Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

asa e, am baietel mare si intelegator

azi dimineata am fost la Biserica , nu i-am dat nimic de papa inainte, si a deschis singurel gurita la parinte, nu s-a strambat, nu a plans, nimic. apoi am mers sa ne binecuvanteze parintele meu, iarasi, cumintel. aa, si cand l-am impartasit, avea el in manuta lumanarea aprinsa . am mers si am aprins impreuna lumanari . cand am ajuns preotul citea si apoi toata lumea a facut cruce, asa ca a facut si el si era foarte fericit...

stie tot mai multe . ieri am fost in parc si am vazut cum l-a invatat tati sa urce singurel treptele la topogan (si alea tip treapa, si cele tip scara), intra prin tunel, se uita sa nu fie alt copil, asteapta cumintel daca este, apoi se intoarce si se da singurel pe topogan. bine, pe ala micut, care nu e foarte abrupt

l-am pus si in trenulet si sa vedeti cum se tine se apleaca si se tine de bara, desi nu i-a zis nimeni si sta acolo serios si asteapta sa faca turele trenuletul...

ne aduce acum toate puzzle0urile sa le facem, avem unul cu animale (cate doua jumatati), si 3 cu mai multe figurine *forme geometrice, la ferma si cifre. toate ii plac. plus carticelele alea tip puzzle. construieste lego,face el turnulete, nu doar linii ca pana acum, pune ferestrele.

v-am zis ca ieri in parc am pictat pentru prima data a fost foarte incantat, un trenulet...

as povesti intr-una, imi e asa de drag cum vorbeste el toata ziua, cum vrea sa vorbeasca si la telefon, se joaca singurel

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, da, e ziua berbecului nostru.:) multumim.

am papat deja tortulet. baietii i-au dat cadourile (cate un pix cu numele lor imprimate si ceva carticica cu citate celebre de genul..esti cel mai bun tatic..cel mai minunat cadou pe care ni-l poti face e sa o iubesti pe mama..) subtil, nu? :)

o asteptam pe soacra sa iesim la un rest..poate si un film ceva. ne luam o dupa-amiaza libera.

Stefan mi-e cu varicela...deocamdata are doar cateva bubite, azi au aparut.om vedea daca mai fac si eu o tura(am avut dar o forma usoara), sa vedem la el cum va evolua..cum scapa sau nu Mihai..eeii..din astea.
deci sapt viitoare tot in casa va sta (dar el nu s-a necajit din cauza asta, ca lui ii place in casa, asa a si zis. doar ca ne innebuneste pe noi...). s-a necajit ca nu va putea face dus (mami, dar mie imi place sa fiu curat...si da-i niste tipete..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

La multi ani, sot de Victo

Sanatate multa pt Stefan. Matei a avut varicela la 1 an si 8 luni,a fost groaznic ca venise dupa o viroza respiratorie iar imunitatea era la pamant asa ca a facut o forma urata,multe multe bubite.
Am fost cu el la Babes, ne-au internat si dupa 2 ore am refuzat internarea si am plecat acasa pentru ca era jale ce era acolo. Mi-au dat o seringa cu un antibiotic,nici acum nu stiu de care era,ca am aruncat-o la baie.
Legat de spalat, mai nou chiar e foarte indicat sa faci baie copilului cu varicela pentru a evita suprainfectarea bacteriana a bubitelor. Pe mine m-au certat 2 medici cand m-au auzit,asa ca a respectat ce mi-au spus ei: spalat cu jet usor de apa,rapid,nu sa stea in cada in apa si tamponat apoi cu un prosop moale. Pupici lui Stefan

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani sot de Victo! Sa iti iubesti sotia si copii si sa nu ii superi niciodata !

La multi ani tuturor ce poarta nume de flori!

Paste fericit pentru cei ce sarbatoresc azi! Si un iepuras darnic va doresc !

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani sot de victo! Sanatate lui stefan

La multi ani celor cu nume de flori!
Paste fericit cui sarbatoreste azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nu stiu ce sa mai fac cu mara. Nu vrea deloc sa o spal pe cap. Urla cand o clatesc. Dar rau, se inneaca in lacrimi. Ieri m-am bagat cu ea in cada sa o pot spala
Cum ii vindec eu frica asta de apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

E clar ca sunt zombi rau La multi ani de Florii celor ce poarta nume de flori si Paste Fericit celor care il sarbatoresc azi!

Victo sanatate multa lui Stefan, ce m-a amuzat ca ce se face el fara baie, ca lui ii place sa fie curat Bravo lui! Deci cum zice gabrielaene poti sa-i faci dus rapid . Stiu ca ar fi groaznic sa ia si Mihai, dar in acelasi timp ma gandesc ca poate e mai usor daca face boala cat e mai micut...

Alice si Raducu a avut o perioada cu urlat la spalatul pe cap, in special la clatire cand ii curge apa pe fata. L-a vindecat tati cu fel de fel de strambaturi si amuzamente legate de operatiunea de clatire, in prezent chiar se amuza la spalatul pe cap. Eu sincer nu cred ca as fi reusit . Poate daca o spala Marius ii place mai mult? Sau mama ta?

Baietii mei au iesit la un fotbal in curte

Eu ma simt ca naiba dupa atatea nopti nedormite, plus gatul in flacari

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Brrr ce vreme ingrozitoare...

Noi ne-am dus la biserica azi cu cizme de cauciuc (Victor mai exact ) ce i-a placut sa topaie in balti Aveam doar o umbrela mare in masina si o purta el, nici nu se vedea de sub ea, trebuie sa-i iau una de copii. V cand stam la rand la impartasanie incepe de regula sa strige "paine,paine" ca stie ca primeste prescura dupa. Apoi cand mergem sa aprindem lumanari, ia mucuri de lumanare arunacte in galeti jos, si imi zice "pinde" (adica sa le aprind si pe alea) Mi-e drag de mor...a devenit tare mamos in ultimele zile. Azi dimineata statea in picioare pe scaun si eu lana el, mi-a zis "titi mami", m-a mangaiat pe burta si m-a cuprins in brate Tati e un pic gelos , dar la cat a lipsit de-acasa in ultima vreme, n-ar avea motive...

La multi ani, sot de Victo! Multa sanatate, fericire, pace si armonie in familie!

La multi ani tuturor "florilor" din familiie voastre!

Oana ce veste buna v-a dat finuta Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Ma duc un pic in pat, ca vremea asta-i buna de dormit...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da, si la noi ploua... vreme nasoala. O sa mergem pana la Domo-ul din Kaufland sa luam o periuta de dinti electrica lui V, ca deja nu ma lasa deloc sa il fac si eu cu periuta, numai el fara pic de ajutor.

Ilinca, ce scump e V! Si cate cuvinte zice!!! Vlad zice majoritatea cuvintelor dintr-o silaba. Indiferent cate are cuvantul. si vesnic ultima silaba a cuvantului o zice. Spre exemplu, "ane" inseamna banane, sau avioane, sau baloane. Vad ce are prin preajma. "na" e mana, "ne" e paine. Cate 2 cuv inca nu leaga. Dar ma distreaza ca il pun sa repete dupa mine cuvinte, nume, si se distreaza si el de cum ii ies.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

La multi ani sot de victo, sa fii fericit cu familia ta minunata! si tie mami draga multi ani fericiti

si tuturor care poarta nume de floare, sa fie fericiti multi ani!

Isa era cat pe ce sa fie floare, am tot cautat nume care sa se potriveasca la Isabela si care sa ne placa la toti 3, eu tot o mai strigam "brandusa" dar... n-a fost sa intruneasca vot majoritar

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput