Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 12

bumblebee spune:
M-a sunat si de la job nr.1. I-am spus ca i-am aniticpat raspunsul, mi-a spus ca s-a simtit dator cu o explicatie. Explicatia: Lui ii pare f rau, i-a placut f mult de mine, dar pt moment, jobul care mi-l ofereau imi era inferior si nu m-ar fi motivat. I-am multumit pt telefon (chiar am fost surprinsa) dar i-am spus ca oricum am acceptat un job mult inferior celui oferit de ei pt ca la sfarsitul zilei adevarul e ca facturile trebuiesc platite si noi trebuie sa traim. A mutit putin, dar i-am spus ca daca se iveste ceva si considera oportun, sa imi dea un telefon, raspund cu mare placere.

paula_m spune:
Frumos din partea lui(job nr 1). Si frumos i-ai raspuns si tu, Alina!! Luni incepi la celalalt? Ai acces la net?
Sa va zic cum e cu tricicleta. Mie imi place mult, si lui Raul...poate nu chiar cat imi place mie. Dar a stat pe ea, a avut succes si la copii din parc. Sunt curioasa in cat timp invata sa pedaleze...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

ooana spune:
Alina, ma bucur mult pentru tine!!! Sa ai un inceput bun!
Sa va spun eu cum e cu tricicleta lui Raul e foarte frumoasa iar la Matei i-a placut mult
Adriana, incearca sa fi optimista, cred ca e greu dar cred ca atitudinea conteaza foarte mult!
Sunt la bucatarie fac papa pe maine: pateu din ficat de curcan, chiftele de soia si fasole frecata - sunt curioasa daca o sa ii placa la Matei
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

tina_80 spune:
Gabriela, bine ai revenit!
Oana, sa ai spor si sa iasa papa bun sa manace si Matei!
Alina, felicitari!
La multi ani sot de Alina!
Paula, sa folositi cu placere tricicleta! ....hmm, cam scumpa
I am luat si eu lii R ulei de pin si l am pus pe o farfurioara pe calorifer....miroase bine si puternic.
Ma uit la Romanii au talent
Giorgia, dar ce mai faci? Nu mai spui nimic?
Fetelor, dar de MI3 nu mai spune nimeni nimic?
Ar fi frumos sa mergem si la CT il luna Mai.....dar poate mai aveti idei!

gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee M-a sunat si de la job nr.1. I-am spus ca i-am aniticpat raspunsul, mi-a spus ca s-a simtit dator cu o explicatie. Explicatia: Lui ii pare f rau, i-a placut f mult de mine, dar pt moment, jobul care mi-l ofereau imi era inferior si nu m-ar fi motivat. I-am multumit pt telefon (chiar am fost surprinsa) dar i-am spus ca oricum am acceptat un job mult inferior celui oferit de ei pt ca la sfarsitul zilei adevarul e ca facturile trebuiesc platite si noi trebuie sa traim. A mutit putin, dar i-am spus ca daca se iveste ceva si considera oportun, sa imi dea un telefon, raspund cu mare placere. Alina ![]() ![]() |
Bafta multa la noul job!
Si eu ar fi trebuit sa caut altceva, nu stiu cum voi fi primit la vechiul loc dupa o pauza de 4 ani

M-am obisnuit asa tare acasa...cred ca o sa fie ciudat la inceput si pt mine simai ales pt Matei care desi are aproape 4 ani nu intelege de ce si eu va trebui sa merg la serviciu ca si tati

