INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Arwen multa bafta sa ai.
Maria iti tin pumnii pentru beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Multumesc Ancutza
Maria, dar nu e prea devreme in ziua 12-a? cat ar trebui sa fie beta? mda, 0,1 e mult prea putin , dar eu tot zic ca ziua 14-15 ar fi mai edificatoare, nu? Nu ti-au venit musafirii, nu? Hai ca poate te-ai grabit un pic, mai ai rabdare, inca 2 zile macar. Eu mi-am propus ca abia in ziua 28, respectiv ziua 15 de la inseminare sa ma agit daca nu s-a intamplat nimic pana atunci. La mine media este de 25-26 zile intre CM. Eu totusi mai sper pentru voi, asa sunt eu mai optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Arwen nu e sarcina la valoarea asta. L-am sunat si pe DR SURCE si mi-a spus sa intrerup Arefam-ul . Acum vom face o pauza, incercam natural, daca am putut odata natural vom mai putea . Medicul mi-a spus ca sunt eu stresata si de aceea nu vine bebe.

Mergi la inceput

Arwen Doamne Ajuta sa fie cu ochisori la toate. . O sa trecem peste fiecare obstacol( asa suntem noi femeile) Un sut in fund , doi pasi inainte.

Mergi la inceput

Offf Maria . Cu stresatul si controlul lui... usor de zis, greu de facut. E usor sa zici ca nu te mai gandesti, mie cel putin nu prea-mi iese. Dar am gasit intr-adevar metode care pe mine cel putin ma destreseaza instant, ca nu tine prea mult e alta poveste.

Nu inteleg, nu vin berzele primavara?! Chiar asa sa nu nimereasca niciuna drumul pana la noi?

Fetelor care sunt inca in asteptarea rezultatului le tin pumnii si le doresc un beta maaare, sa sparga gheata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Ancuta

La tine a venit menstra? A cata zi de la IA esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
M-am intors de la eco si nu am vesti prea bune, am un folicul de 13mm, endo de 9.5mm, iar pe dreptul am 3 foliculi de 7mm (adica spera sa fie foliculi si nu chisturi in devenire). Da deci concluzia e ca nu am terminat cu injectiile, tocmai am facut o injectie de blocare a ov si a durut. Deja nu mai am loc unde sa le mai fac, picioarele mele arata oribil, iar azi la sange nici nu stia de unde sa mai imi ia, ca peste tot eram verde.
Ah si maine iar la eco+sange si m-au amenintat ca au hotarat ca o sa ma declanseze la 15mm ca sa nu imi lungeasca ciclul. Ma si intreb ce naiba poate iesi din asta...
Maria ...fara cuvinte....

Mergi la inceput

Cristina sunt ziua 16 de la IA, a inceput spottingul, probabil ca o sa vina maine mestruatia, ca de obicei, la 28 de zile. Am facut beta in z14 si era 1.2.

Gaby eu ma gandeam ca mi-a fost greu cu injectiile, dar din ce povestesti ai toata stima mea... imi pare rau ca organismul iti reactioneaza greu la stimulare, din cate am auzit ideal e ca foliculul sa aiba peste 17 mm. Chestia e ca atunci cand citesti totul pare f exact, ce injectii, cand sa le faci, cand sa faci declansarea, cand IA, ai zice ca totul e sub control si precis, insa procentul de reusita de max. 15% arata altceva. Asa ca nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Gabyv eu l-am intrebat pe Dr Surcel despre folikuli - trebuie sa fie de MINIM 17-18 mm pt IA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, fetele, stiu ca trebuie sa fie de min 17mm, dar ei vor sa ma declanseze maine, cand o sa am maxim 15mm, iar daca decid asa: eu nu am ce face...Ei au zis ca nu ma pot intinde cu stimularea asa de mult.
A mai facut una din voi injectie de blocare a ovulatiei? Mi s-a umflat f tare locul si e rosu cam cat o palma. De la spital mi s-a zis ca e normal, plus ca imi e f rau...

Mergi la inceput