Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Sovi, happy, meg, ronina, Anca, J.D., Dorina multumim
Felicitari Amy! Bine ai venit bebe Victor!
Amy recuperare usoara si rapida si bebe papacios

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari Amy!!!!! Bun venit bebe Victor!

Anca, ce frumos si emotionant scrii!
Sa va traiasca mica minune si sa va aduca multe multe bucurii!

Irina, ti-am admirat poza pe FB - sunteti superbe!!!

Cristina ce putin mai ai pana la marea intalnire!

...tot mai multi bebelusi (superbi) prin odisee,... deja tot mai multi peste o luna! () ...tot mai putine burtici ... acus ne mutam cu tot de la odisee la bebelusi

Intre timp...raman momentan de veghe in clubul bu-hu-hu ...
sufar de ...habar n-am ce; insomnie? stres? depresie? teama? nerabdare? ...poate din fiecare cate un pic (sau mai mult), sau poate doar de paranoia.
Cert e ca momentan nu mi-e bine deloc; sper sa treaca repede, dar pana trece .

Mi-e ingrozitor de teama. Nu reusesc sa pricep ca e totul ok si va ramane asa; n-as putea spune de ce anume, dar sunt tare stresata de ideea ca ceva nu va fi ok (cu mine sau cu bebe) ... si nu pot controla ce simt.
In plus ma simt si groaznic de vinovata pentru toate micile probleme si riscuri care exista ...pentru ca n-am fist in stare sa fiu mai atenta, sa am mai multa grija de mine, de mentinerea unei echilibru, de...
Si trecand peste asta vad totul in negru; incerc sa nu ma gandesc fiindca in mod logic contientizez ca aberez si n-am dreptate... dar...

Nu pot sa ma opresc din plans, n-am somn...si nu mai stiu ce sa fac.

...sper sa fie ceva trecator si âna dimineata sa revina totul la normal...
...depresia post-natala (sau formele usoare de "baby-blues") sunt perfect normale...exista si depresii prenatale care sa se incadreze in normalitate?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Bravo Irina! Bine ai venit Maria!
Bravo Chito! Bine ai venit Eduard Emanuel!
Bravo Amy!Bine ai venit Victor Gabriel!
Fetelor
JD felicitari pt cele 37 sapt.Eu am primit Wrapul,mai trebuie sa exersez cum se pune.
Sovi salivez de cand am citit de clatitele tale.Astept sa se faca dimineata sa merg sa-mi cumpar migdale si alte bunatati
Dia_tm ma alatur si eu in clubu bu-hu hu.Nici eu nu mai pot dormi de cateva zile,am niste stari ca ale tale de teama,depresie,nerabdare si plang zilnic.Eu cred ca e ceva normal,am mai trecut printr-o faza asemanatoare de craciun dar mi-a revenit destul de repede linistea si zambetul pe fata.
Acuma mi se pare ca am numai zile proaste si nimic nu merge bine.Mama mea trebuia sa vina saptamana aceasta sa ma ajute vreo luna(i-am luat si bilet la avion) dar s-a razgandit si a plecat in Italia la munca.In weekend am avut niste neamuri din tara la noi si am sperat sa ma ajute putin;in schimb s-au apucat de gustat tuica de prune si a doua zi erau mahmuri si a trebuit sa mai am si grija lor.Azi am ajuns cu oliver la spital dupa 2 zile de febra si diaree si daca nici maine nu mananca si nu bea nimica e posibil sa ne interneze.Dar sala de nastere e sub pediatrie deci as fi in siguranta cu bebelina in spital,dar mi se rupe sufletu cand imi vad bolnav prichindelu.
Pup burticile si bebeii

39+ Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Marci, imi pare rau ca aveti probleme - sper sa-si revina Oliver! e tare greu cu copilasi mici cand au asa probleme, pentru ca se deshidrateaza atat de usor! sper sa treaca si sa nu ajungeti internati.
Daca nu mai poate veni mama ta, o sa vina altcineva? sau isi poate lua sotul liber ceva zile (/saptamani) sa stea cu voi / sa se ocupe de Oliver?
Ufff... la tine e mai de inteles starea...sper sa treaca repede perioada asta mai dificila.

