Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
fug sa iau tortul de la cofetarie.sa vad unde il ascund pana maine, ca vreau sa fie surpriza.
dar sa adoarma si Stefan
ilinca79 spune:
Dragelor,
vin si eu la raport Am culcat piticul de o ora, ca era treaz de la 5 Pe la 6 a facut instructie cu noi, ne tragea patura sa ne dam jos din pat, sa aprindem lumina Tati ii zice "dictatorul" Si eu sunt tare in cumpana ce sa fac cu cresa/gradi.
Va ziceam eu ca este lanaga noi o gradinita care imi place si care intentiona sa faca grupa de 2-3 ani in caz ca le mai raman locuri. Ei, inscrierile pentru picii peste 3 ani au inceput de o saptamana (tin toata luna aprilie) si ieri mai erau doar 6 locuri, deci cred ca imi iau gandul. Mai ramane varianta cresa, unde inscrierile incep in iunie. Cresa e si ea la 3 minute de noi si am auzit doar lucruri bune, dar asa mi-e de groaza de boli Oricum ne va trebui si bona asa ca saptamana viitoare avem programate 3 la interviu...acum vom vedea ce facem, daca ne place vreuna, desi nici nu stiu ce program sa la spun ca vor avea
Alina ma bucur mult ca ti-ai gasit job, chiar daca nu e tocmai ce-ti doreai. Sunt sigura ca e doar inceputul si Domne Doamne are planul Lui cu tine. cu intarziere sotului! Tu l-ai inscris pe V la cresa sau gradi?
Gabriela bine ai revenit! Sa nu mai pleci, ca povestesti tare frumos!
Ochidut ce mi-a placut de Larisa cum dadea din picioare Care e de fapt "programa" la cursurile astea, scopul final e sa o invete sa inoate in scurt timp, sau e doar miscare si exercitiu fizic? Intreb pentru ca la bazinul unde mergem noi, ne-a zis ca pana la 3-3.5 ani nu se pune problema sa-i invete pe copii sa inoate, ca nu-si pot coordona miscarile...
Rodi ce ma bucur ca s-a acomodat Isa la cresa Mi s-a facut in gol in stomac citind patania cu scaunul. Of ce trante mai trag saracutii Iti tin pumni sa te obisnuiesti repede fara mama.
crispro lui Victor ii puneam Sinupretul in LP, era singurul mod in care il lua.
Paula sa stapaniti sanatosi bicicleta. Pe amazon n-ai gasit-o mai ieftin?
Puiutz Raducu cum se mai simte?
Fug ca am o tona de haine de calcat
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
ilinca, mi-ai adus aminte ca si eu am haine ascunse care asteapta sa fie calcate..
dar eu m-am apucat sa strang praful d eprin casa..spal pe jos..perii mochete..strang jucarii..ce-oi mai reusi. vad ca vremea nu tine cu mine azi, am trimis afara trupa, dar nu stiu cat vor putea sta daca ploua.
bumblebee spune:
Ilinca, gradi. La cresa din ianuarie nu am mai gasit niciun loc . Am gasit la gradinita din apropiere (5 minute la pas usor) o educatoare care este mama unei foste colege de liceu de-a sotului, prietena cu care inca tinem legatura. Ea ne-a pus in legatura cu educatoarea care la care va ramane V, de fapt si cunostinta asta a noastra s-ar putea sa ramana si ea la V (depinde daca ii aproba inspectoratul cererea de activitate dupa pensionare).
Adica clar nu aveam nicio sansa daca nu era, chiar daca si asa nu am scapat de romanisme .. In fine, nu-s extaziata de tantile astea, mi se par apropae zgripturoaice..
Victo spune:
ca sa nu ma apuce ziua de maine , sarbatoare..imi adun puterile si mai fug sa spal si baia mica si sa aspir dormitorul. n-am reusit sa sterg praful in birou..pana la 12 noaptea, poate il sterg un pic,cat mai vad eu la lumina de bec acum.
adrianaBuc spune:
rodi, dar ce viteaza esti! eu cred ca lesinam ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
bumblebee spune:
Pupam si noi bubuta Isei.
Eu una cred ca deja m-am cam dus cu capul de la cate dandanale imi face feciorasul.
Si soacra-mea saraca sufera asa de tare cand se loveste piticul .
Si acum cateva minute a tras un cap de tocul usii . Era la tati in brate si s-a smuncit, ca deh, nu-i convenea ceva. Erau fix la intrarea in camera .
ooana spune:
Neata'
Ieri seara am iesit cu finii nostri la un restaurant si pe langa ca ne-am simtit tare bine am primit si o veste minunata, finuta mea e gravida de cand tot asteptam eu sa botezam....cred ca am sa incep sa ii cumpar jucarii si hainute asta asa de drag inainte sa se nasca, abia astept
Alina, Andrei e baiat mare
Ilinca, si noua ne-au spus ca lectiile de inot incep de la 3 ani ... pana atunci doar ne balacim
Fug sa pun de paine, apoi la cumparaturi ca azi e dezlegare la peste si apoi il iau pe Matei de la mama si mergem la cimitir la tata
Pup u All
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
'neata...
Crispro, cred ca ne luam de mana... a inceput si Raducu sa stea treaz ore in sir noaptea Pana asta-noapte a mai functionat sa il luam in pat cu noi cand se trezea, il lasam sa se foiasca un pic apoi il duceam inapoi la el in patut si adormea cam imediat...Ei nuuu...asta-noapte am repetat operatiunea de vreo 5 ori cred, ce mai...se facuse dimineata cand in sfarsit s-a potolit si a adormit
Tot sper sa fi fost agitatia de la luna plina
Ilinca Raducu e mai bine, doar nasucul mai e putin harait, dar acum cred ca am luat eu viroza de la el . Deocamdata "doar" ma ustura gatul si nasul de abia pot sa inghit, sa vedem cum mai evolueaza.
Bumble felicitari pentru job! Poate se mai iveste alta varianta de cresa. sotului, cu intarziere
Victo sotului (sau gresesc ziua? Scuuuze daca am gresit, sunt cam zombie...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Offf, Puiutz, imi pare rau ca sta treaz R, stiu cat e de greu. Sper sa fi fost doar o intamplare. Pt gat, pt durere- homeovox e bun. Sanatate multa!
Da, e ziua sotului lui Victo! Bine ca ai reamintit Puiutz. Asa ca La multi ani sot de Victo! Cu sanatate multa, cu bucurii alaturi de sotia minunata si piticii frumosi!
Sa-l ajutam pe Alex