Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

gabriela

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

gabriela

adriana

Bafta multa! Nu ma prea pricep cum sta treaba cu papanicolau,eu la Matei l-am facut tarziu,dupa aproape 2 ani de la nastere iar acum cu Maria inca nu l-am facut si au trecut 20 luni. Cand ma programam mereu intervenea altceva si anulam. Doctorul ce a spus? Poate chiar are legatura cu faptul ca ai nascut de putin timpTousi,mai bine decat sa te stresezi intrebi medicul. Eu imi fac 1000 de ganduri la orice chestie si pana nu vorbesc cu un medic nu ma linistesc,uneori trebuie sa consult 2-3 pentru linistea mea

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

gabi, medicul m-a sunat personal sa imi spuna rezultatul si sa imi dea indicatii despre ce trebuie sa facem cat mai repede; cand am vazut ca ma suna de la clinica am stiut ca ceva nu e ok - ei nu suna decat daca e o problema. Nu pot decat sa strang iar cureaua - ca abia ne revenisem nitel- si sa ma pregatesc financiar pentru investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Ufff,bafta multa multa! poate e totusi o alarma falsa. Tu facusei papanicolau dupa Rebe?
Tin pumnii sa fie totul bine!

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adriana, sanatate multa!! Sper din tot sufletul sa fie neconcludent rezultatul..

Puiutz, sanatate multa puiului mic!!

Gaabriela, bine ai revenit! Asa am procedat si noi la ultimele febre, dupa 39 Nurofen (la noi Paracetamol e apa de ploaie).

Despre job sper sa va pove mai tarziu. La n2 m-au ales, dar am timp maxim2 saptamani sa ma hotarasc, adica vin la program, nvat ce e de invatat si vad daca imi iau angajamentul. Dup-aia discutam si despre banuti. La cum am vazut-o zilele astea pe soacra ma iau toate gandurile ..

Azi a fost inscrierea la gradi la piscot. La 6 si ceva eram la gradi. Nr 29 . Prima persoana venise la ora 2 am!!

Va servesc cu un tort de capsune cu branza (cu scuzele de rigoare ca-i zi de post..) si un vinut bun, facut de sot. Azi e ziua lui, primul meu iubit! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, bravo!!!! Ce ma bucur!!! Vezi cum e cu banii...si lasa gandurile cu soacra, ca daca gandesti asa, nu o sa mai mergi niciodata la munca...si cand se insoara Victor o sa mergi cu el de mana in luna de miere.Ce ma bucur pt tine!!!
Si La Multi Ani!!! Pt sotiorul tau!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Alina, bravo pentru job!!!! Ma bucur din suflet pentru tine

Pai il inscrii la gradinita de acum.....sau din toamna?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Alina,,,,, La Multi Ani pentru sotul tau!!!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

mi-s acasa cu copchii..nazdravanii..

duminica e ziua sotului, cadou nu am reusit sa ii iau. doar din partea copiilor ceva simbolic, i-am comandat tort si o sa il invit in oras la o masa ceva si cam atat.

Mergi la inceput