INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristina , Ancuta va a#537;tept#259;m cu vesti bune

Mergi la inceput

Cristina , Ancuta va asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune . Inca nu am rezultatul, dar nici sperante nu prea mai am. Cristina iti tin pumnii sa fie

Mergi la inceput

Ancuta la ce ora primesti rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Din nefericire nu vin cu vesti bune. Am facut un test azi, ziua 15, si a fost cat se poate de negativ. Nimic altceva. Nici macar dupa 20 minute..cum era sambata.

Sunt convinsa ca am dreptate ca trompa stanga (foliculul era pe ovarul stang) era nu doar blocata de polip, ci cred ca-i infundata serios in continuare.

Oricum, adio IA.

Mergi la inceput

Maria cica azi...mai spre asfintit asa.
Cristina chiar asteptam vesti bune de la tine, si inca le mai astept . Cand imi schiopateaza moralul si aud vesti bune aici, pe forum, ma bucur ca si cum as fi reusit eu si ma mai redresez suficient cat sa o iau de la capat. Oricum nu renuntam, asta-i clar!
Testele astea mai fac figuri, pana la urma o analiza de sange iti zice "negru pe alb" verdictul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Pana acum nu s-au inselat testele facute.

Nu fac beta. La ce sa mai sper. Am facut la prima IA. Mai sparg si venele prin 4-5 locuri, ca sunt subtiri si se fac ca sarma de frica acului.

Mergi la inceput

La mine e oficial, nu e bebe . Ma reculeg un pic, dar revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Off mai fetelor, imi pare asa de rau...stiu ce simtiti....curaj si bafta in continuare, trebuie sa reusiti!

Dankutza, multumesc, maine sper sa aflu vestea cea mare, -sa intrunit comisia vineri, dar azi am aflat tarziu si nu aveam pe cine sa sun la Giulesti

Va imbratisez

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Cristina,Ancuta...ce pot sa spun ,iar dezamagire....
Luni viitoare ar trebui sa stiu si eu rezultatul,mi-e teama...incerc sa fiu curajoasa,dar adevarul este ca cu cat se apropie mai mult ziua,cu atat devin un pic deprimata .

Ela, hai tu cu niste vesti bune

Pupici

Mergi la inceput