Dar eu in principiu chiar n-am motive; bine, de insomnie sufar deja de cateva nopti si tot incerc sa ignor si sa stau cuminte in pat ca poate poate vine somnul...nu vine!

Mi-a casunat acuma pe prescriptia aceea de Clexane pt nastere mai bine nu ma puneam sa studiez foaia respectiva
L-am intrebat si pe sotul meu oare de ce, iar el imi spune sec ca la ce probleme am cu venele e risc sa fac embolie in timpul travaliului si-atunci e mai ok cu anticoagulant, chiar daca provoaca hemoragie mai intensa .
El are pregatire medicala...in general ne e foarte utila (recunosc asta), ... dar uneori mi-as dori sa nu o aiba! uneori mi-as dori sa nu-mi dea raspunsuri atat de stiintifice si reci, ci mai degraba sa ma ia in brate si sa-mi spuna ca e alaturi de mine...nu ca e o procedura medicala simpla si banala si n-are rost sa ma stresez degeaba, ca nu e ceva grav.

Si ma enervez ca nu reusesc sa gasesc nimic util pe internet ...gasesc n informatii despre administrare Clexane in sarcina (si toate cu recomandarea de a opri tratamentul la inceput de travaliu) si nimic invers, de administrare pe perioada travaliului (desi nu a fost cazul pe perioada sarcinii). Asa ca sunt in ceata totala legat de ce mi pregateste...si nu-mi place!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

DIA ITI ZIC REPEDE CA-S CHIOARA DE SOMN.
MIE MI-AU FACUT CLRXAN SEARA LA 10.CAND MI S-A RUPT APA LA 1 AU HOTARAT SA INTRU DE URGENTA IN OPERATIE.I=AM INTREBAT CUM RAMANE CU CLEXAN CA NU AM 12 ORE DE LA ULTIMA DOZA.AU ZIS CA DOZA MEA DE 40MG E PROFILACTICA SI CA E OK.AN INTRAT IN OPERATIE LA 9 ORE DE LA CLEXAN SI A FOST OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Marci, imi pare tare rau ca tocmai acum aveti probleme. sa treaca repede.

Dia, si eu am avut o criza de plans ieri, m/am certat cu sotul, si nu am putut dormi pana dimineata. Bebe s/a foit intr/una, am avut niste dureri menstruale foarte enervante si destul de puternice, nu mi/am gasit locul pana pe la 2 si ceva. Cred ca e de la hormoni. si eu am o teama irationala de nastere si nu inteleg de ce. Tot citesc in fiecare seara despre nasterea naturala si ma conving ca/mi va iesi de data asta si ca totul va fi ok, dar... tare si sper sa scapam repede de starile astea.

Finn Constantine 15.10.2009 si 37+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bravo Ami!! Sa va traiasca Victoriosul!
uau, cat a dura operatia. sa dea DD sa fie asta ultima, si sa nu mai apara aderente

Vai, Marci, sorry ca te-am starnit asa la clatite! sper ca te-ai rezolvat!

Imi pare tare rau sa aud ca treceti prin stari asa grele . Eu stau si ma minunez ca m-au ocolit deocamdata, ca si eu=s predispusa. Ma gandesc ca poate e de la sport, sau de poate de la lecitina si ulei de peste...
Mi-e putin frica de starile de dupa nastere, dar le luam pe rand... oricum, voi lua si atunci suplimente.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

vesti de la amy:

sunt la salon. am ceva dureri ca a durat 3h din cauza aderentelor. l-am vazut pe bebe acum. astept sa vad cand alaptez ca am tub de dren

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Felicitari Irina! Bine ai venit Maria!
Felicitari Chito! Bine ai venit Eduard Emanuel!
Felicitari Amy!Bine ai venit Victor Gabriel!

La multe lunite Natalia si Cezar-Andrei!.Mamicilor sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi,mancaciosi si fericiti alaturi de parintii lor!(scuze pt intarziere ,n-am mai apucat sa intru aseara.....am avut musafiri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Felicitari amy!Sa traiti multi ani sanatosi si frumosi!!
Marcy imi pare rau k aveti probleme,insanatosire grabnica lui oliver
dia si jd-imi pare rau k aveti astfel e stari,sper sa va treaca repede

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput