Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Adriana, imi pare rau ca nu au iesit bine rezultatele. Sper sa nu fi iesit bine din cauza de nastere apropiata. Suntem aici, te imbratisez cu drag!
Ochidut, ce se mai balaceste Larisa. E tare curajoasa si cuminte!
Paula, wow, ce scor are tricicleta!!
Noi suntem in plina perioada de criza- am scos masina la vanzare, ne trecem pe hartie toate cheltuielile, ca ne tot miram unde se duc banii. Am gasit chestii prin casa in stare f buna sau noi, ce nu le folosim ( casca bluetooth, ceas, purificator aer, etc) si le-am pus pe net la vanzare. Ia sa vedem ce avere facem acum.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Noi suntem in plina perioada de criza- am scos masina la vanzare, ne trecem pe hartie toate cheltuielile, ca ne tot miram unde se duc banii. Am gasit chestii prin casa in stare f buna sau noi, ce nu le folosim ( casca bluetooth, ceas, purificator aer, etc) si le-am pus pe net la vanzare. Ia sa vedem ce avere facem acum. |
deseara iti trimit un PM sa-ti dau o pista . sora-mea a inceput de-acum o luna sa-si vanda de prin casa ce nu mai folosea si erau in stare buna si... pe langa ca ii place, zice ca merge si foarte bine!!! succes si tie
am fugit la munca
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Cris, mersi de cafea.
Mie mi se pare o idee excelenta sa vinzi ce nu iti mai foloseste. Eu ma voi apuca sa fac asta cu lucrurile copiilor ( carut, scoica, patut)
Victo spune:
mi-e sooomn..am ajuns de supravietuiesc cu 2 cafele zilnice..asta e..
aseara am stat la povesti cu sotul pana pe la 2..stefan la 7 si ceva a fost sus..am gatit pana la ora asta. ei s-au dus la o petrecere de copii, eu ies cu mihai afara,desi a plouat, e soare.
ieri a fost soacra sg cu amandoi..dezastru..
i-am zis eu- in speranta ca isi vor umple timpul mai bine sa-i scoata si afara putin, doar aici, langa bloc, in spatele garajului..sa le scoata jucarii..ea, de zapacita, cd a inchis garajul, nu l-a observat pe Mihai care a fugit afara..noroc ca l-a auzit plangand..dar putea veni oricand o masina..ioii..
cu matusa-mea am patit faza de genu ca i-a dat peste, fara sa il mai caute de oase, ca ea credea ca eu l-am ales.( era evident ca nu umblasem in el, ea il luase doar de pe oasele mari, pt ca eu il faramitez bine bine..) noroc ca era somon, care nu prea are oase..
dar ele f calme..vesele..relatau detasate
eu sa fac criza de isterie, si alte cele..
deci, cum zicea si Vali, bai nu-i poti lasa frate cu nimeni.se pot intampla un milion de lucruri.
in concluzie, militez pt cresa.
Victo spune:
eu scoica am dat-o..carucioarele nu mai sunt asa groave. unul chiar e naspa, altul..oricum, n-as cere bani pe el.
haine tot asa am dat multe.
dar cum multe din ele au fost de la verisori..pantalonii sunt in 90% din cayuri rupti in genunchi-ai lui Stefan-nu am ce valorifica. bluyele sunt multe patate cu diverse de la gradi..
haine de copii mari nerecuperabile. de incaltari nici nu mai vorbesc
iesim. pupici. wk fain!
gabrielaene spune:
Buna dimineata delfinariu
Paula, sa stapaniti sanatosi tricicleta,adica Raul
Noi am avut una la Matei DHS care parea zdravana,a folosit-o foarte mult abia dupa ce a inceput sa pedaleze,adica la 3 ani si in 3 luni deja era rupta pe din doua,e vitezoman copilu asta al meu,nu stiu de unde i se trage. Am sudat-o dar tot degeaba,s-a rupt la prima utilizare asa ca a mers la gunoi direct,noroc ca nu am dat foarte mult pe ea,vreo 175.
Acum la Maria avem una imprumutata pentru ca nu ne mai tinea buzunarul sa luam alta.
Victo ce spui tu acolo de soacra...ufff,fereasca Dumnezeu sa se fi intamplat ceva,nu cred ca mai povestea cu aceeasi relaxare
Si mie imi e frica sa-i las pe pitici cu tata de exemplu. Poate o fi ok dar tot mi-e frica,ma gandesc la prize,la geam,sa nu uite deschis si ei sa se suie, adevarul e ca multe se intampla si cu noi in casa dar cu altii care si-au pierdut exercitiul de ani buni
Noi nu avem nici un program pe weekendul asta, Maria inca sta in casa dupa viroza asta pentru ca are sistemul imunitar scazut si mi-e frica sa nu ia si altceva,mai trebuie cam o saptamana sa se refaca(desi bubitele au disparut complet) iar Matei s-a dus cu tati sa cumpere 2 sticleti pt pitici
Si noi am pus multe chestii la vanzare acum si chiar merge ok pana acum(carutul,steamerul,patutul de voiaj din astea de bebei) Bafta multa si voua,sa gasiti repede cumparatori!
