INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaBcf

Dancutza am votat- 5 pct pt fiecare poza

Saru'mana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cristal, Maria hai ca poate nu vine CM. Trebuie sperat pana in ultima clipa.

Arwen bine ai venit. Nu exista nici o restrictie dupa IA. Sa inteleg ca asta e prima IA si vrei sa faci direct FIV? Pe la ce dr ai fost? Cu cine ai facut IA?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Arwen Bine ai venit!
Dankutza, votat
Cristal, Maria--- va trimit unde pozitive poate nu vine montrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ziua12-test pp -negativ

Mergi la inceput

Am fost pt BetaHCG - rezultatul dupa ora 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Missy ma bucur f tare ca nu ne-ai uitat si ne-ai scris din nou. Praca din octombrie nu ai mai scris nimic. Felicitari ca nu te lasi si incerci in continuare. Bravo! STIU eu ca vei reusi!

Ancuta bravo ca nu renunti! SIGUR vei reusi! E o chestiune de timp!

MAria inca speram...

Draga mea, cum sa va uit ?
Chiar daca n-am mai scris, v-am citit tot timpul si v-am fost alaturi cu sufletul.Ce m-a durut cand am vazut ca n-ai obtinut sarcina mult dorita...cu ditamai productia... Ce sa mai zic, bebe vine cand vrea el...Adica, mai bine zis, cand o vrea bunul D-zeu...

Am reusit sa vorbesc ieri cu Doc Ion Ionut, intr-un final la ora 16.00.Mi-a spus cu vocea lui blajina, ca la varsta mea se impune FIV, dar din pacate, nu pot face...Tare mi-e ca n-o sa pot face nimic, dar decat deloc, m-am hotarat sa ma operez, sigur am ceva pe acolo, pe la ovare.Luna asta am avut un CM ciudat, cu dureri mari primele 2 zile, apoi m-a tzarait cate o picatura maronie pana in a opta zi. Vine la 27-28 zile, dar cu probleme.
Nu stiu ce voi obtine, dar macar vede ce-i pe acolo, curata si repara.

Te pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Fete dragi , am inceput sa fac din dozarile hormonale.
Ziua 14 - FSH = 6,27 mIU/mL
LH = 6,86 mIU/mL
Estradiol = 170 pg/mL

Va rog, spuneti-mi cum sunt, pana ajung sa le vada Doc.
Cele facute in 2011 : Estradiol = 132 ; FSH = 8,04 ; LH = 10,8.

Nu stiu cum sa le interpretez...

Hai c-am inceput sa scriu la greu, ca sa recurerez absebtza

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Maria, tinem pumnii stransi pentru un beta maaaare.
Missy, nu stiu sa interpretez, dar pe niste analize ale mele, mie mi-a iesit Estradiol II valoarea 131 si Dr Cocei mi-a zis ca e prea mica si nu-mi poate face inseminarea. Aia a fost prima mea tentativa, in octombrie anul trecut, dar n-am mai ajuns. Valorile de referinta sunt: La E2 intervalele de referint#259; în f. folicular#259; 12.53-165.5 pg/ml; f.ovulatorie 85.78-498 pg/ml; f.luteal#259; 43.2-211 pg/ml; la
menopauz#259; 5.0 - 54.7 pg/ml
La LH intervalele de referint#259; în f.folicular#259; 2.4-12.6 mUI/ml; f.ovulatorie 14.0-95.6 mUI/ml; f.luteal#259; 1.0-11.4 mUI/ml; la menopauz#259;
7.7 - 58.5 mUI/ml.
Dankutza si eu am votat, sa castigi
Multumesc fetele pentru primirea calduroasa. Da, este prima mea IA, in principal sunt pacienta Dr Albu de la medlife si ma pregateam sufleteste pentru un FIV pentru ca nu se stie cauzele infertilitatii. De 4 ani incerc si in afara de Fibrom nu ma stiu cu alte afectiuni. Acum am fost intr-o doara la Dr Varlas, la insistentele vara-mii ca ea e pacienta lui, mi-a zis ca e ft bun. Joi am fost la el, mi-a placut ca a fost ft atent cu mine, si mi-a zis sa vin la monitorizare in ziua 11-a. Cum a picat in week-end am convenit sa ne vedem luni dim la Filantropia. Foarte rapid, mi-a zis ca ovulez sa fac o injectie cu Ovitrelle ca Pregnyl nu se mai gaseste, am facut-o si marti dim m-am dus cu sotul la IA. Am facut-o, acum iau Duphaston si de azi dimineata am o burta cat un balon, asa m-am balonat... Este oare normal, sau este efect secundar de la Ovitrelle sau Duphaston? Ma doare burta de nu mai pot din cauza balonarii si nu stiu ce as putea sa iau. Imi place de Dnul Dr Varlas si ca imi raspunde la telefon imediat. Altfel, sunt foooarte umblata, am fost pe la Dr Turculet, m-a operat de miomectomie laparoscopica Dr Cezara Bucur la Giulesti, am mai fost pe la Dr Cocei, Bohaltea, in final am ramas la Albu, dar acum oscilez, ca daca raman dupa IA cu Varlas raman la el. Daca nu, ma intorc la Albu ca vreau un FIV, nu mai am timp de asteptat ca-mi cresc mioamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dankutzule, am votat si eu! Multa bafta!

Ella, bafta la comisie!!!!

Maria, tin pumnii pt beta de azi, doamne ajuta!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Bhcg0,1

Mergi la inceput