Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!
Raspunsuri - Pagina 9
dana_cp spune:
gagicile!!
Imi pare rau ca nu mai am asa timp sa intru, insa ma gandesc des la voi.
Felicitari mamicilor care au nascut intre timp! Multa bafta celor ce se apropie de marele moment!
Noi suntem bine, dar sunt f obosita, desi am avut parte de nopti mai linistite ca m-au mai ajutat cand mama, cand soacra. Gaza e cel mai dulce copil din lume, cel mai cuminte. Insa eu nu pot sa dorm langa el, deschid ochii la orice sunet. Sper din tot sufletul sa fie asa de linistit si in continuare...
Cu toate astea, cum ziceam, eu sunt rupta, mi-e tot timpul somn. Ii dau si lapte muls, ca altfel nu prea ia in greutate. Il pun si la san, ziua mai mult, sa nu uite, insa mesele principale sunt la biberon - a ajuns de la 40ml sa pape 80ml acum.. Insa mai avem de recuperat ceva.. cica in prima luna se ia min 750-1kg, fata de greutatea de la nastere. Noi abia avem +240.. Asa ca bagam mare la bibe.
Ii dau si suzeta, din cand in cand. Stiu ca poate nu ar trebui, dar se linisteste asa.
De iesit, in afara de 5-10 min pe balcon, am iesit scurt 20 min ieri. Nu parea extraordinar de incantat. Sper sa fi fost doar o chestie de moment, ca am auzit ca le place mult la plimbare. Imi zice pediatra ca sa-l scot in fiecare zi, mai putin pe vant si ceata, si sa stau si 2h cu el afara... Sa vina vremea buna si asa fac.
Cam asta cu noi. Va pup pe toate!
megbeng spune:
noi cu botezul mergem pe varianta f simpa, putini invitati, doar prietnei f f apropiati , nasii si parintii (16 pers), fara invitatii
(am vb direct), fara marturii, fara ursitoare. slujba si o masa la restaurant, fara muzica, dans, etc..eu una vad botezul ca pe o ceremonie religioasa si atat..bairam facem la 1 an; suntem anti-moda, clar!
dana, bine ca sunteti bine! si eu dupa prima nastere (naturala) eram epuizata..acum am fost mai in forma, cred ca a contat totusi si tot efortul pe care l-a facut organismul tau in travaliu, te recuperezi tu treptat; mie ginecologul mi-a recomandat magneziu, calciu si tardyferon; desigur, am fost inconstienta si nu am luat nimic , dar stiu ca e o schema pe care o recomada multi, poate e o idee sa mai treaca starea de oboseala?!..
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
ronina spune:
Buna fetele!
Hai Lakioana!!!
Dia_tm: putere mamica, nu mai ai mult si legeni printesica
Titi: ati terminat renovarile? Esti mai linistita cu treburile?
Monna, Marci: multu, si eu sper sa treaca repede
Meg: si la Bianca mai este secretie din aia uscata care nu merge cu discheta umeda, pe aia eu o las acolo pana se mai inmoaie si va merge usor, nu ma pun sa racai. Plan inclinat eu am comandat de la farmacia tei, dar imi vomita si acolo Apropo, am inceput sa slabesc, cred ca reteta e sa fie soacra in vizita
Dara: bine ati ajuns acasa! La cata putere ai dat dovada pe perioada sarcinii grele, am incredere ca veti reusi si acum sa treceti cu bine peste greutati
Carstea: nu stiu sincer ce as face in locul tau, sper sa gasesti solutia optima pt voi si sa fii multumita de alegere. Imi place cum ti-a raspuns Dia.
JD: of, nu credeam ca si la voi se pot pierde ore in sir la medic. La multi ani sotului! Veti gasi voi un mod placut de a sarbatori, poate e mai bine sa nu te aventurezi prea mult la varsta asta a sarcinii.
Happy: noua asta ne-a placut: http://www.invitatie.ro/shop.php?nav=product&id=18&id_parent=8&from=0&id_product=318
Marturii nu fac, ursitoare nici atat Asa si trebuie sa fii, mandra de titulatura
Dana: las' ca va faceti voi mari, important e ca ia in greutate
Eu inca sunt cu mucii la purtator, dar mai bine decat ieri. Bine ca nu a luat si Biancuta ca nu stiu cum faceam fata
Apropo, ieri am implinit 6 saptamani si 3.5 kg
megbeng spune:
ronina, sa cresteti mari si frumoase!
ai un link cu planul ala inclinat? se poate pune si sub salteluta de infasat, ca noua ne recomandase inclusiv cand o schimbam sa folosim plan inclinat, ca la cum ii ridicam picioarele sa punem pampersul e clar ca ii vine laptic inapoi..
azi am tinut-o cat mai .."inclinata", a dormit pe patul nostru pe o perna cumva,plus ca a stat mai mult ca de obicei in brate la mine tot asa, mai ridicata..si, coincidenta sau nu, azi nu a regurgitat deloc si nici nu a sughitat (avea macar o repriza lunga de sughit, ZILNIC..siregurgitat destul de frecvent
megbeng spune:
p.s: mi-o trimiti si mie pe soacra-ta sa vad daca slabesc? cu a mea ma ingras, ca ma rasfata...
ronina spune:
Meg asta e, dar nu prea cred ca o poti pune sub salteluta de infasat: http://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10026440
monna3 spune:
Hai Cristina! Hai bebe Karina!
