INSEMINARE 87
Raspunsuri - Pagina 6
arwen_76 spune:
Ah, multumesc la fel Maria, tu mai ai de asteptat?
Voua v-a dat duphaston imediat dupa? Sunt ceva restrictii acum dupa inseminare? Eu simt de ieri ca parca ard, inclusiv acum, desi imi simt mainile reci restul corpului parca arde, de-abia astept sa ajung acasa sa-mi iau temperatura. Incerc totusi sa nu-mi fac mari sperante, ma pregateam de FIV dar daca am ovulat natural Dr a zis ca hai sa incercam, s-o lasa cu II liniute si ochisori. Daca nu, zic eu ca sunt pregatita si pt un negativ, dar sunt sigura ca voi fi dezamagita. Sunt 4 ani de cand incercam, am fost la nenumarati doctori si nu mi s-a gasit o cauza.
Sa dea domnul sa auzim vesti bune, mai ales de la voi fetelor, care asteptati
MariaBcf spune:
Arwen azi e ziua 11 de la IA . Dimineata am facut test PP- negativ. Sperante nu am pt ca toata ziua ma durut burta ( semn ca vin russii) Maine dim mai fac un test pp sau beta. .
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisstal_18 Cristina,Ancuta...ce pot sa spun ,iar dezamagire.... Luni viitoare ar trebui sa stiu si eu rezultatul,mi-e teama...incerc sa fiu curajoasa,dar adevarul este ca cu cat se apropie mai mult ziua,cu atat devin un pic deprimata . Ela, hai tu cu niste vesti bune Pupici --------------------------------------------- Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu CRISSTAL mutatia 675 4G si mutatia 844A in gena Pai -heterozigota + anomalie cromozomiala |
Crisstal, deoacamdat nu am vesti, cei de la clinica inca nu au primit nimic, posibil dupa sarbatori....
Arwen bafta, tin pumnii!!!
Dankutza, am votat 5 puncte pentru ambele poze. Succes
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
gabyv spune:
Cristina,Ancuta....
Maria e cam devreme pt test pp, mai asteapta putin si daca nu rosu ...inca e ok.
Ma duc maine la eco, abia astept
crisstal_18 spune:
Buna ,
Arwen,bine ai venit si mult noroc
Maria,poate maine vii cu vestile bune
Eu ma indrept vertiginos catre a 9 a zi de la IA,adica miercuri,de sambata in colo ar trebui sa imi vina ,deja au inceput simptomele specifice...of,of,of o sa am din nou sentimentul ala de neputinta...
Pupici
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_ella2003 Dankutza, am votat 5 puncte pentru ambele poze. Succes |
Saru'mana.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim