Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Neata fetelor

Sa va spun ca fimea nu are colici .Era doar nemancata in ultimile 3 nopti in care m-am incapatanat sa o tin pe san pana pe la 2am.Pe urma ii dadeam un bibe si se linistea copilul.
Noaptea trecuta i-am dat lapte din bibe la 3 ore si a dormit copilul fara maraieli.
Nu stiu ce sa zic.
Azi am imprumutat un cantar si am facut proba suptului dupa un supt de 20 de minute care pt Emma inseamna maximul de timp petrecut la san si....NIMIC la cantar.Ca sa verific treaba asta i-am dat 40 ml de lapte din bibe si cantarul i-a simtit pe astia luati din bibe.

Concluzia...Emma nu trage nimic?
Sunt intr-o stare f proasta desi mi-am promis ca nu o sa las sa ma afecteze treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

Citat:
citat din mesajul lui andri31

meg
pe masura ce va creste si spalatul se va schimba......

in ce sens?

Mirela, mami de Alexia

in sensul ca nu va ajunge doar sa dai cu apa sa se ia.. si va trebui ori stearsa cu servetelul ori spalata cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

Citat:

meg
pe masura ce va creste si spalatul se va schimba......

puricica Amalia

in ce sens?

Mirela, mami de Alexia

in sensul ca nu va ajunge doar sa dai cu apa sa se ia.. si va trebui ori stearsa cu servetelul ori spalata cu mana

puricica Amalia

multumesc de raspuns.

carstea, eu asa am patit cu Alexia. initial verificam cu muls si scoteam din ambii sani 60-70ml, a scazut pana am ajuns la 20ml.... ceea ce inseamna f putin. ea initial mi-a refuzat sanul. apoi nu se satura.
nu te lasa afectata de lucrul asta. sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie pt Emma. si inca ceva f important: daca ce decizi tu e cel mai bun lucru pt copilul tau, nu te lasa influentata de nimeni si nimic din exterior. succes

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Danaang, travaliul indus (ca si travaliul normal de altfel) difera mult de la o perosana la alta; dar ca principiu, fiind administrate substante care provoaca (si intensifica)contractiile sunt sanse mari sa fie contractiile mai frecvente (cu pauze mai scurte intre ele..uneori fara pauze) si mai intense (deci si mai dureroase) decat in cazul unui travaliu normal. Pe de alta parte... sunt sanse mari ca travaliul sa fie mai scurt ... asa ca per ansamblu nu e neaparat mai rau.

Happy, la cat mai multe nopti linistite si odihnitoare!

J.D., sper sa revii cu vesti bune de la control si sa te simti mai bine!

Dara, bine ati ajuns acasa!

Meg, ai o d-soara hotarata sa creasca, nu gluma!
Pot sa fie si secretii, e normal.

Nelli, se pare ca bebe se pregateste de sosire deja? poate mai asteapta un pic totusi.

Carstea, imi pare rau ...
Alaptatul e varianta ideala, dar daca nu merge, nu merge! e bine ca ai descoperit cauza!
E normal sa fi dezamagita cand ceva nu merge cum ti-ai dorit... dar asta e, cu bebe sunt mereu surprize si schimbari de plan.
Sunt convinsa ca veti trece cu bine peste asta si ca in curand va trece starea prosta si orele de papa vor fi o bucurie si pentru Emma, si pt tine (si poate si pt tati uneori).
(nu zic neaparat sa renunti definitiv ...poate e temporar, de moment... daca ai rabdare si starea necesara poti sa mai incerci sa repeti testul in alte momente ale zilei - poate cand esti mai odihnita, sau cand Emmei ii este mai foame, sau dupa ceva ceaiurid e stimulare a lactatiei; dar pe de alta parte, daca nu merge, exista alte solutii si nu are rost sa te amarasti pentru asta)

La noi nici o schimbare... - am intrat in stadiul in care astept sa se intample ceva si nu indraznesc sa-mi mai fac planuri pentru zilele urmatoare

Un week-end placut!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna fetele,

Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si le urez mult succes si sanatate celor care urmeaza sa nasca zilele astea.