Hai lakioana! Hai bebe Evelyne Louise!
Meg si eu am intrebat azi la pediatra de regurgitat si la fel mi-a zis sa incerc sa-l tin pe un plan inclinat si apoi daca papa mult sa incerc sa-i dau si mai putin ca e posibil ca din cauza asta sa faca asa. Adevarul e ca doar ziua imi regurgiteaza si ziua papa uneori si la 1 ora si nu cred eu ca-i e foame asa des . Noaptea papa cam la 2,5 -3 ore si nu are nimic.
Dara bine ati venit acasa! Tin pumnii sa se rezolve problema cu suptul.
Carstea important e ca papa laptic de la tine chiar daca i-l dai din biberon
lakioana oo.. ce nasol ca te-a trimis acasa, cum mai esti? scoatem agitatele?
J.D. bravo pt vestile bune . La multi ani sotului!
Happy sunt foarte faine invitatiile . Si da, e super noua titulatura, chiar ai de ce sa fii mandra
Dana sper sa recuperezi cu odihna si Gaza sa suga cat mai mult. Oricum bine ca papa laptic de-al tau, nu mai conteaza ca e muls sau ca suge el
Ronina felicitari pt cele 6 saptam si 3.5 kg!
Am fost si noi azi la controlul de 1 luna si avem 4190 gr si 58 cm, lungut nu gluma , dar are si cui semana ca noi amandoi suntem inalti. I-a luat sange pt bilirubina pt ca inca mai are putin icter asa ca stau cu stres, sper sa fie ok si sa nu aiba ceva pe la ficat. Deci a luat 1045 gr de la nastere
Pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dia_tm spune:
Lakioana, nastere usoara! se pare ca nu mai ai mult;
...poate n-ar fi rau sa mai mergi iar la spital, pt siguranta... poate de data asta sunt contractiile mai eficace, chiar daca nu mult mai dureroase ... la 3-4 minute... exista riscul sa te trimita inapoi acasa... dar altfel exista riscul sa nasti acasa!
Kovacsc, nastere usoara!
J.D., imi pare rau ca ai asteptat asa de mult...dar ma bucur ca e totul ok; sper sa te si simti mai bine!
Happy, tare dragute invitatiile! (si titulatura ta )
Dana, doar in Romania am auzit teoria cu luat in greutate minim 750-1000g in prima luna; prin alte tari pediatrii au limite minime mult mai joase (de genul 450g in prima luna, sau intre 120 si 200g pe saptamana). Nu lasa obsesia pediatrilor romani de a indopa bebelusii sa determine modul in care il hranesti pe Gaza sau sa iti cauzeze stres complet inutil!
(mie mi se pare ca a luat ok in greutate, fiindca in perioada de pana acum intra si primele zile, in care in mod normal bebe scad in greutate...si daca a duclat deja volumul de laptic la o masa presupun ca de acum incolo va lua in greutate mai cu spor)
Ronina, super evolutia Biancai! a recuprat foarte bine! sper sa scapati curand si de varsaturi, si atunci va fi si mai bine!
...nu pare sa mearga sub salteluta de infasat, cu pernutele laterale...dar cred ca ar putea merge pe salteluta de infasat...
...sunteti figuri cu soacrele...
la mine e mama in vizita...clar rasfat...
Azi s-a ocupat ea de curatenie ...super bine!
iar eu ca nesimtita, in loc sa fiu super fericita... am dat in nervi si frustrare pe motiv ca eu nu mai sunt in stare sa fac nimic, si in loc sa o ajut eu pe ea, trebuie (si la varsta asta) sa aiba ea grija de mine si sa ma ajute.
Trebuie sa ma scutur un pic sa-mi revin!
...noapte buna...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
Bia_Mi spune:
F frumoase invitatiile pe care le-ai ales. Eu le-am terminat de impartit deja...:p (invitatia este o poza cu noi 3,mi-a placut f mult,dar si cu un text f hazliu gen"Distins#259; doamn#259;, stimate domn
Eu, bebela Rebeca Elena
cea mai mic#259; #351;i frumoas#259;,
cea mai dulce #351;i bengoas#259;,va invit..."etc)
Si eu iau ursitoare si am luat si o trupa de copii care danseaza dansuri moderne. Acum sa vedem ce-o iesii. Va poop,revin
kovacsc spune:
Multumesc Monna, Dia
Azi noapte am dormit cel mai bine fata de ultimele nopti , m-am trezit doar de doua ori la baie si am dormit pana la 9 si ceva cand m-a trezit un mesaj primit pe telefon. Acum sa fac o baie si sa vad ce mai pregatesc, mama vine pe la 10:30 cred ca nu mai are stare acasa, trebuia sa ne intalnim mai tarziu.
Cristina 38s Karina, fetita noastra draga
AMR vreo 4 ore