--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria

rodyka spune:
bumble, . oricine nu te are in echipa are de pierdut, va veni si momentul tau
. mda, eu vorbesc! care am acceptat locul asta de munca asa ca tine, ca facturile tot trebuie platite...
gabriela, bine ai revenit
crispro, eu as zice sa reiei tratamentul homeopat. i-ai dat vreodata lui Vladut si alea cu ch 30? nu stiu cum mai esti in viata , eu am dormit azi-noapte 5 ore (am ajuns acasa pe la 2
, am fost si noi in oras sa vedem tronurile - sper sa reusesc sa pun poze/video si sa va explic pe larg minunatia obiceiurilor de Pasti de aici) si azi la lucru am crezut ca adorm in picioare
. noroc ca am lucrat doar pana la 15.30 fara pauza, asa ca dupa o baie lunga am adormit pana au venit nasii in vizita si ne-au trezit la 20.30
. numai bine am mai prins ceva din Romanii au talent
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Alice_Elena spune:
Elena, sunt tootal de acord cu intalnirea la mare
Alina, felicitari si la multi ani sotului !
Ochidut, ma bucur ca a fost bine la piscina.

racusor2010 spune:
seara buna
si eu pe aici, trebuia sa merg la o petrecere, dar andrei s-a culcat acum 20 minute asa ca am renuntat. dar s-a jucat foarte frumos in seara asta, singurel pe langa noi, ne mai aducea puzzle, mi-a fost tare drag de el
eu sunt stresata cu munca, am mult de lucru si nu stiu cum sa mai fac fata, cum sa ma impart m-am inscris si la examen in iunie, dar nu stiu cand ma mai apuc si de invatat...in seara asta cred ca o sa mai stau vreo ora sa lucrez...
azi a venit si pediatra. andrei e foarte bine, nu e asa gras cum credeam eu (a avut 3 zile cand sarea acul de la cantar )
trebuie sa ii dau osteocare pentru ca are lipsa de calciu plus ca de scrasnitul din dinti si-a subtiat smaltul de la dinti, aproape sa si-i reteze
avea un inceput de viroza, dar azi i-am dat coacaz si acum e ok, ii mai dau 2 zile. a zis ca e ok ca nu ii mai dau nimic de imunitate, cel mult pana in mai, 1 data pe saptamana 1/2 tub de oscilo
are niste pete pe piciorus - incercam sa schimbam detergentul . eu spal cu ariel si cica multe mamici s-au plans de pete pe copilasi, cred ca au bagat mai mult clor
in rest e perfect, a fost uimita de ce frumos comunica stiti ca piticania mea tipa ca din gura de sarpe la pediatra...ei astazi a plans cand a vazut-o, apoi s-a linistit, s-a urcat singur pe cantar, si-a bagat singurel degetelul in aparatul care ii masoara oxigenul, si-a luat singurel temperatura, si tot singurel a dus aparatul care ii masoare nu stiu ce la urechiuse
pediatra ii explica ce sa faca, el asculta si facea exact la fel
a zis ca arata ca un copil de 2 ani jumate si ca s-a dezvoltat foarte bine prematurul
e pe curba lui, nu ia in exces, asa ca suntem bine
vitamina D doar in aprilie mai luam, o sa luam tot mugur de brad, dar o singura data pe zi.
ma duc sa ma apuc de lucru
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

