de fluor...doctora noastra pediatru e din generatia lui Culcer si nu ma mira sa gandeasca la fel, ca e musai flour dar nu e pentru pastilute ci pentru spalatul pe gingii si dinti cu pasta cu flour.M-a batut la cap de cand avea Maria 4 luni, i-am spus ca nu mi se pare ok sa inghita pasta aia de dinti si mi-a zis ca tocmai de aia mi-a zis,sa o inghita (pentru flour) si a subliniat NU NENEDENT (pt ca asta nu are flour). S-a ofticat la un moment dat cand i-am spus ca nu am spalat-o si de atunci ii zic ca o spal.
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
ochidut spune:
ilinca, legat de inot te poti uita pe kinetoinot si acolo iti detaliaza pe grupe de varsta cam ce se urmareste. de invatat nu invata ei chiar sa inoate, dar isi dezvolta alte reflexe, rezistenta la efort sportiv, atentie, invata miscari +nu in ultimul rand e si asta o forma de socializare. inotul singur&coordonarea tuturor miscarilor il pot face dupa 3,5/4 ani dar pana atunci pot invata cum sa miste picioarele, mainile, cum sa respire, sa se tina la suprafata, sa se scufunde..etc. pe site acolo e chiar bine detaliat.
oricum stii ca si chestia cu inotul e controversata, ca sunt unii care zic ca nu e bine sa il duci de la varste mici la inot/piscina (cel putin nu inainte de 2 ani), caci le creste riscul de alergii si in secundar pot aparea diferite boli pneumologice.....ma rog...eu nu prea cred
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Si eu am zis ca Bianca se mai trezeste mai nou pt LP, desi ea mananca si cina la ora 19. Ce pot face, nu o pot lasa sa planga.. Mai degraba ii mai diluezi laptele in apa, eu am mai facut asa ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu |
ma bucur intr-un fel ca nu sunt singura in situatia asta...
ma gandeam sa ii cresc cantitatea de cereale pe care o pun in lapte, poate ii va tine mai bine de foame...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
citat din mesajul lui gabrielaene Legat de fluor...doctora noastra pediatru e din generatia lui Culcer si nu ma mira sa gandeasca la fel, ca e musai flour dar nu e pentru pastilute ci pentru spalatul pe gingii si dinti cu pasta cu flour.M-a batut la cap de cand avea Maria 4 luni, i-am spus ca nu mi se pare ok sa inghita pasta aia de dinti si mi-a zis ca tocmai de aia mi-a zis,sa o inghita (pentru flour) si a subliniat NU NENEDENT (pt ca asta nu are flour). S-a ofticat la un moment dat cand i-am spus ca nu am spalat-o si de atunci ii zic ca o spal. -------------------------------------------- https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011 Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
si ce pasta de dinti folositi? ca noi am avut si nenedent, nu m-am uitat sa vad daca are fluor
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut eu in locul tau as incerca sa bag cina solida, la19.30 ca apoi e prea tazriu, mai ales ca el se culca la 20.30. dar intr-adevar posibil sa iti refuze laptele la culcare, nu stiu ce sa zic...... poate sa ii dai cina soida si alaturi pe masa si canita cu lapte... Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
ioi nu stiu cum sa fac, clar imi refuza LPul seara daca ii dai ceva solid...deci ar trebui cu aprox 1 ora inainte sa ii dau ceva de papa, asta ar insemna pe la 7.30
dar el se trezeste la ora 16.00-16.30...papam repede un fruct si iesim afara pe la 17.30 ca nu pot sa ii dau sa pape cum se trezeste trebuie sa il las putin
iar daca la 19.30 ar trebui sa fim acasa sa mancam cina ar insemna sa nu stam prea mult afara
si eu astept vara...caldura...sa stam in parc pana la ora 20
incerc cu cereale mai multe diseara si daca nu merge...incerc si asa pana la urma
Crispro sa ne zici cum a fost la dentist
noi maine mergem la Cluj la ortoped la control...sper sa ne zica ca e ok si putem purta orice ca imi e mila de el sa mai treaca o vara cu ghetute in picioare
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui gabrielaene Legat de fluor...doctora noastra pediatru e din generatia lui Culcer si nu ma mira sa gandeasca la fel, ca e musai flour dar nu e pentru pastilute ci pentru spalatul pe gingii si dinti cu pasta cu flour.M-a batut la cap de cand avea Maria 4 luni, i-am spus ca nu mi se pare ok sa inghita pasta aia de dinti si mi-a zis ca tocmai de aia mi-a zis,sa o inghita (pentru flour) si a subliniat NU NENEDENT (pt ca asta nu are flour). S-a ofticat la un moment dat cand i-am spus ca nu am spalat-o si de atunci ii zic ca o spal. -------------------------------------------- https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011 Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008 |
"doctora" este cumva medicul pediatru?
gabrielaene spune:
Nenedent e fara flour, eu pentru Matei folosesc Aquafresh 0-3 de vreo 6 luni,dar el scuipa. Pe maria o spal doar cu apa,in sensul ca ii dau periuta si ii freaca ea dintisorii(cat se pricepe,evident, pe mine nu ma lasa sa ma ating). Stiu ca sunt si paste bio dar nu cred ca au flour. Asa cum au mai spus si alte mamici eu cred ca depinde de mostenirea genetica, pe Matei l-am spalat cu apa pana pe la vreo 3 ani si am inceput tarziu si are dintii f ok, sunt alti copilasi spalati zilnic de cand a aparut primul dintisor si au ceva probleme.
In afara e o moda cu flourul,stiu dar la moda sunt si vaccinurile,in state de exemplu...parca si apa are un continut redus de flour,nu?
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
anca_vlad spune:
Maria de cand s-a nascut manaca la ora 3-4 dimineata indiferent cat de bine mananca la masa de seara! Eu spun ca vor renunta singuri cand vor fi pregatiti nu cred ca e panica pentru faptul ca papa peste noapte, e si normal avand n vedere ritmul de crestere si dezvoltare!
anca_vlad spune:
noi maine mergem la Cluj la ortoped la control...sper sa ne zica ca e ok si putem purta orice ca imi e mila de el sa mai treaca o vara cu ghetute in picioare 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
ce probleme aveti voi la picioruse?