INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristal fii optimista . Pe mine ma urmareste un Gand : Maine. Ziua 11 un test PP. Cristal eu am facut IA pe ciclu natural( Deci sanse mai mici)

Mergi la inceput

Cristal eu pana nu vad rosuSPER . Ma agat de proba sotului(40 mil inseminati) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cris si Ancuta nici nu stiu ce as putea spune, decat ca trebuie sa incercam in continuare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Eu sunt inapoi pe baricade. Multumesc pentru incurajari, nu am de gand sa abandonez lupta asa usor. Eu chiar cred ca ne-a lipsit minunea aia mica, gramul de noroc, ca in rest se aliniasera toate stelele: proba sotului peste 40 mil selectati, eu aveam 2 foliculi pe ovarul care trebuie...
Asa ca imi doresc sa avem parte toate de miracolul asta mic cat de curand

Mergi la inceput

Am facut dimineata test pp ziua 11-negativ. Ma doare si burta semn ca vin rusii.

Mergi la inceput

Ancuta succes in continuare. Bafta tuturor fetelor . Mi-am sunat Dr acum si mi-a spur ca pana nu vad rosu este de Bine ( dar imi cunosc organismul Bine) . Maine mai fac un test, iar joi beta daca mai apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Pup toate fetele mai vechi si mai noi!
Revin dupa o pauza mai lunga, in care m-am tot gandit daca sa mai continui sau nu...Am implinit deja 42 de ani si nu stiu daca se mai poate face mare lucru.
Dankutza, Sensibila, va pup si va trimit gandurile mele cele mai bune !

Urmeaza sa fac laparoscopia pentru decorticare - drilling ovarian si apoi o sa mai vad. Nu o sa mai fac nici o inseminare (sotul nu mai vrea sa " dea " voinici altfel decat in mod natural), asa ca o sa urmez protocolul, dar cu CSD.
In rest, astept un Bac si o facultate ( pentru baiat), iar cu fata ma lupt cu criza de 13-14 ani...Deh, copii....

Mergi la inceput

Missy ma bucur f tare ca nu ne-ai uitat si ne-ai scris din nou. Praca din octombrie nu ai mai scris nimic. Felicitari ca nu te lasi si incerci in continuare. Bravo! STIU eu ca vei reusi!

Ancuta bravo ca nu renunti! SIGUR vei reusi! E o chestiune de timp!

MAria inca speram...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Doamnelor, va rog frumos, daca vreti, sa ne votati la concurs. Multumim Pozele sunt ku1 si ku2

In poze este fetita mea si nepotelul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

Buna fetelor,
Sunt noua in aceasta sectiune si pentru ca nu aveam in plan nici o inseminare nu am activat pe aici. Dar sapt trecuta am fost la un Dr care mi-a placut si care m-a chemat luni in ziua a 12-a. Bum cica ovulam si pune-te pe treaba. Pai, stiti, ca sotul, spermograma, i-a iesit teratospermie si .... Ok, atunci veniti maine dimineata facem spermograma pe loc si Inseminare. Mie mi-a dat reteta pt o injectie cu Ovitrelle pe care am facut-o imediat cum am luat-o, adica luni pe la pranz. Azi dimineata am fost, spermograma a iesit super bine, si inseminarea a avut loc. Cat succes va avea?! Dumnezeu stie, am sa vad in jurul datei de 25 aprilie. Asadar, luna aceasta ma alatur si eu voua si sper ca vom avea rezultate pozitive. Vb aceea, asteptare usoara, dar desi nu vreau sa recunosc sunt toata fara alcool
Curaj si incredere celor care nu ati reusit, ce-i al nostru e pus deoparte!!!

Mergi la inceput