Despre noi...
Ieri la ora 7 seara am ajuns la Centrul de maternitate cu contractii foarte dureroase la 3 minute si cu dilatatie 2 jumate. Doar ca dupa 6 ore de travaliu in care durerile erau din ce in ce mai puternice, avand in vedere ca dilatatia nu a avansat decat pana la 3cm jumate iar caputul bebelinei nu se fixa nicicum (era inca flotant)...ni s-a propus sa mergem acasa si sa asteptam travaliul activ. Asa ca...am plecat cu contractiile dureroase la 3-4 minute dupa mine cu codita intre picioare. Ajunsi acasa...dupa vreo 5 ore s-au oprit contractiile :(
Acum vreo jumatate de ora am pierdut mai mult de jumatate din dop si au reinceput ceva contractii dureroase...doar ca nu se compara cu cele de ieri in intensitate (cele de ieri treceau de linia maxima a graficului de monitorizare).
Acum asteptam sa vedem ce iese. Mi-e putina teama, pentru ca nu stiu ce dilatatie am acum dupa inca 5 ore de contractii dureroase...Dar asteptam si facem cum ni s-a spus. Asteptam ori sa mi se rupa apa, ori sa am contractii insuportabile si mergem din nou la spital. Oricum...ni s-a spus ca nu mai e mult. Doar ca nu stim cat...

Va pup si va tin la curent.

_

Lakioana mami lui Rianna Rebecca (16.09.2006)
si Evelyne Sarah 38+ (DPN: 15.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am venit de la spital in sfarsit. E ceva de groaza. aveam programare la asistente la 10.30. apoi am asteptat sa intru la doctor pana pe la 13. apoi am fost la monitor, apoi inapoi la doctor sa verifice graficele. am ajuns acasa la 14.15, plecata de la 9.30. Dave a trebuit sa/si anuleze o intalnire ca sa/l ia pe Finn de la gradi la 13.15 si a uitat sa/i ia rucsacul. Si pantalonii de ploaie. Asa ca imi venea sa/l dau in suturi afara.

Eu am ramas cu dilatatie 1 si col de 2 cm, contractii nu prea. Marti merg la eco pentru evaluarea cicatricii. In rest totul ok.

Nelli, hai ca poate nastem in aceeasi zi ca vad ca avem aceleasi simptome.

Dia, eu mi/as face planuri dar nu am cu ce. Maine mergem la aeroport pentru ca sunt gratis excursii organizate. Duminica e ziua sotului si vroiam sa mergem intr/o excursie pana la un castel cu un tren cu aburi, dar nu ne permitem cei 20 euro pentru bilete. Plus ca nu stiu daca sunt in stare sa stau pe drumuri toata ziua. Sper sa nu ma apuce nasterea zilele astea pentru ca e personal redus la spital din cauza pastelui.

Finn Constantine 15.10.2009 si 37+ Euan Tudor

Mergi la inceput

lakioana, hai ca nu mai e mult. curaj!
te asteptam cu vesti.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

JD, fa ceva sa te relaxeze. un dus, o cremuiala, o masca, un film linistit.. poate revii la o stare mai buna

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

happy, mie in maternitate la demonstratiwe mi-au spalat-o doar pe labii si au departat f putin..secretia pe care o are ea insa e mai in interior, nu se ia doar cu apa/discheta demachianta uda si de asta imi era teama sa incerc ca frec pe acolo sa las pasarica impecabila..

e mult mai greu ca la baieti, clar!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

meg, eu am spalat-o cu degetul mare cu unghia taiata fff scurt.
ronina, ce invitatii v-ati comandat?
noi pe www.invitatie.ro/shop.php?nav=product&id=28&id_parent=8&from=0&id_product=370" target="_blank">astea
cred ca o sa comand si marturiile tot la ei
fetele care va pregatiti de botez, ce parere aveti de ursitoare? optati pt ele?

EDIT: va place noua mea titulatura? sunt f mandra de ea!

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput