Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Meg, bravo pentru evolutie!

Dara e usor bulversata, au petrecut prima noapte acasa, cam panicati, n-au dormit, presupun ca a durut-o burta pe Miruna dupa zgomotele de acolo. Are colostru, dar mulge si ii da, ca nu vrea sa suga, azi asteapta consultant in alaptare. De starea psihica nu stiu nik, dar dupa o noapte asa agitata, probabil nu ff roza.
Titi, si Iustin are circulara slaba ca voi, nu imi fac nici o grija. O prietena a nascut recent fara nici o pb, cu tripla circulara, natural. Oricum, si daca nu stim din timp de ea, se poate infasura si in timpul travaliului, e ceva aorecum normal. Dr-a mea mi-a zis ca at cand voi naste, va monitoriza bataile inimii, ca daca strange f tare cordonul, incetinesc or so.

Danaang, iti tin pumnii sa se declanseze odata. pune-ti omul la treaba :)

Aredwinn, si eu la fel faceam dus cu bebeii dormind, tineam monitorul in baie cu mine.

Dia, nasol sa aveti deja stress cu cresa! hai, mult soare pe ultia voastra!
Carstea, felicitari pentru inca o treapta urcata, fara buric!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tot eu..dr spock zice de spalare usoara departand labiile...mamicile de fetite, micutele voastre (mai) au intre labii o secretie albicioasa sau zona e perfect curata?

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

tu fetelor , mai ales cele care m-ati sfatuit sa fac , si dr la fel, am o intrebare mai prosteasca, asa ca de mamica in devenire, daca aam eliminat dopul , sexul nu e un pericol, ca am inteles ca dopul proteja bebelusul, doamne ca is pe spate, am uitat sa intreb dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna fetelor
jd imi pare rau k nu te simti bn,km in aceeasi stuatie sunt si eu,am avut ieri si azinoapte parte de contractii dureroase,atat ca nu erau regulate,ba la intervale mai scurte ba mai lungi,buburuza era km prea vioaieasa k ma gandeam k pina dimineata nascdar ink nu se intampla nik deosebit dureri mai am si acum ,ba cate un junghi,dar sa speram k mai sta bubueu ma tot uit dupa dop
va pe toate si bebelusii,sa auzim numai de vesti bune de la voi o zi frumoasa ,chiar dak e mai urata meteorologic asa cum este aici ,de vreo doua zile

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb,voua va amortesc palmele?eu le am umflate ,imi amortesc si dor,talpile sunt si ele la fel k palmele ,putin umflate dr a zis k e normal..asa am citit si eu dar chiar asa?

Mergi la inceput

danaang,dia_tm,j.d-imi pare rau ca treceti prin asemenea stari emotionale,sper sa treceti repede si usor peste ele,eu simt cv amestecatfericire,nerabdare dar si putina teama,mai mult de cum este bebe,dak e sanatos, cum aratasi nu in ultimul rand nasterea,care ma gandesc eu cam cum o sa fie sper ca atunci sa ma pastrez calma k acum sa nu ma panichez
incercati sa mancati ciocolata dak puteti,uitati-va la comedii romantice,plimbati-va,sau faceti cv ce va place,eu ma gandesc acum sa fac o placinta,imi plac dulciurilesa le maninc dar sa le si fac ,ma relaxeazaaveti grija mare de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele !!!!
haide sa dezmortesc si eu niste motate pt voi. .
sa fiti puternice , calme caci minunea minunilor o sa apara curands in viata voastra. si abia apoi incepe marea descoperire , marile emotii , marile sentimente , dragostea nelimitata , deplina si neconditionata.

eu sunt o mama (pfuu inca nu m-am obisnuit) a unei buburuze de ian.2011 si as indrazni sa vin cu o propunere :
VAND UN CARUCIOR TRIO ENJOY ROSU ce include :
- landou cu sistem fixare cu o singura mana +husa tanantari + copertina + protectie
- scaun masina (scoica) + copertina
- carucior sport cu roti cu aer, suspensii, maner reglabil, cos cumparaturi si frana pe disc
- gentuta+aparatoare ploaie

fiecare componenta nu a fost folosita mai mult de 3 luni deci arata aproape nou.
am garantie si acte la el.

daca va face cu ochiul oferta pretul este de 850 lei si-mi puteti da un PM pt mai multe detalii sau eventula o discutie despre achizitie.

pup duuuuuulce toate burticile si sa va tineti TOATE sanatoase copilasii perfecti in brate (sa stea la copt pana la sfarsit!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

meg, eu o spal mereu la baie si aproape ca nu mai are deloc secretie. am mai zis. in maternitate mi-au zis sa spal, dar sa nu insist pe zona.
tu cum stii?

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

meg gandeste-te ca fata e o femeie in miniatura cu tot ce inseamna asta.

da , este normal msa aiba o mica secretie pe care o speli la baita.
eu am spalat-o de la bun inceput departand usor labiile externe si dand cu apa din abundenta acolo.
pe masura ce va creste si spalatul se va schimba......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

meg
pe masura ce va creste si spalatul se va schimba......

puricica Amalia

in ce sens?

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput