Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Osteocare sirop mie imi placea la gust.

Fetele, o sa va zic cand primesc rezultatul la analize daca isi face efectul cura cu calciu din susan. Amestecul se face repede (maxim-maxim 5 min), e f bun la gust, Elise zice ca-i dau bombonele, mandra mica e mai sclifosita, nu-i place consistenta asa ca i-l ascund in chestii pasate (un varf de banana sau branzica gen danonino facuta in casa).
Eu cu Ca stateam cam asa anul trecut: aprilie - 3.98 (interval de referinta 3.82-4.82), mai - 3.66 (interval de referinta 4.2 - 5). Trebuia sa mai fac si in sept. dar nu mi s-a aratat. La cata cafea beau... si ma mai "ajuta" si pastilele pt tiroida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, nu mi-a zis nimic de fluor pediatra.

Oana, asa aveam si noi programul acum am schimbat asa: la trezire lapte apoi o felie de paine cu ceva sau cereale ( nu imediat, dupa ce se da jos din pat, o schimb de haine). Inainte de somn ciorba/supa. La trezire iaurt. Pe la 7jumate 8 felul2 sau mamaliga, gris (depinde cat de mult mananca peste zi). La culcare iar lapte
Fructe mananca intre mese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy, eu as manca susan in orice combinatie. I-am dat si marei rasnit cu miere si lamaie, nu i-a placut.
Anca, mersi de pont cu semintele de in. O sa incerc si eu ca M face caca foarte tare si greu, desi face zilnic. Mi-a dat pediatra ei duphalac si eubiotic. A facut mai bine dar nu mai face in fiecare zi
Cristina, nici a mea nu sta in fund in cada. Doar in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fete!

Asta-noapte Raducu a dormit linistit si fara treziri pana dimineata la 9 . Doar o singura mataiala pe la 2 si ceva cand m-am culcat eu... Nu-mi vine sa cred ca a dormit atat de linistit. O fi trecut faza cu luna plina

S-a trezit vesel, ne-am odihnit si noi mai bine!

Crissy deci asa...nu se pricepe si la copii gastroenterologul respectiv. Oricum, m-ai pus pe ganduri cu regimul fara amidon al lui Bea! Daca totusi si Raducu n-o fi digerand bine amidonul? O sa-i repet proba de digestie! El mananca practic la toate mesele amidon ... Pana si LP-ul pe care il bea acum (Peptamen junior) contine amidon din cartofi... La gustarea de dimineata papa banana, la pranz orez (+ morcovi!), seara mar copt cu orez...

Problema este ca e de durata sa ii inlocuiesc orezul si morcovii... Trebuie sa o iau lent ca la diversificare.

Maine avem programare si la homeopat, sa vedem ce mai zice si ea, ce remedii ii da, am citit pe net ca unii copilasi s-au vindecat cu homeopatele. Sper si la noi sa fie la fel!

Fete, ati auzit vreodata de Zeolite? Este un mineral extrem de benefic pentru o gramada de (posibile) probleme. Cel putin asa zic pe site, daca vreti sa cititi gasiti detalii www.zeolite.ro/" target="_blank">aici

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Crissy, eu as manca susan in orice combinatie. I-am dat si marei rasnit cu miere si lamaie, nu i-a placut.
Anca, mersi de pont cu semintele de in. O sa incerc si eu ca M face caca foarte tare si greu, desi face zilnic. Mi-a dat pediatra ei duphalac si eubiotic. A facut mai bine dar nu mai face in fiecare zi
Cristina, nici a mea nu sta in fund in cada. Doar in picioare

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

cu multa placere oricand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Alice, da tu ce faci la ore din astea? Pui poze pe fb?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

:))) cand se trezeste radu sa manance eubutonez tel ca sa nu adorm cu copilul in brate

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

asa faceam si eu ca imi pica capul de somn

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata'

noi stam cam asa
7.30 - LP
9.30 - micul dejun, paine cu ceva...
12.00 - ciorba sa u felul II, doar una dintre ele
17.00 - fructe
20.00 - LP

nu stiu unde as putea sa ii mai adaug ceva papa

<hr noshade size="1" /> 1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu in locul tau as incerca sa bag cina solida, la19.30 ca apoi e prea tazriu, mai ales ca el se culca la 20.30. dar intr-adevar posibil sa iti refuze laptele la culcare, nu stiu ce sa zic......
poate sa ii dai cina soida si alaturi pe masa si canita cu lapte...

larisa nu il refuza la culcare niciodata, pana cum o saptamana cand s-a decis ea deodata sa nu mai bea nici un fel de lapte, nici seara si nici dimineata. e prima "fita" la mancare care o face

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
- sa urmarim daca ia in greutate (nu prea ia).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

pai cred eu ca depinde si in ce interval de timp sa ia in greutate, ca ei iau mai putin in greutate la varsta asta, e mai greu de urmarit. sau pot sa aiba o crestere brusca si apoi sa stagneze mult timp

Mergi la inceput

Bumblee, cu intarziere, ii urez la multi ani sotiorului

oana, sa iti traiasca finuta.
cu programul de masa noi suntem asa:
8 - mic dejun (inainte era lapte si mic dejun la un loc, servite la masa) : cereale din diferiti fulgi rasniti cu diferite fructe si muiati in diferite feluri de lapte alternativ (in cereale il mai accepta); branza/cascaval cu ardei rosu/ridichi/castravete; iaurt cu 1 felie paine integrala cu unt sau cu branza de vaci slaba; ou cu o leguma alaturi si eventual cu 1 felie branza;
11 - fruct (in functie de program il primeste la 11 sau la 17; daca sta acasa il cere dar daca suntem in deplasare uita de el si il dam la 17)
13 - un fel de mancare (de regula felul 2 pt ca noi de multe ori servim supa crema de legume sau chiar ciorba la cina - suntem pe stil frantuzesc)
17 - fruct daca nu l-a mancat dimineata sau daca face crize si nu mai fac fata niste goji sau merisoare sau coacaze sau caise confiate sau caju sau nuca (maxim 2). daca ii dai o curmala sta jumate de ora cu ea in mana si suge.
19.30 - cina (brocoli sau conopida in diferite forme si sufleuri, de multe ori cu branza si deasupra iaurt; droburi de legume; supe creme, dovlecei umpluti cu branza, mai rar ca la ea nu e necesar:mamaliguta cu br, orez sarbesc cu multe legume, paste, gris- il fac combinat cu fructe; s-a intamplat sa uit de cina si i-am dat o felie de paine cu zacusca sau o felie de cascaval cu iaurt)

alice, nici Larisei nu ii place spalatul pe cap pt ca ii e frica sa nu ii curga apa pe fata. incercam sa ii distragem atentia cu altceva, ii umplem cada cu apa si spuma, jucarii...
racusor, credeam ca numai noi o spalam saptamanal. dar chiar nu i se ingrasa parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi papam asa: 7-8 dim cereale cu LV si miere.
11 2 oua prepelita, cu feliute de cas/cascaval
15 supita/ciorbita
18 felul 2, cuc cus/piure/ tocanita de ceapa(o adora)/ mancarica de mazare/iaurt cu cereale etc
21 LV cu cereale, la fel la 12, 2-3, 5 dim
intre pufuleti, mar, biscuiti cu fructe eco etc.

Mergi la inceput