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
giorgia23 spune:
neata fetelor...eu iar am tras chiulul...mai si citesc zilnic dar de scris parca nu mai am ce scrie ...Tina ms pt apel
Adriana sper sa fie bine rezultatele ...capul sus
Histamina felicitari pt insanatosirea lui Sebastian
Rodi ce ma bucur ca s/a acomodat Isa la gradinita
Bumblebee felicitari pt job si acomodare rapida ...a si LMA sotului
Despre noi ce sa zic, suntem bine...cat a fost cald am tot stat pe afara...Antonia invata tot mai multe cuv noi...cand o intreb ce bea tuli(fratele meu) zice bere,ce bea tataia zice vin si ce bea tata zice coca(coca cola)...stie ca tata e a talia(adica in italia) si aduce acasa mani(adica bani)...la orice tir sau masina mare care o vede zice abuzu(autobuzul)...e innebunita dupa copii...se duce si le cere mana sa ii plimbe ...pe langa litere a inceput sa recunoasca si cifrele...si ar mai fi multe de zis
Va pup si va doresc o sambata placuta
baby78 spune:
gabrielaene ce copii frumosi ai tu acolo A fost greu cu ei la asa distanta mica? Se inteleg bine ca baiat si fata?.....Cum ai reusit la inceput sa te descurci cu ei?...Ma efer cand era ea micuta si el de 2 ani?...Ai putut sa le faci progam comun sau .....
Ii culcai in camere separate?...Se trezeau unul pe celalat?.....Ai avut ajutor sau...te-ai descurcat singurica?.......Scuze de atatea intrebari dar....astea sunt intrebarile pe care mi le un eu in legaura cu viitorul foarte apropiat cand va veni pe lume bebelina mea
Ati fost la plaja la Eforie? ....hmmmm si nu ati dat si voi un semn
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 gabrielaene ce copii frumosi ai tu acolo A fost greu cu ei la asa distanta mica? Se inteleg bine ca baiat si fata?.....Cum ai reusit la inceput sa te descurci cu ei?...Ma efer cand era ea micuta si el de 2 ani?...Ai putut sa le faci progam comun sau ..... Ii culcai in camere separate?...Se trezeau unul pe celalat?.....Ai avut ajutor sau...te-ai descurcat singurica?.......Scuze de atatea intrebari dar....astea sunt intrebarile pe care mi le un eu in legaura cu viitorul foarte apropiat cand va veni pe lume bebelina mea Ati fost la plaja la Eforie? ....hmmmm si nu ati dat si voi un semn Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 20+ |
Iuliana, am fost de 2 ori in eforie vara trecuta dar nu am dat nici un semn ca pierdusem legatura cu voi, poate reusim sa ajungem si anul asta
Legat de pitici si cum m-am descurcat...a fost cumplit de greu la inceput,de ce sa te mint...pana a inceput sa mearga in 4 labe a fost cel mai greu, Maria vroia numai in brate, am avut probleme si cu alaptatul pentru ca Matei ii distragea atentia,ea nu mai vroia sa suga,incepusem sa-i dau cand dormea dar tot asa,o trezea Matei si adio si somn si papat.
A fost dificil tare pentru ca nu am avut ajutor decat 2 saptamani dupa nastere,pe sot.
Acelasi program l-au avut abia dupa varsta de 1 an cand Maria a ramas cu un singur somn pe zi si de atunci a inceput sa fie muuult mai usor ca dorm amandoi cate 3 ore,au acelasi program de masa, se joaca impreuna dar se si cearta muuult,si pe o bucatica de hartietrebuie musai sa aiba si unu si altul acelasi lucru altfel iese razboi, dar m-am obisnuit
Eu recomand un ajutor ceva la inceput,primele luni mai ales,o mama/soacra/bona fiecare ce-si permite,eu bona nu mi-am permis financiar iar mama/soacra lucreaza amandoua. Conteaza mult pentru psihic,uneori imi venea sa fug de acasa,tipam mult la Matei desi era si el tot un copil si avea si el nevoie de mine,mi-e mila si acum cand ma gandesc ca-l goneam din camera sa poata suge Maria, dar acum e ok,stam mult impreuna, eu ii culc pe fiecare,stau cu el ii citesc povesti,ne iubim mult si sper ca a auitat perioada aia.
Inceputul e greu, dar se uita rapid,se fac mari si incep amintirile frumoase, Matei are grija de ea...ii pune ciorapii daca ii da jos, se cauta unu pe altul prin casa, se pupa, pe strada Matei nu o lasa sa se duca in alta parte,se duce si o ia de mana,se iubesc mult si sunt convinsa ca asta e abia inceputul.
Sarcina usoara si o bebelina sanatoasa sa ai! Probabil ca depinde mult s de copii dar eu spun sincer,amandoi au nevoie de noi si u ne putem imaprti,asta e cel mai dureros,de asta zic ca cereti ajutor daca aveti posibilitatea. Si la 2 si la 3 si la 4 si chiar mai incolo sunt inca mici si trebuie sa le oferim muuult din timpul nostru sa inteleaga ca-i iubim si pe ei. Gelozie nu a fost intre ei dar am simtit eu ca l-am cam dat la o parte pe Matei de multe ori si sufeream eu mai mult ca el poate
Ufff...ce mult am scris,sper ca s-a inteles ceva-+
Acum mi-am amintit ca ai intrebat de camere,da,ei si acum dorm in camere separate. Trebuie sa-i mut impreuna dar nu stiu cand,momentan mi-e bine asa, adica dorm si ziua si noaptea bine,nu se trezesc.Din punctul astade vedere am avut noroc.
Mai revin daca mai imi aduc aminte altele legate de acest subiect
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
Victo spune:
gabriela, asa a fost si la mine, greu tare. la 5 zile ale lui Mihai am ramas singura ..iar dupa 2 saptamani si cel mare era acasa, in vacanta..vorba ta, imi venea sa fug in lume.
dupa 10 luni, cd a inceput mihai sa doarma noptile, am inceput sa redevin om.
si mie imi e mila de cat il certam pe stefan..
trec toate.
daca lasam distanta prea mare, tot as fi regretat..mergem la papi
la inceput, pana la 8 luni dormeau in camere separate, apoi impreuna. doar somnul de pranz tot separat, pana acum pe la 1 an jumate.