rodyka spune:
am tot zis ca va mai povestesc de Isa dar pur si simplu timpul fizic a intrat la apa . mama pleaca luni dimineata, mai am de facut cumparaturi pentru ea si ptr cei din Ro, eu ajung acasa la ore imposibile (practic am la dispozitie cel mult 2 ore pana inchid magazinele
), is in urma si cu vreo 2 capitole pe-aici asa ca nici nu mai stiu ce si cui am vrut sa mai spun
de Isa va ziceam ca am gasit-o intr-o seara plina de sange de mi s-au inmuiat picioarele. mai erau 15 minute pana sa inchida magazinul si imi trebuiau iaurt si cereale, fug repede singura (de obicei tiuie Isa ca vrea si ea) si ma intorc repede. cand sun la usa imi deschide Maria agitata spunand ca am sosit in moment de maxima criza si ca Isei ii curge sange din nas
. n-am tipat la nimeni, nu am inmarmurit in usa, am luat pitica la puricarit ca nimeni nu stia ce se intamplase. scenariul insa... era de ghicit. mama isi facuse treaba prin bucatarie, Maria era in camera ei cu laptopul, tati la sala, Isa in salon se juca. doar ca maimutica mica s-a vazut in largul ei cu scaunul de birou si laptopul meu la indemana si n-a stat pe ganduri sa se urce si sa-l butoneze. chestia e ca s-a urcat in picioare si... a alunecat scaunul cu totul, Isa a cazut direct pe bicicleta mea
. cand au auzit bubuitura au sarit si mama si Maria, Isa deja se ridicase in picioare dar avea sange la gura. mama s-a speriat sa nu fi patit ceva la dintisori, pana la urma avea o julitura sub nasuc si un cucui in frunte, iar din nas i-a curs putin sange. no, poate daca eram acasa ma panicam putin, asa am ajuns doar la finalul aventurii
la gradinita e super bine! miercuri a gasit-o mama stand in cerc cu ceilalti copii, batea din palme in timp ce restul cantau (sau incercau sa cante ). a si mancat, cu proteste inainte de fiecare lingurita, dar deschidea gura! educatoarea si directoarea o lauda, le e draga tuturor (la plecare o saluta toti in cor
), deci e bine bine bine. eu o vad mai activa (adica MAI activa), isi cauta joaca mereu, bolboroseste si se cearta cu noi si cu obiectele, protesteaza cu niste sunete de ne prapadim de ras. eu dupa 3 zile de gradinita (ca sa fim intelese, e gradinita, nu cresa) o vad oarecum schimbata, sa vedem cum va fi de acum incolo la program zilnic normal
va pup, mamici dragi, as mai avea aaaataaaateaaaa de povestit, DAR... mi-e somn! maine iar am o zi lunga la munca si apoi cumparaturi si bagajele mamei. trebuie s-o si vopsesc, sa-i pregatesc si lui Florin ceva pentru duminica, ufff, n-are nimeni timp de vanzare?? sau macar de inchiriat
alina, la multi ani sotului tau! si tie!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

crispro spune:
Neata! Poftiti la cafele, fete dragi!
Gabriela, bine ai revenit. Asa imi place cum povestesti, asa esti de blanda, linistita, calma. Mi-e drag sa te citesc. Si ce fain vorbesti de piticii tai! Cu munca, asa ma simt si eu, desi doar de 2 ani juma stau acasa, dar parca nu mai stiu vorbi, ma emotionez, ma pierd :) sper sa imi revin incet.
Bumblebee, tu esti tare simpatica si descurcareata. E bine ca ti-ai gasit acum ceva de munca. Si cum apare ceva mai bun, te muti. La cat esti tu de harnica si isteata, te vad suuus de tot. La multi ani sotului tau! Sa fie sanatos si fericit!
Racusor, ce figura e Andrei, cumintelul! Off, si de lucru ai mult, nici concediu nu mai prinzi in iunie, si examenul. Dar ai mai luat tu un examen tot in conditii dinastea grele, asa ca fii increzatoare.
Nu i-am dat homeopatele nu musai ca a fost racit, ci ca sa nu ii dau si alte medicamente deodata. Acum am incercat sinupretul, sa ii desfund nasul, dar e singurul medicament/sirop care nu il ia deloc!
Rodi, ma bucur mult ca ii place Isei la gradi, ca se simte bine. Naspa cu timpul tau, ca intra la apa!!! Sa aiba drum bun mama ta, sa ajunga cu bine!
Aseara l-am trimis pe sot cu v, asa ca de la 23 la 3 am dormit neintoarsa. Wow, asa bine a fost. Si apoi am mai dormit pana la6 si un pic, cand l-am auzit pe vplangand. I/a dat sotul lp si se pare ca a adormit la loc. Dar eu nu mai am somn...
Sa aveti weekend fain si vreme buna( in ciuda prognozei cu ploi).
Gravidutele, va iau la bataie!!!! Unde/s pozele cu burticile???
Sa-l ajutam pe Alex