Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 22

ochidut spune:
Oana, bafta
Crispo, voi cand mergeti la stomatolog? parca zilele astea nu?
de Larisa Ioana 24.06.2010

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Maria de cand s-a nascut manaca la ora 3-4 dimineata indiferent cat de bine mananca la masa de seara! Eu spun ca vor renunta singuri cand vor fi pregatiti nu cred ca e panica pentru faptul ca papa peste noapte, e si normal avand n vedere ritmul de crestere si dezvoltare! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
nu m-am panicat, dar totusi Matei de la 4 luni si jumatate nu se mai trezeste noaptea pentru lapte...e cam tarziu sa reinceapa acum la 1 an si 9 luni

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

tina_80 spune:
citat din mesajul lui ooana Neata' Alina sa ai un inceput bun...si spor la treaba! de 3 zile Matei se trezeste noaptea si mai bea un biberon de 200ml LP ![]() m-am gandit ca poate ar trebui sa introducem si mancarea solida la cina...am incercat ieri seara paine cu unt si magin dar apoi mi-a refuzat categoric laptele ![]() s-a trezit dimineata la 5 si a abaut 170ml apoi la 7,30 a mai baut 170ml nu stiu cum sa mai fac, sper sa fie doar o perioada in care sa aiba nevoie de mai multa papa, poate un puseu de crestere cum stati cu programul de mancare? poate ma mai inspir de la voi ![]() noi stam cam asa 7.30 - LP 9.30 - micul dejun, paine cu ceva... 12.00 - ciorba sa u felul II, doar una dintre ele 17.00 - fructe 20.00 - LP nu stiu unde as putea sa ii mai adaug ceva papa ![]() <hr noshade size="1" /> 1an + ![]() " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Buna seara!
Am citit azi pana la mesajul tau.....
Noi luam micul dejun la ora 8 in scaunul de masa, bea o cana de lv cu paiul, ou, sau almette, unt
Ora 10 - cateva bucatele de mar, sau stiksuri daca suntem plecati, pesmet, pufuleti
Ora 12,30- musai ciorbitza cu carne sau fara
Ora 17,30- felul II- tocana, pilaf, bramza cu smatana(cand nu am altceva ca mi e frica de prea mult,e lactate), paste, pui cu cartofi sau legume, etc
Ora 21- lp150 ml+lv 200 ml
Peste noapte nu i mai dau nimic de vreo 6-7 luni, de cand l am intarcat, deci bibe primeste doar seara la culcare, la un moment dat i l am scos si l am inlocuit cu cana avemt 18+ dar ne enerva ca curgea

Va pup, noapte buna!....sunt franta!

tina_80 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 [quote]citat din mesajul lui bumblebee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() |
La multi ani si de la noi cu scuzele de rigoare pentru intarziere :)!
Laura

[/quote
Scuzati si la mine intarzierea

La multi ani!!!!!